Yoga-medlemskab

Sidste chance!

Forkæl dig selv og din krop med et medlemskab hos Bikram Yoga Copenhagen. Her tilbydes først og fremmest den udfordrende yogadisciplin Bikram, men du kan også deltage i mange andre træningssessioner som bl.a. pilates, yin yoga mm.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kom i god form til sommeren med et 1 eller 3 måneders medlemskab hos Bikram Yoga Copenhagen på Nørrebro. Her kan du prøve kræfter med yogaformen Bikram, der foregår i 40 grader og hjælper dig til at få en stærkere, smidigere og mere tonet krop. 

Bikram Yoga Copenhagen tilbyder også hold med andre træningsdiscipliner som fx Yin Yoga, Inferno Hot Pilates og Pilates, som du også kan deltage i. Der er åbent alle ugens dage - og da dit medlemsskab kan benyttes i hele åbningstiden, er det blot at finde de hold, du helst vil prøve. 

Vælg mellem:

  • Ubegrænset Yoga abonnement 1 måned:
    SPOTpris 299 kr. Normalpris 900 kr. Spar 66 %

    eller

  • Ubegrænset Yoga abonnement 3 måneder:
    SPOTpris 749 kr. Normalpris 2.700 kr. Spar 72 %

Værdibeviset kan indløses fra 11/5 til og med 31/7 2018.

Det er nemt! Du skal blot møde op til din første time med dit udprintede værdibevis, så bliver det byttet til medlemskab i det antal måneder, du har købt til. Medlemsskabet aktiveres ved din første time og gælder derefter det antal måneder, du har købt.

Tilbuddet kan ikke benyttes af personer, der allerede har et aktivt medlemskab til Bikram Yoga.
 


 
Om Bikram Yoga
Bikram Yoga Copenhagen er et 456m2 Hot Yoga Studie placeret centralt i København på Ryesgade 23 på Nørrebro. Der er 2 sale med spejlvægge fra gulv til loft med et anlæg som opvarmer luften i lokalerne. Omklædningsrummene er pæne med brus, øko sæbe, hårtørrer og skabe, der kan aflåses med hængelås. Der tilbydes 30 Bikram Yoga klasser pr. uge, derudover Yin Yoga, Inferno Hot Pilates og Pilates.

Bikram Yoga har åbent alle ugens dage med mange forskellige hold. Du kan se oversigt over holdene her: http://bikramcph.dk/schedule-pricing/schedule/ 

Yoga
Yoga er i dag en populær motionsform, da den formår at kombinere fokus på fysisk og mental velvære. Yoga er med til at gøre din krop stærkere, smidigere og mere afslappet, mens fokus på bl.a. åndedræt og nærvær har en positiv indvirkning på mental velvære. 

 

Du skal blot møde op til din første time med dit udprintede værdibevis. Så bliver det byttet til medlemskab i det antal måneder, du har købt til. Medlemsskabet aktiveres ved din første time og gælder derefter det antal måneder, du har købt.

Værdibeviset kan indløses fra 11/5 til og med 31/7 2018.

Tilbuddet kan ikke benyttes af personer, der allerede har et aktivt medlemskab til Bikram Yoga.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Én unik kode gælder for det vagte medlemskab for én person.

Det er muligt at leje yogamåtte og håndklæder for 25 kr. pr. stk i centeret eller for 40 kr samlet.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bikram Yoga Copenhagen.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bikram Yoga Copenhagen

Ryesgade 23, 2200 København N
Tlf.: 88 61 42 77 | CVR: 37766852 | yoga@bikramcph.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. maj 2018 kl. 23:59

Yoga-medlemskab