Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Yoga & spiritualitet på KursusCenter Struer

Start sommeren med at få nye vinkler på dig selv og dit liv på KursusCenter Struer. Kurset er for dig, som er ny inden for den spirituelle verden og har lyst til at snuse til yoga og spiritualitet og åbne op for en personlig udvikling.

YOGA & SPIRITUALITET - 1 uges kursusophold på KursusCenter Struer med fokus på spiritualitet & yoga.

Pris2.975

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Værdi4.250

Rabat30

Spar1.275

På kurset ”Yoga & spiritualitet” bliver du bl.a. introduceret til mindfulness og mindful spisning, meditation, akupunktur og yoga.

KursusCenter Struer har fået dygtige Michelle Bolt fra Spirit Hearts til at undervise på dele af kurset. Michelle er spirituel healer og kundalini-yogainstruktør. I sin undervisning forsøger hun at skabe en forbindelse mellem det fysiske og spirituelle plan.

Kursuscentrets faste undervisere står for den øvrige undervisning i personlig udvikling, yoga, mindfulness og meditation. Du prøver bl.a. Hatha-yoga, hvor du både laver dynamiske sekvenser og lange dybe YIN-inspirerede stræk. Du vil også blive introduceret for mindfulness og mindful spisning.

Din krop vil desuden blive forkælet med sund, lækker mad fyldt med alle de næringsstoffer, som du har brug for.

KursusCenter Struer ligger i gåafstand til den smukke Limfjord og bycentrum med gågade, biograf og cafeer.


Tilbuddet gælder for 1 uges yoga- & spiritualitetskursus i uge 26 for 1 eller 2 personer.

På kurset får du:

  • En jordnær introduktion til det spirituelle
  • Fuld forplejning med velsmagende sund mad lavet fra bunden, som giver din krop alt den næring, du har brug for (hvis du ønsker vegetarkost, oplyser du det bare ved tilmelding, så sørger KursusCenter Struer for det)
  • En udflugt til Kurbad Limfjorden
  • NADA akupunktur.


1 person i enkeltværelse med delt bad/toilet - Pris pr. person: SPOTpris 2.975 kr. Normalpris 4.250 kr. Spar 30 %
1 person i enkeltværelse med eget bad/toilet - Pris pr. person: SPOTpris 3.150 kr. Normalpris 4.500 kr. Spar 30 %
2 personer i dobbeltværelse med eget bad/toilet - Pris for 2 personer: SPOTpris 5.600 kr. Normalpris 8.000 kr. Spar 30 %

Kurset starter søndag d. 24. juni og slutter lørdag d. 30. juni 2018.


Dagens forløb
I starter dagen med morgenmad efterfulgt af fælles morgensamling for alle husets kursister. Her synger I et par sange og vender forskellige emner. Efterfølgende starter dagens program, som vil være forskelligt fra dag til dag. Der vil også være egen tid, hvor du har mulighed for at hvile, hygge med de andre kursister eller gå en tur ved Limfjorden. 

I løbet af ugen hjælper I hinanden på bedste højskole-manér med forskellige praktiske tjanser, som f.eks. at rydde op efter måltiderne, tømme opvaskemaskine, dække bord og stille mellemmåltiderne frem.


En rejse gennem dine chakraer
Ugen har tre overordnede temaer, som alle tager sit afsæt i de syv hoved-chakraer, og som giver dig en rejse gennem din krop fra den nederste del først på ugen for til sidst at ende øverst i kroppen sidst på ugen.

Tema 1 - de tre nederste chakraer: Rod, Hara og solar plexus, som bl.a. repræsenterer jordforbindelse, følelser og egoet. Det handler om at bevidstgøre din identitet og kropskontakt.
Tema 2 - hjertechakraet som bl.a. omhandler selvomsorg og evnen til at kunne give og modtage kærlighed. Det handler om relationer.
Tema 3 - hals-, pande- og krone-chakraerne repræsenterer bl.a. kommunikation og kreativitet, intuition og drømme, åbentsindethed og spirituel visdom.


Underviserne
Coach Thomas, fysioterapeut og yogainstrukør Lene og gæsteunderviser Michelle vil med hver deres tilgang arbejde med disse tre temaer.

Lene vil arbejde med forskellige yogastillinger og meditationer, som stimulerer chakraerne i de tre hovedtemaer. Thomas vil arbejde med kropsøvelser, meditationer og erfaringsdeling.

Michelle Bolt
Når Michelle Bolt underviser forsøger hun at skabe en forbindelse mellem det fysiske og spirituelle plan.

Jeg ønsker at hjælpe modtageren med at finde tilbage til en naturlig tilstand,” forklarer Michelle Bolt.

Kundalini-yoga er kendetegnet ved både at være fysisk, mentalt og åndeligt energi-arbejde.

”Når du praktiserer yoga, arbejder du med integration af hele dit væsen, samt oplevelsen af at mærke følelsen af at være i samklang med universelle helende vibrationer, og en intens tilstedeværelse i nuet. Jeg bruger forskellige instrumenter i min undervisning. Du vil blive badet i lyd fra b.la. gong, klangskåle, tibetanske chimes, vindklokke og shaman tromme. Lydens vibrationer går ind i dit indre og hjælper din energi med at cirkulere i et flow, som kan give dig mere positiv energi i kroppen, forøget intuition og mental balance".

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos KursusCenter Struer på mail mail@kursuscenterstruer.dk. Husk at vedhæfte værdibeviset.

Efter din tilmelding vil du modtage et brev eller en mail med velkomst og al praktisk information, med starttidspunkt, hvad du skal medbringe, osv.

Tilbuddet gælder for en uges yoga- & spiritualitetskursus i uge 26 på KursusCenter Struer. Én unik kode gælder 1 person eller 2 personer - alt efter hvilken variant, du har valgt.

På kuset får du:

  • En jordnær introduktion til det spirituelle
  • Fuld forplejning med velsmagende sund mad lavet fra bunden (hvis du ønsker vegetarkost, oplyser du det bare ved tilmelding, så sørger KursusCenter Struer for det)
  • En udflugt til Kurbad Limfjorden
  • NADA akupunktur.


Kurset starter søndag d. 24. juni og slutter lørdag d. 30. juni 2018.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på KursusCenter Struers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til KursusCenter Struer. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

KursusCenter Struer

Skrænten 4, 7600 Struer


Sidste chance: 11. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst