Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Spaophold med 3-retters middag

Ystad Saltsjöbad er et af Sveriges bedste spahoteller, og med dette tilbud kan I se frem til skønne spafaciliter med havudsigt, 3-retters middag, overnatning i superior værelse og stor morgenbuffet. Indløsning efterår og vinter 2018.

YSTAD SALTSJÖBAD - selvforkælelse for 2 på et af Sveriges bedste spahoteller inkl. middag m.m.

Pris2.599

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
134 solgte

Særpris!

Nu har du chancen for at opleve, hvad ægte svensk luksus består af: På Ystad Saltsjöbad kommer du tilmed langt væk fra dagligdagens stress og jag, og afstanden til Øresundsbroen er kun en times kørsel.   

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i Superior dobbeltværelse på Ystad Saltsjöbad
  • 3-retters middag på Restaurant Port
  • Stor morgenbuffet
  • Fri adgang til hotellets spaafdeling*

Særpris 2.599 kr. for 2 personer. 

* Spabehandling i Creek Experience er ikke inkluderet, kan tilkøbes særskilt under opholdet. Bemærk, der er en aldersgrænse på 16 år til spaafdelingen.

Begrænset antal til salg!

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag til torsdag fra d. 1. oktober til og med d. 30. december 2018.

Der er et begrænset antal ledige værelser pr. dag, og der er stor efterspørgsel, så book dit ophold hurtigst muligt.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER. Blå betyder, at du kan ankomme denne dag.

Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d. 1. juni 2018. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):

  • Ekstra opredning med morgenmad og 3-retters middag - 1195 SEK (maks. 1 opredning pr. værelse)
  • Parkering: Gratis parkering

Maks. 3 personer pr. værelse.

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

OBS! Ønsker du behandlinger på hotellet, bookes de inden ankomst.

 Ystad Saltsjöbad
Lad dig forkæle og forføre på et af Sveriges skønneste spahoteller, Ystad Saltsjöbad, hvis historie går helt tilbage til 1897. Hotellet ligger på en af sydsveriges absolut smukkeste kyststrækninger, og er en institution indenfor den svenske hotelverden.

Saltsjöbadet blev i tidernes morgen hurtigt et populært sted for den svenske overklasse, og den dag i dag forstår man godt hvorfor. For med sin unikke placering ligger det gamle badehotel i al sin skønhed som den eneste bygning nede ved havet. 

Stjernekok i køkkenet
Hotellet er kendt for sin høje standard. Seneste tiltag er, at der nu også for alvor satses på at give gæsterne en ægte gastronomioplevelse. Derfor har hotellet tilbage i 2013 valgt at tilknytte den svenske stjernekok Daniel Müllern, der bl.a. har arbejdet i både København og i Stockholm og som i 2014 blev kåret som 'Årets Masterchef' i det populære svenske tvprogram ’Köksmästarna'. Den 3-retterrs middag serveres på hotellets svensk-amerikansk seafoodrestaurant, der er blanding af amerikansk østkyst, Østerlen og JFK.

Moderne spahotel ved havet
Det historiske badehotel er i dag blevet til et moderne spahotel. Indretningen er gennemført i den amerikansk inspirerede Newport-stil med hvidmalet træ, smukke tapeter, blåstribede tekstiler og charmerende kurvemøbler.

Serviceniveauet på Ystad Saltsjöbad er i top, og det samme er panoramaudsigten ud over havet. Stedet tiltrækker et blandet publikum med en overvægt af livsnydere, der sætter pris på et ægte svensk refugium ophold, hvor hverdagen synes at være uendelig langt væk.

På disse kanter er naturen vidunderlig smuk. Mødet med havet og det sneklædte vinterlandskab gør indtryk på de fleste gæster. Er du til vinterbadning er det bare at gå ud på den lange badebro og hoppe i Østersøens iskolde vand. Bagefter venter belønningen i hotellets spa.

Og netop hotellets luksuriøse Spa Seaview eller Salt Creek Experience er et af turens højdepunkter. Afhængig af hvilken afdeling du vælger, finder du bl.a. en  swimmingpool, et boblebad, dampbad og sauna. Og som noget helt nyt nu også en champagnebar. Det er som at befinde sig midt i et lillebitte paradis – en tidslomme om du vil. Her kan du med sindsro give dig hen til selvforkælelse, afslapning og velvære. En rensende oplevelse og uden sammenligning den bedste måde at få tanket ny energi og fornyet overskud i den mørke vintertid.

Ystad by
Ystad Saltsjöbad ligger kun nogle få kilometer uden for selve Ystad. Byen har masser at byde på. De smukke bindingsværkshuse og de små stræder i den gamle bydel indbyder til en hyggelig slentretur. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag til torsdag fra d. 1. oktober til og med d. 30. december 2018. Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest den 1. juni 2018. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Der er dog et begrænset antal ledige værelser pr. dag, og der er stor efterspørgsel, så book dit ophold hurtigst muligt.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER: https://betterbooqr.com/dk/deals/c1107-1218/calendar (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på taplet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:
* Klik på linket https://betterbooqr.com/dk/deals/c1107-1218/calendar 
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder ét ophold for 2 personer, som inkluderer:
1 overnatning i Superior dobbeltværelse på Ystad Saltsjöbad
3-retters middag på Restaurant Port
Stor morgenbuffet
Fri adgang til hotellets spaafdeling*

* Spabehandling i Creek Experience er ikke inkluderet, kan tilkøbes særskilt under opholdet. Bemærk, der er en aldersgrænse på 16 år til spaafdelingen.

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):
Ekstra opredning med morgenmad og 3-retters middag - 1195 SEK (maks. 1 opredning pr. værelse)
Parkering: Gratis parkering
Maks. 3 personer pr. værelse.

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00 
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

OBS! Ønsker du behandlinger på hotellet, bookes de inden ankomst.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Ystad Saltsjöbads officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Betterbooqr // Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15, 271 39 Ystad

Sidste chance: 30. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst