Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmetophold for 2 på Malling Kro

Nyd en 4-retters gourmetmiddag, overnatning og skøn morgenbuffet på Malling Kro, der ligger smukt lidt uden for Aarhus tæt ved bl.a. Moesgaard Museum. Udover et prisbelønnet vinkort har kroen en flot prænominering som årets Bo & Spis sted i 2017.

MALLING KRO nær Aarhus - Gourmetophold med aperitif & appetizer, 4-retters gourmetmiddag mm.

Pris1.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
149 solgte

Værdi2.350

Rabat40

Spar955

Malling Kro ligger i hjertet af den hyggelige by Malling kun 10 km syd for Aarhus og nær det nye Moesgaard Museum i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand. Kroen er et sted, hvor du som gæst føler dig velkommen i rare omgivelser med afslappet atmosfære, hvor personalet altid gør deres bedste for at give dig en behagelig oplevelse.

Gennem de sidste 23 år er Malling Kro løbende og nænsomt blevet renoveret til en mere moderne udgave af kroen, der har eksisteret i over 125 år. Alle værelser på Malling Kro er nyrenoverede med eget bad og toilet samt gratis WiFi - og flere af dem har en størrelse med plads til op til 4 personer. Der findes 8 dobbeltværelser på den hyggelige kro.  

Kroen har for nylig fået anlagt en helt ny terrasse ud mod Stationspladsen, hvor både frokost, eftermiddagskaffe og måske et køligt glas rosé kan nydes. Er vejret til det, kan også middagen serveres udendørs i kroens hyggelige gårdhave.

Aarhus' nye Letbane, kører snart lige lige uden for døren og stopper bla inde i Bruuns Galleri på Hovedbanegården i Aarhus C, eller Dokk1, på det nye bynære havneområde, som også er et besøg værd.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Aperitif & appetizer
  • 4 udsøgte gourmetretter med inspiration fra sæsonen kreéret af Tina Schou og hendes dygtige team (Serveres mellem kl. 17.30 - 22.30)
  • Morgenbuffet inkl. morgenbitter (serveres kl. 8-10)

SPOTpris 1.395 kr. Normalpris 2.350 kr. Spar 40 %

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag til og med d. 30. november 2018. Kroen har dog sommerlukket fra den 1. til og med den 24. juli 2018.

Tilkøb (Betales direkte til Malling Kro):

  • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 700 kr. for 2 personer

Tjek ind tidligst kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 10.30


Moderne dansk/fransk gourmetkøkken
Kroen har siden 1995 været ejet af parret Tina Schou og Rico Jørgensen. Tina er udlært tjener og kok og har en fortid på blandt andet Søllerød Kro. Rico er restaurationschef og sommelier og har tidligere arbejdet på Michelinrestauranten, Nouvelle, sammen med ejeren af Mefisto, Lars Kyllesbech.

På Malling Kro forener Tina, Rico samt værtinde Hanne Buhlsammen med det øvrige team traditioner og kvalitet med fornyelser på et højt gastronomisk niveau. Maden er moderne dansk med inspiration fra det franske køkken og lavet på gode, danske råvarer - altid serveret med et smil og sjæl fra det afslappede, men kompetente team. Middagen kan, når vejret tillader det, også nydes i den hyggelige gårdhave.

Hædret vinsortiment
Værd at bemærke er, at kroen har ét af Danmarks bedste vinsortimenter. Over 1000 valgmuligheder, som er medvirkende til, at det amerikanske vinmagasin Winespectator har givet kroen udmærkelsen 'Best of Award of Excellence', som kun få andre danske restauranter kan bryste sig af at have opnået.

Derudover har Malling Kro fået tildelt den højeste udmærkelse '3 glas' samt 2 stjerner i Den Danske Spiseguide. I White Guide 2015/16 har Malling Kro fået over 70 points, som betyder, at kroen ligger i kategorien 'meget højt niveau'. I foråret er de også i White Guide blevet kåret til at have danmarks bedste vinkort 2016/2017.

Kulturperler og golf

Lige meget hvornår på året, I besøger Malling Kro, er der masser af muligheder for store oplevelser i området. Besøg fx det nye Moesgaard Museum, MOMU, der kun ligger små 5 km fra kroen. Museet byder på spændende og engagerende arkæologiske og etnografiske udstillinger. Der er bl.a. en udstilling fra Oldtiden, hvor du kan møde verdens bedst bevarede moselig, Grauballemanden. I får 10% rabat på billetter til MOMU, når I bor på Malling Kro.

Er I glade for golf er Aarhus eller Odder golf klub et besøg værd. Begge klubber ligger naturskønt og kun et godt 'drive' fra kroen. På hotellet kan I få kort til  til Aarhus by og byens golfbane.

Europæisk Kulturhovedstad
Aarhus er i 2017 Europæisk Kulturhovedstad sammen med de 18 andre kommuner i Region Midtjylland. Malling Kro ligger kun 10 km syd for Aarhus, så det er oplagt at planlægge et smut til Aarhus i forbindelse med opholdet. 

Anmeldelser:

"Underspillet jysk klasse"
Malling Kro er optaget i White Guide 2015/16 som er en guide til de bedste danske restauranter i Danmark. Her har de fået 70 point ud af 100, hvilket er kategorien 'meget højt nineau'. I anmeldelsen har de bl.a. fået ordene "Underspillet jysk klasse".

"Maden holder højt niveau"
Gastromand besøgte Malling Kro i marts 2014 og gav følgende vurdering af kroen: 'Når alt kommet til alt, er Malling Kro bestemt et visit værdigt. Maden holder højt niveau og kombineret med vinudvalget, gør det kroen til et must-visit for vinentusiasterne. Læs hele anmeldelsen her

Også Aarhus Stiftidende har omtalt restauranten, da den i 2016 udmærkede sig for sit vinkort. Læs artiklerne her og her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset booker du dit ophold hos Malling kro på info@mallingkro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved booking af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved spørgsmål kan Malling Kro kontaktes på info@mallingkro.dk eller tlf: 86 93 10 25.

BEMÆRK: Booking er bindende 7 dage før ankomst.

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag til og med d. 30. november 2018. Kroen har dog sommerlukket fra den 1. til og med den 24. juli 2018.

En unik kode gælder for et ophold for 2 personer. 

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:
1 overnatning i dobbeltværelse
Aperitif & appetizer
4 udsøgte gourmetretter med inspiration fra sæsonen kreéret af Tina Schou og hendes dygtige team (Serveres mellem kl. 17.30 - 22.30)
Morgenbuffet inkl. morgenbitter (serveres kl. 8-10)

Tilkøb (Betales direkte til Malling Kro):
1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 700 kr. for 2 personer

Tjek ind tidligst kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 10.30

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Malling Kro´s officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Malling Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Malling Kro

Stationspladsen 2, 8340 Malling


Sidste chance: 07. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst