Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Madeira midt i Atlanterhavet

Madeira – masser af sol, høj standard og betagende smuk natur. Madeira er smuk og frodig natur, men det er også meget mere end det. Nemlig hyggelige byer, gode restauranter og virkelig høj standard!

MADEIRA i juni - inkl. fly fra BLL og 7 overnatninger i Lejligheder Musa d'Ajuda

Pris2.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

Værdi5.298

Rabat52

Spar2.800

Madeira – et syn for guder
På Madeira er der ubeskriveligt smukt. Her er frodigt, subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Øgruppen – der består af seks små øer - blev skabt ved et vulkanudbrud, og naturen bærer tydeligt præg af, at den vulkanske jord giver ideelle værksbetingelser for mange afgrøder. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen.

Et slaraffenland for naturelskere
Madeira er rig på spændende oplevelser. Øen er, med sine storslåede naturscenerier og vidunderlige blomsterpragt, et slaraffenland for naturelskere. I kan vandre i bjergene, dykke, surfe, svømme med delfiner og prøve kræfter med dybhavsfiskeri. Snesevis af blomster arter; oregano, eukalyptus, vinmarker og frugtplantager udgør et grøn hav af duftende planter på bjergsiderne og i dalene mellem de imponerende bjerge. Det er ikke underligt, at Madeiras unikke urskov er blevet et UNESCO World Heritage Site. Øen er også kendt for sine mange levadaer – på dansk vandløb – der snor sig gennem den flotte natur. Der er mange vandreture langs levadaerne, og man kan næsten ikke rejse til Madeira uden at opleve disse.

Funchal – betagende smuk blomsterflor
Funchal er ø-gruppens omdrejningspunkt. Byens gamle kvarter charmerer enhver, mens byens rigdom også afspejler sig i de mange bygninger, lækre restauranter og parker med smukke blomster.

Lidt af det hele
Funchal er øgruppens hovedstad og omdrejningspunkt. Byen ligger i den sydlige del af Madeira og er omkranset af klipper, der beskytter byen. De gamle kvarterer er mere end 500 år gamle, og det giver en fantastisk autentisk stemning i en ellers meget moderne by, der efter sigende er Portugals rigeste. Funchal byder på smukke bygninger fra kolonitiden, dejlige hoteller, lækre restauranter, parker med betagende blomsterflor, hyggelige caféer og elegante butikker med kendte mærkevarer. I vil uden tvivl også nyde stemningen i det charmerende havneområde. Bravo Tours har fundet en række skønne hoteller, som alle ligger godt og centralt i Funchal - enten tæt på bycentrum, stranden eller de fascinerende havpools. Her er lagt op til alle tiders ferie.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund Lufthavn via Oslo – Madeira t/r.
 • 7 overnatninger på Lejligheder Musa d´Ajuda.
 • 1-værelses lejlighed med balkon/terrasse.
 • Dansktalende rejseledere.
 • 10 kilo håndbagage

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed.

Billund:
Afrejse d. 13. juni - Pris pr pers.: SPOTpris 2.498 kr. Normalpris 5.298 kr.
Afrejse d. 20. juni - Pris pr pers.: SPOTpris 2.498 kr. Normalpris 5.898 kr.
Afrejse d. 27. juni - Pris pr pers.: SPOTpris 2.498 kr. Normalpris 6.598 kr.

Max 3 personer pr. lejlighed.

Børnepriser (2-14 år) på opredning: 1.998 kr.


Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
 • Årsrejseforsikring - 249 kr.
 • Mad på flyet – 180 kr.
 • Transport til og fra hotel - 180 kr.
 • Morgenmad 315 kr.
 • Halvpension 980 kr.
 • Eneværelsestillæg 735 kr.
 • Bagage – 120 kr. (ved mindre end 60 dage til afrejse)
 • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning)

Hotel:
Lejligheder Musa D´Ajuda – Kategori 3
Gode lejligheder med fine faciliteter og pool på nabohotellet Jardíns d'Ajuda
Lejligheder Musa d’Ajuda ligger i området Ajuda, som nabo til hotellet Jardíns d’Ajuda. Her bor du centralt og kun 600 meter fra havbadet Ponta Gorda, der er Madeiras mest berømte havbad. Vil du på shopping, kan du enten tage i shoppingscentret Forum Madeira eller tage en tur ind til Funchal, hvor der ligger skønne butikker for enhver smag – og pengepung.

Hotellet er også et fint udgangspunkt for ture rundt på Madeira – både hvis du vil med på en af Bravo Tours’ udflugter eller leje en bil og selv køre rundt på øen. Er du til golf på din ferie, ligger øens to fantastiske golfbaner, hvoraf den ene er en mesterskabsbane, kun 14 og 31 kilometer fra hotellet.

Som gæst på hotellet må du benytte alle de fine hotelfaciliteter, der er på moderhotellet Jardins d’Ajuda, der ligger ca. 100 meter fra Lejligheder Musa d’Ajuda. Det betyder, at du sagtens kan nyde dejlige dage ved et stort poolområde med en stor opvarmet swimmingpool, selvom der ikke er pool på hotellet. På nabohotellet finder I også separat børnepool, komfortable solsenge og pool/snackbar står til din rådighed.

Du må også benytte det lille motionsrum samt den dejlige spa-afdeling med indendørspool, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, som er på moderhotellet. Og vil du hygge dig med musik og dans i barsalonen om aftenen, kan du naturligvis også det. 

Fly info:

Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 07.20
Ankomst til Funchal kl. 13.30
Afgang fra Funchal kl. 14.30
Ankomst til Billund kl. 22.20

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Der gælder særlige bagageregler, når du rejser med Bravo Tours og Primera Air. Du skal derfor se bort fra andre informationer på Primera Airs hjemmeside.

Bagageregler - hvor meget må jeg medbringe? 
Når du bestiller mere end 60 dage før afrejse kan du frit medbringe en kuffert pr. person, der maksimalt må veje 23 kg. samt 10 kg. håndbagage.
Dette gælder for alle rejsende over to år.

Bestiller du mindre end 60 dage før afrejse, må du gratis medbringe 10 kg. håndbagage og har mulighed for at tilkøbe indchecket bagage. Det vil altid være billigere at tilkøbe bagage inden afrejse fremfor i lufthavnen.
Børn under 2 år må medbringe 10 kg håndbagage (ingen indchecket bagage). Golfbag max. vægt 20 kg.

Bemærk!
En kuffert må max. veje 23 kg uanset om man pakker til en eller to personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Mål - håndbagage
Maksimummål for håndbagage er 56 x 45 x 25 cm. 

Køb ombord på flyet
Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU-lande er ”non-cash flights”. Dette betyder, at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med kreditkort. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer. Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, som man må tage med efter flyrejsen.   

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

En unik kode gælder for én person og inkluderer:

Fly fra Billund Lufthavn via Oslo – Madeira t/r.

7 overnatninger på Lejligheder Musa d´Ajuda.
1-værelses lejlighed med balkon/terrasse.
Dansktalende rejseledere.
10 kilo håndbagage

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 25. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst