Sommerkrydstogt i Østersøen

Udsolgt

Oplev det bedste af Østersøen med Stockholm, Skt. Petersborg, Helsinki og Tallinn til SPOTpriser. Krydstogtet starter d. 16. juni, 23. juni og 14. juli i Stockholm. Du får 8 dage/7 nætter med helpension fra KUN 3.990 kr. ekskl. fly.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Forude venter en uge med fantastiske oplevelser. Når du ankommer til Stockholm og har fået din kahyt, som skal være din base de næste 7 nætter på dette smukke og interessante krydstogt, kan du allerede første dag begynde at nyde en perlerække af smukke og historiske byer.

Det store krydstogtsskib, Costa Magica, forlader først Stockholm søndag morgen, så du har eftermiddagen og aftenen til at nyde en af Europas flotteste hovedstæder. Søndag morgen, når du slår øjnene op – måske endda inden, så er Costa Magica på vej ud gennem den smukke svenske Skærgård – en naturoplevelse af de helt specielle for de gæster, der er tidlig oppe.

Resten af dagen kan nydes ombord på Costa Magica, og du kan lade dig forkæle og udforske det smukke skib og gøre brug af de mange faciliteter. Om det er underholdning, aktiviteter eller afslapning, dagen byder på, er helt din egen beslutning.

På turen skal du bl.a. opleve tre nordeuropæiske hovedstæder, og mandag morgen anløber du den finske hovedstad, Helsinki, hvor skibet ligger meget centralt i forhold til byen. Helsinki er verdens nordligste beliggende by med over 1 million indbyggere og byder på en historie og kultur, der er tæt forbundet med både Stockholm, Tallinn og Skt. Petersborg.

Efter en hel dag i Helsinki er netop Skt. Petersborg næste stop på turen. Dette krydstogt udmærker sig så yderligere ved, at Costa Magica gør ophold hele to dage i denne flotte russiske by. Skt. Petersborg blev grundlagt i 1703 af Peter den Store og har i dag ca. 5 milllioner indbyggere. Byen er meget smuk og har et utal af paladser, kirker, museer, teatre, cafeer, restauranter og gennem byen masser af kanaler, hvor byen kan ses fra vandsiden. Ikke sært, at byen har mange tilnavne som netop Østersøens Perle, Nordens Venedig – byen lever så sandelig op til sit Ry. For at opholde sig på egen hånd i Skt. Petersborg, skal du søge et visum. Køber du nogle af skibets udflugter er indrejse i Rusland med gruppen inkluderet.

Efter afskeden med denne storslåede by, venter en baltisk perle – nemlig hovedstaden Tallinn i Estland.  Det var i Tallinn, Dannebrog ifølge sagnet dalede ned i 1219. Tallinn er en veludviklet og på mange måder moderne hovedstad, men gemmer på mange interessante historiske minder og en by, der er hyggelig at trave rundt i.

Turen afsluttes på fornemste vis med indsejling til Stockholm, hvor Costa Magica ankommer dagen før hjemrejse kl. 9. Skibet ligger meget centralt i forhold til centrum og hele dagen kan du her nyde, nok en af Europas smukkeste hovedstæder. 

Costa Magica anløber Stockholm fredag morgen kl. 9, men du skal først forlade skibet lørdag morgen/formiddag – således har du en hel dag til rådighed i smukke Stockholm.

Prisen er ekskl. transport til Stockholm, men det er nemt, hurtigt og billigt at komme til Stockholm.


