Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Flæskestegssandwich på Café Kaffegal

Glæd dig til at sætte tænderne i Café Kaffegals velsmagende, økologiske flæskestegssandwich med fritter og hjemmerørt sauce tatar. Aarhusianske Café Kaffegal er et dejligt sted med god stemning og fokus på fairtrade, dyrevelfærd og social ansvarlighed

Økologisk flæskestegssandwich + hjemmelavede fritter hos Café Kaffegal i Aarhus.

Pris69

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
203 solgte

Værdi129

Rabat46

Spar60

På Café Kaffegal i Nørregade er maden, stemningen og betjeningen noget særligt. Her er uformelt og hyggeligt, alle råvarer økologiske og retterne afdæmpede god. Oplevelsen har været så god hos så mange, at caféen har fået prisen som 'Byens Bedste Brunch 2016' og 'Byens Bedste Café 2015'.

Med dagens tilbud kan du glæde dig til at sætte tænderne i en velsmagende, økologisk flæskestegssanswich, som består af hjemmebagt sandwichbolle smurt med Café Kaffegals populære signaturdressing (sauce tatar), friskblandet salat, 3-4 store skiver svinekam, rødkål & syltede agurker. Til sandwichen hører også Café Kaffegals populære hjemmelavede øko-fritter samt sauce tatar.

Det får du

  • Økologisk flæskestegssandwich + fritter

SPOTpris 69 kr. Normalpris 129 kr. Spar 46 %

Tilbuddet kan indløses tirsdag - lørdag til og med 14. juli 2018 kl. 15.00, kl. 17.30 eller kl. 19.00.

Ring i god tid, hvis du ønsker et bord på en fredag eller lørdag.

Det er muligt at indløse værdibeviset som 'take away', men kun mod et emballagegebyr på kr. 10,- pr. portion.Café Kaffegal
Med et besøg på Café Kaffegal støtter du en god sag. Caféen har fokus på fairtrade, god dyrevelfærd og social ansvarlighed. Caféen anvender kun bæredygtige råvarer, og en stor del af medarbejderstaben er mennesker med en psykisk sårbarhed, som gennem deres arbejde i Café Kaffegal får en ekstra chance på arbejdsmarkedet. Kaffegal blev i 2014 kåret som en af Danmarks fem bedste socialøkonomiske virksomheder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Bordreservation er påkrævet og skal ske mindst 24 timer før på telefon 50 53 00 10. Husk at oplyse, at der er tale om et værdibevis samt bevisets referencenummer ved reservation. Du kan først reservere bord, efter du har modtaget dit værdibevis.

Tilbuddet kan indløses tirsdag - lørdag til og med 14. juli 2018 kl. 15.00, kl. 17.30 eller kl. 19.00.

Ring i god tid, hvis du ønsker et bord på en fredag eller lørdag.

Vi anbefaler, at du booker inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Én unik kode gælder for én flæskestegssandwich på Café Kaffegal. Drikkevarer er ikke inkluderet i tilbuddet.

Det er muligt at indløse værdibeviset som 'take away', men kun mod et emballagegebyr på kr. 10,- pr. portion.

Værdibeviset indløses i tilfælde af afbud under 2 timer før eller ved udeblivelse uden afbud.

Café Kaffegal behandler kun bordreservationer pr. opkald til 50 53 00 10 og behandler ikke reservationer via sms eller beskeder på de sociale medier.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Café Kaffegal. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Café Kaffegal

Nørregade 40, 8000 Aarhus C


Sidste chance: 07. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst