Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Carlton: Eksklusiv 3-retters menu & velkomstdrink

Hvis du har smag for det franske køkken og alle dets herligheder, er Restaurant Carlton på Pustervig Torv i det aarhusianske Latinerkvarter et besøg værd. Her ledes tankerne nemlig hurtigt hen mod en ægte parisisk restaurant.

Besøg Restaurant Carlton i Aarhus og nyd en eksklusiv 3-retters menu med hummer + velkomstdrink.

Pris320

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
810 solgte

Værdi640

Rabat50

Spar320

Blandt butikker, caféer og restauranter i det historiske og stemningsfulde Latinerkvarter i Aarhus midtby ligger Restaurant Carlton, som er et klassisk fransk brasserie. Restauranten har været toneangivende i det århusianske restaurationsliv, siden det i 1980’erne introducerede pariserstemning for byens frankofile publikum. 

På Carlton er stemingen og indretningen a la en parisisk restaurant. Du sidder på bløde stole ved borde med hvide duge og levende lys. Herfra kan du se kokkene svinge med panderne i det åbne køkken eller ud på forbipasserende gennem de store vinduespartier. 

I køkkenet er der fokus på at lave enkel og smagfuld mad. Og menukortet byder på en lang række ærkefranske klassikere fra det franske cuisine, der hurtigt får dig til at føle dig hensat til en traditionel bistro à vins eller parisisk frokostrestaurant på Boulevard Montparnasse. Carlton er et stykke Paris - midt i Aarhus.

Det får du: 

  • Velkomstdrink: Et glas Mercier champagne
  • ½ hummer med dressing og salat
  • Bøf af oksemørbrad med nye kartofler og madagaskar-pebersauce
  • Jordbær med vanilieis

SPOTpris 320 kr. Normalpris 640 kr. Spar 50 %

Prisen er pr. person.

Menuen kan indløses fra den 16. maj til og med 23. august 2018 fra kl. 17.30. Dog ikke fra og med den 24. - 29. maj. Restauranten holder lukket søndag. 

OBS! Der er et tillæg på 50 kr. pr. person, hvis tilbuddet benyttes fredag og lørdag. Tillægget betales på restauranten.

Der er et begrænset antal pladser pr. dag til SPOTdeal kunder, da restauranten også skal have plads til sine fuldt betalende gæster. Derfor er det vigtigt, at du ved booking af bord oplyser, at der er tale om en SPOTdeal. Ellers må Carlton desværre afvise ved ankomst.Fine anmeldelser


"At Carlton gør det godt, er der ingen tvivl om. Betjeningen var i top. Maden kunne vi ikke sætte en finger på. Prisen for en hel aften med to gode flasker vin, to glas dessertvin, to cocktails og seks retter mad løb op i 1904 kroner. Det er i min bog en rigtig god pris. Vi betalte og var tilfredse og glade hele vejen hjem.

 Jeg har altid anbefalet Carlton, men efter den her aften gør jeg det endnu mere. Hvis vi gav stjerner eller kokkehuer på Aarhus Update, så ville jeg ikke ryste på hånden ved at kaste 5 kridhvide kokkehuer efter Carlton. Deres præstation den aften var bedre, end jeg har set længe i lokalerne på Pustervig."

Læs hele anmeldelsen her.
-Aarhus Update, marts 2015

"Carlton er kort sagt noget af en institution i det aarhusianske restaurationsliv, og stilen holder. Man får lidt fornemmelsen af at træde ind i et stykke klassisk Paris, dog uden de franske tjeneres typiske arrogance, og dette sidste tæller så visselig på plussiden."
-Spiseguiden.dk af Tage Clausen, Januar 2013

"Restaurant Carlton er med sine klassiske frankofile retter en institution i det århusianske restaurationsmiljø. I en tid hvor den gastronomiske orientering ændrer sig hurtigere, end vi andre kan nå at registrere, er det somme tider rart at have et fast holdepunkt. Dette er nøjagtig, hvad Restaurant Carlton bidrager til i Aarhus. Restauranten har efterhånden huseret på Pustervig Torv i en menneskealder, og det har den naturligvis af én grund. Her får man, hvad man forventer. Et klassisk fransk­inspireret bistro-køkken, hvor det er muligt både at få en dejlig frokost og en større aftenmenu.’"
-Århus Stiftstidende, Januar 2012

"’Vi følte os nærmest hensat til rue Vivienne i Paris - helt præcist på restaurant Le Grand Colbert, der blev verdenskendt pga. filmen ’'Når du mindst venter det'’, hvor Jack Nicholson og Diane Keaton mødes til en fødselsdagsmiddag, der viser sig at få stor indflydelse på resten af deres liv. Selv uden de to er Le Grand Colbert et sted, der er værd at besøge. Det samme gælder Carlton.’"
-JPÅrhus, Marts 2009

"Carlton har et originalt frankofilt køkken uden alt for mange dikkedarer. Lige sådan et spisested, man har lyst til at dumpe forbi og bare nappe en hovedret uden for mange kunstneriske indslag på tallerkenen. Vi har spist en del gange på Carlton og er endnu ikke blevet skuffet.’"
-byensspiseguide.dk, April 2012

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Book dit bord senest dagen inden på hjemmesiden www.carlton.dk  eller ved at skrive en mail til info@carlton.dk. Du skal skrive, at der er tale om en SPOTdeal i kommentarfeltet.

Medbring værdibevis ved ankomst.

Husk at oplyse om SPOTdeal værdibevis. 

Menuen kan indløses fra den 16. maj til og med 23. august 2018 fra kl. 17.30. Dog ikke fra og med den 24. - 29. maj. Restauranten holder lukket søndag.

OBS! Der er et tillæg på 50 kr. pr. person, hvis tilbuddet benyttes fredag og lørdag. Tillægget betales på restauranten.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer en 3-retters menu på Restaurant Carlton.

Menuen består af: 

  • Velkomstdrink: Et glas Mercier champagne
  • ½ hummer med dressing og salat
  • Bøf af oksemørbrad med nye kartofler og madagaskar-pebersauce
  • Jordbær med vanilieis

Der er et begrænset antal pladser pr. dag til SPOTdealkunder, da restauranten også skal have plads til sine fuldt betalende gæster. Derfor er det vigtigt, at du ved booking af bord oplyser, at der er tale om en SPOTdeal . Ellers må Carlton desværre afvise ved ankomst.

Fredage og lørdage er meget eftertragtede og pladserne til SPOTdeal kunder er ekstra begrænsede på disse dage.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. 

Carlton

Rosensgade 23, 8000 Aarhus C

Sidste chance: 11. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst