Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev Berlin fra 4* hotel

Få et par oplevelsesrige dage i kulturspækkede Berlin med dette ophold på det 4-stjernede Hotel Berlin, Berlin. Hotellet ligger centralt, tæt ved Kurfürstendamm, og er rost af tidligere besøgende. Vælg ml. 1-4 nætter.

BERLIN - 1-4 overnatninger på 4* hotel med morgenmad. Gælder hele 2018.

Pris789

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
16 solgte

Værdi1.050

Rabat24

Spar261

Berlin er et populært rejsemål. Siden byens 'befrielse' i 1989 er turister strømmet til i hobetal. I 2013 kom mere end 11 millioner til byen. Deriblandt mere end en halv million af danskere. 

Byen byder på ubegrænsede oplevelser. Der er Mittes historiske bykerne med kulturarv, monumentale bygningsværker som Brandenburger Tor og gaden Unter den Linden. Og det nydelige Charlottenburg med de store, lige gader, de eksklusive restauranter og de dyre forretninger. 

Berlin er også fuld af stemningsfyldte vinbarer og et mylder af fremragende etniske restauranter, der byder på mad fra det kinesiske, thailandske eller vietnamesiske køkken. 

Er du kunstinteresseret, så er byen også hjemsted for alt lige fra avantgarde gallerier til hemmelige udstillingssteder i fabrikshaller, baggårde og kælderrum, hvor undergrundskunsterne giver deres bud på, hvordan kunstscenen skal se ud anno 2018. 

Dette tilbud giver dig mulighed for at opleve den tyske hovedstad fra det 4* Hotel Berlin, Berlin, der ligger tæt på Kurfürstendamm og regeringskvarteret.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1-4 overnatninger i dobbeltværelse
  • Morgenmad alle dage
  • Gratis parkering

1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 789 kr. Normalpris 1.050 kr. Spar 24 %
2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 1.579 kr. Normalpris 2.100 kr. Spar 24 %
3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.369 kr. Normalpris 3.152 kr. Spar 24 %
4 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 3.159 kr. Normalpris 4.210 kr. Spar 24 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. december 2018.

Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d. 28. juni 2018. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER. Blå betyder, at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.

Max 3 personer pr. værelse.

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):

  • Børnepriser:
    0-6 år - gratis
    Ekstra opredning fra 7 år: 50 € pr. nat inkl. morgenmad
  • Det er muligt at medbringe mindre hunde for 25 € pr. dag
  • Parkering - 18 € pr dag

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 12.00


Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin ligger i hjertet af den tyske hovedstad, og du kommer let til byens mange trendy steder og berømte seværdigheder - enten i bil, med offentlig transport eller til fods.

Det tager f.eks. kun nogle få minutter at komme til Kurfürstendamm og shoppingcentret KaDeWe, og du kommer også til det berømte Kulturforum og den smukke park Tiergarten på ganske kort tid. I gåafstand ligger ambassaden og regeringskvarteret, som er et af de mest spændende forretningskvarterer i Berlin. 

Hotel Berlin, Berlin er et flot og moderne hotel med mange farverige detaljer. Hotellet er det tredje største hotel i byen, men alligevel er der fuld fokus på dig som gæst. Det er nemlig hotellets ønske at gøre dit ophold så godt og personligt som overhovedet muligt. 

Værelserne er indbydende individuelt indrettet med alle moderne bekvemmeligheder og gratis internet. Hotellet har et fitnessrum, et afslapningsrum og en sauna, der frit kan benyttes som gæst på hotellet. 

I restauranten serveres en bred vifte af kulinariske specialiteter. Hotellet er kendt for det store morgenbord og moderne køkken, der kombinerer regionale klassikere med internationale retter og individuelle kreationer. 

Er vejret godt er det oplagt at nyde maden på hotellets store udendørs terrasse. Terrassen har også solstole og loungemøbler, I kan tage et hvil i efter en lang dag i Berlins gader.

Rost hotel
På det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk har hotellet fået et udmærkelsescertifikat i 2014 og mange flotte anmeldelser. Folk siger bl.a.:

"Lækkert hotel indenfor gåafstand til centrum"
"Hotellet er moderne og pænt indrettet. Værelserne er pæne med stort badeværelse (...). I morgenmadsrestauranten mangler der ikke noget, og kvaliteten er god. Restauranten er pænt indrettet med masser af plads. Skulle man en aften have lyst til at blive på hotellet og spise, kan det også anbefales i hotellets restaurant. Baren er ligeledes også et besøg værd. Betjeningen på hotellet er generelt god, så alt i alt en fantastisk oplevelse. "

"Godt centralt beliggende hotel"
"Et godt hotel med gratis parkeringskælder i hjertet af Berlin. KU 'dam i gåafstand, Det er desuden muligt at indtage alle måltider på hotellet, hvis det er det, man har lyst til. Morgenmaden er strålende, og det er kun fantasien og appetitten, der kan sætte begrænsning, da alt hvad man kan ønske sig er tilstede."

Læs flere anmeldelser her.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage:
Du kan altid tjekke hotellets kalender på http://www.nembooking.com/hotel-berlin-berlin-5 og se, hvornår hotellet har ledige værelser. (Også selvom du ikke har købt dit værdibevis endnu). På den måde behøver du ikke kontakte hotellet først. Kalenderen er hele tiden opdateret.

Sådan kommer du til Berlin
Flyveturen til Berlin er kun på lige under en time, og I kan også tage med tog eller bus derned - eller køre selv. Der er 439 km fra København til Berlin og 436 km fra den dansk-tyske grænse (Flensborg) til Berlin. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. december 2018. Opholdet skal være booket hos betterbooqr senest d. 28. juni 2018. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen www.betterbooqr.com/gb/deals/c1072-1183/calendar  (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på taplet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket www.betterbooqr.com/gb/deals/c1072-1183/calendar 
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer.

Opholdet inkluderer:
1-4 overnatninger i dobbeltværelse
Morgenmad alle dage
Gratis parkering

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):
Børnepriser: 
0-6 år - gratis
Ekstra opredning fra 7 år: 50 € pr. nat inkl. morgenmad

Det er muligt at medbringe mindre hunde for 25 € pr. dag
Parkering - 18 € pr dag
Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 12.00

Fejl eller mangler i forbindelse med dit ophold skal meddeles til hotellets reception.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Hotel Berlin, Berlins officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Betterbooqr // Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, 10785 Berlin

Sidste chance: 24. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst