3 ugers krydstogt fra Singapore til Italien

Udsolgt

3 ugers krydstogt fra Singapore til Italien. Rejsen inkluderer fly, 1 nat i Singapore og 22 dage ombord på skibet med helpension. Rejs 3. marts 2019 fra kun 12.990 kr. Betal kun depositum nu. Er nu kun muligt ved tilkøb af direkte fly til 1.600 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med sin skønhed og sin rigdom på kultur giver Asien dig enestående oplevelser. På dette krydstogt med Øster Lindet kommer du til at opleve mange lande og kulturer og en sejlads i det milde og solrige klima fra Asien mod Europa. Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Singapore og Milano – København
  • 23 kg bagage plus 7 kg håndbagage
  • Catering inkl. drikkevarer på udrejsen
  • Transfers mellem lufthavn, hotel og skib i Singapore
  • Transfer fra skib til lufthavn i Milano
  • 1 nat med morgenmad på 4* Hotel Peninsula Excelsior i Singapore
  • 21 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Obligatorisk service charge, som udgør 1.890 kr.
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 3 marts 2019
Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 13.990 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 15.490 kr. 
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 16.490 kr. 
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 17.490 kr. UDSOLGT
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 18.490 kr. UDSOLGT

OBS: Er nu kun muligt ved tilkøb af direkte fly til 1.600 kr.

*Kan have begrænset udsyn grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

  • Visum til Indien
  • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
  • Udflugter og andre personlige udgifter
  • Drikkevarer ud over de nævnte.


Kahytstyper Classic og Premium

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • 24-timers roomservice efter gældende menu
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejserute:

03.3 Fly fra København til Singapore
04.3 Ankomst Singapore. Transfer til hotel for overnatning
05.3 Transfer til skibet. Afgang Singapore kl. 20.00
06.3 Kl. 10.00-18.00 Port Kalang (Kuala Lumpur), Malaysia
07.3 Kl. 10.00-18.00 Langkawi, Malaysia
08-09.3 På havet
10.3 Kl. 09.00-20.00 Colombo, Sri Lanka
11.3 På havet
12.3 Kl. 09.00-20.00 New Mangalore, Indien
13-14.3 På havet
15.3 Kl. 13.00-01.30 Salalah, Oman
16-22.3 På havet igennem Suez Kanalen
23.3 Kl. 08.00-14.00 Heraklion (Kreta), Grækenland
24.3 På havet
25.3 Kl. 08.00-18.00 Civitavecchia (Rom), Italien
26.3 Ankomst Genova kl. 09.00. Transfer til Milano for hjemrejse.

Sejlruten er vejledende, og der tages forbehold for ændringer af ruten frem til afrejse.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.
Vejledende flytider:

03.3: Kl. 15.35-23.45 København – Doha
04.3: Kl. 01.55-14.55 Doha – Singapore

26.3: Kl. 20.00-22.00 Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Direkte fly til Singapore kan tilkøbes for 1.600 kr. pr. person
Mod tillæg fås direkte flyforbindelse fra København til Singapore. Tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen.

03.3: Kl. 12.30-07.30+1 København – Singapore

Hotel i Singapore
Rejsen er inklusive en 1 overnatning med morgenmad på det 4* Peninsula Excelsior i centrum af Singapore. Hotellet har to udendørs pools, restaurant, fitnesscenter og døgnåben reception. Værelserne er elegante med store vinduer og har alle aircondition, tv, minibar, safetybox og eget bad/toilet med hårtørrer og toiletartikler. Se hotellet her.

Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. Her er altid en snack og en kop kaffe. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. 

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet.

Visum til Indien
Rejsen kræver visum til Indien. Rederiet anbefaler et regulært turistvisum, da dette skulle sikre den smidigste procedure, når skibet forlades og påmønstres i Indien. Kontakt evt. Den Indiske Ambassade i Danmark for yderligere information. Udstedelse af visum må forventes at tage 3-4 uger.


Eventuelle tilkøb ved bestilling

Drikkepakker
Ombord på skibet tilbydes en All Inclusive drikkepakke (Piu Gusto). Pakken omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vand, soft drinks, frugtjuice og varme drikke som kaffe, te og kakao, vin, øl og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. 
Drikkepakken koster 225 kr. pr. dag/4.725 kr. for hele krydstogtet og kan tilkøbes hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen eller efterfølgende online hos Costa.

Børn
Børn 0-17 år betaler 7.990 kr. ifølge 2 fuldt betalende og i opredning.
Begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Betales direkte til Øster Lindet.

Enekahyt (UDSOLGT)
Tillæg for indvendig kahyt: 4.500 kr.
Tillæg for udvendig kahyt 5.800 kr.
Tillæg for kahyt med balkon: 6.500 kr.
Begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse kan købes ombord eller forudbestilles direkte hos Costa. Se Costas udflugtsprogram her.
Der er også mulighed for arrangementer i land på egen hånd, og mange steder står lokale operatører og tilbyder arrangementer.

Sightseeing i Singapore
Du kan tilkøbe en byrundtur i Singapore inden krydstogtet. Her kommer du en tur rundt i Civic distriktet og forbi interessante bygninger såsom det historiske parlament, højesteretsbygningen og nationalmuseet. Singapores uofficielle maskot, The Merlion, passeres også, ligesom Den Nationale Orkidéhave – der er den eneste tropiske have på UNESCOs verdensarvsliste – besøges. Chinatown med sin fantastiske blanding af nyt og gammelt inkl. flere flotte templer skal også opleves, inden der sluttes af i Little India, der er et af de kulturelt mest autentiske distrikter i Singapore. Turen slutter ved skibet og er med engelsktalende guide.
Pris pr. person: 400 kr. Tilkøbes hos Øster Lindet ved bestilling af rejsen.

Forsikringer
Du kan tilkøbe afbestillings- og/eller rejseforsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Ønskes afbestillingsforsikring skal denne tilkøbes, når du indløser dit værdibevis. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring IKKE dækker udenfor Europa.


Skibet 
Skibet, I sejler med, er Costa Fortuna, der er et flydende resort, som byder på et krydstogt i stilfulde og samtidig hyggelige omgivelser. Med sine mere end 1350 kahytter er der indkvartering for enhver smag til de små 3000 passagerer.

Ombord kan man rigtig hygge sig, hvad enten det er i et roligt hjørne eller ved skibets ”omdrejningspunkt” - det store poolområde. Om aftenen er der liv både inde og ude. Det store teater er et besøg værd, og hver aften sker der noget i teatret og de mange barer og lounger, hvor der mange steder er musik i forskellige genrer. Du kan naturligvis også prøve lykken i det store kasino eller mod betaling nyde nogle lækre behandlinger i skibets spa- og wellnessafdeling. Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Ombord er der ikke tid til at kede sig, der sker noget hele tiden.

På Costas skibe er det obligatoriske servicegebyr, som betales på krydstogter, inkluderet i prisen. På dette krydstogt har det en værdi af 1.890 kr.


Rejsebeskrivelse
Du flyver fra Danmark til den store metropol, Singapore, hvor du ved ankomst køres direkte til hotel midt i Singapore. Her kan du hygge dig helt frem til næste eftermiddag, hvor du køres til krydstogtsskibet Costa Fortuna.

Costa Fortuna sejler fra Singapore den 5. marts 2019, og inden du forlader Singapore har du en hel dag til at opleve denne fantastiske storby. Det kan varmt anbefales at udnytte dagen i Singapore til f.eks. at inspicere Asiens mest berømte shoppinggade, Orchard Road, eller udforske byen med de berømte ”hop on/off busser”. Først sidst på eftermiddagen køres du til skibet, som sejler ud fra Singapore om aftenen kl. 20.00 på en 3 ugers sejlads mod Europa.

Allerede på anden dagen er nye oplevelser på vej, når du anløber Port Klang i Malaysia. Denne havn er beliggende små 40 km fra Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur. På skibet eller inden afrejse kan du tilkøbe udflugt til Kuala Lumpur, eller du kan vælge at tage derind på egen hånd.

Malaysia har så meget at byde på lige fra paradisstrande og fantastisk natur til en interessant historie og kultur. Andet stop i Malaysia bliver på den eksotiske ø, Langkawi, hvor du møder nogle af Malaysias flotteste strande og generelt rigtig smuk natur.

Der følger nu et par afslappende dage på havet, hvor du har god tid til at nyde det milde klima og gå på opdagelse på Costa Fortuna, som er et stilfuldt og samtidig hyggeligt skib.

Du kan nu gøre klar til at møde nye kulturer og første stop bliver Colombo, som er den livlige og farverige hovedstad på øen Sri Lanka. Du kan tilbringe dagen i Colombo eller vælge at tilkøbe en af de mange interessante udflugter, som rederiet udbyder.

Inden næste stop er der lidt afslapning og igen ændrer landskab og kultur sig. Indien er et kæmpe land med mulighed for mange oplevelser, men dit besøg er begrænset til New Mangalore, som med indiske øjne er en mindre by med ”kun” ca. 500.000 indbyggere.  Byen er tidligere handelsby og rummer mange historiske bygninger og byder i øvrigt på nogle flotte strande.

Efter nogle dage med fremmedartede oplevelser har du nu igen tiden til at falde helt til ro og slappe af, inden du atter skal omstille dig til nye og anderledes indtryk. Den 15. marts er du fremme ved den Arabiske halvø, hvor du lægger til i Salalah i Oman – en anderledes og forholdsvis frodig arabisk by.

Den næste uge byder på afslapning op gennem det Røde Hav i dejlige solrige omgivelser, inden du er fremme ved Suez Kanalen. Du sejler gennem denne 160 km lange kanal for at nå til Middelhavet, hvor foråret så småt har holdt sit indtog.

Du er fremme i den norditalienske havneby Genova, den 26. marts, men på vejen får du fornøjelsen af yderligere to interessante byer i form af Heraklion på den græske ferieø Kreta og Civitavecchia, som er beliggende lige udenfor Italiens hovedstad, Rom.

3 uger ombord på Costa Fortuna med forkælelse for krop og sjæl med dejlig mad og god service tager nu sin afslutning ved ankomst til Genova. Herfra køres du til Milano og flyver hjem til Danmark.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du indenfor 2 hverdage din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Singapore og Milano – København
  • 23 kg bagage plus 7 kg håndbagage
  • Catering inkl. drikkevarer på udrejsen
  • Transfers mellem lufthavn, hotel og skib i Singapore
  • Transfer fra skib til lufthavn i Milano
  • 1 nat med morgenmad på 4* Hotel Peninsula Excelsior i Singapore
  • 21 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
  • Obligatorisk service charge, som udgør 1.890 kr.
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

  • Visum til Indien
  • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
  • Udflugter og andre personlige udgifter
  • Drikkevarer ud over de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Sejlruten er vejledende, og der tages forbehold for ændringer af ruten frem til afrejse.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Rejsedokumenter, forsikringer og vaccinationer
Pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, skal medbringes på rejsen
Rejsen kræver visum til Indien. Rederiet anbefaler et regulært turistvisum, da dette skulle sikre den smidigste procedure, når skibet forlades og påmønstres i Indien. Kontakt evt. Den Indiske Ambassade i Danmark for yderligere information. Udstedelse af visum må forventes at tage 3-4 uger.
Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Kontakt egen læge angående vaccinationer. Gør opmærksom på, at du kunne opholder dig de enkelte steder i kortere tid.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier og ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. juni 2018 kl. 23:59

3 ugers krydstogt fra Singapore til Italien