Rejsen inkluderer

  • 7 nætter ombord i den valgte kahytskategori
  • Helpension i skibets restaurant eller buffet
  • Kaffe, te og juice til morgenmaden
  • Underholdning herunder teater forestillinger hver aften
  • Fri adgang til skibet fitnesscenter, løbebane, jacuzzi, pools m.m.
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
  • Service charge - 680 kr. pr. person
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 16. juni
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 3.990 kr. Normalpris 7.474 kr. Spar 46 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 4.490 kr. Normalpris 7.974 kr. Spar 43 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 5.190 kr. Normalpris 9.314 kr. Spar 44 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 5.690 kr. Normalpris 9.914 kr. Spar 42 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 6.590 kr. Normalpris 10.204 kr. Spar 35 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 6.990 kr. Normalpris 11.104 kr. Spar 37 %

Afrejse d. 23. juni
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 4.590 kr. Normalpris 8.274 kr. Spar 44 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 4.990 kr. Normalpris 8.774 kr. Spar 43 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 5.590 kr. Normalpris 10.114 kr. Spar 44 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 5.990 kr. Normalpris 10.914 kr. Spar 45 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 6.990 kr. Normalpris 11.004 kr. Spar 36 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 7.490 kr. Normalpris 11.904 kr. Spar 37 %

Afrejse d. 14. juli
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 5.490 kr. Normalpris 12.234 kr. Spar 55 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 5.890 kr. Normalpris 12.974 kr. Spar 54 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 6.590 kr. Normalpris 15.994 kr. Spar 58 %
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 6.990 kr. Normalpris 17.394 kr. Spar 59 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 7.990 kr. Normalpris 21.474 kr. Spar 62 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 8.490 kr. Normalpris 21.954 kr. Spar 61 %

*Denne kahytstype kan have lidt begrænset udsyn gælder få kahytter forrest i skibet.

Prisen er ekskl:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Transport til skibet
  • Visum til Rusland
  • Personlige forsikringer – HUSK du skal have en udvidet Europa/Verden forsikring
  • Drikkevarer udover kaffe, te og juice til morgenmaden.

Sejlplan

Lørdage: Ombordstigning og mulighed for at nyde Stockholm
Søndage: Kl. 07.00 Afgang Stockholm og udsejling gennem skærgården.
Mandage: Kl. 08.00 Ankomst Helsinki. Afgang kl. 18.00
Tirsdage: Kl. 08.00 Ankomst Skt. Petersborg
Onsdage: Kl. 18.00 Afgang Skt. Petersborg
Torsdage: Kl. 08.00 Ankomst Tallinn. Afgang kl. 17.00
Fredage: Kl. 09.00 Ankomst Stockholm.
Lørdage: Kl. 06.00-11.00 check-out af skibet


Udflugter i Stockholm, Helsinki, Skt. Petersborg og Tallinn
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i disse byer. Du kan forkøbe disse, som skal forventes at være med engelsktalende guide. Ønsker helt specifikke oplevelser vil vi anbefale, at du køber disse på forhånd.


Kahytter
Der tilbydes Classic og Premium kahytter. I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, får du:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Roomservice*
  • Valg af spisetid (tidlig eller sen) og ønske om bordstørrelse til spisning
  • Valg af kahytter ud fra ledig kapacitet.

*Roomservice er i begrænset omfang og gælder for de ydelser, der fremgår af kahytskort, ligesom du kan få morgenmad serveret i kahytten.

Alle ønsker fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Enekahyt
Det er muligt at bestille enekahytter. Tillæg indvendige kahytter 2.300 kr. Udvendige kahytter 2.900 kr. Balkon kahytter 3.400 kr. Der skal forespørges om kapacitet hos Øster Lindet, da der er begrænset kapacitet, og der skal bestilles direkte hos Øster Lindet.

Drikkepakker
Der kan tilkøbes All inklusive drikke pakke til brug ombord på skibet. Prisen per person for 1 uge er 1.575 kr.

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade.

Børn under 18 år
Børn under 18 år, som bor i opredning sammen med 2 fuldt betalende, betaler fast pris uanset kahytstype. Der er begrænset plads og børn bestilles direkte hos Øster Lindet. Pris pr. barn i ekstra seng 1.870 kr.

Helpension
Er inklusive på skibet. Det er valgfrit, om man ønsker at spise i skibets restaurant, hvor man til alle måltider frit kan sammensætte 3-4 retters menu efter pæn og varieret menukort, eller om man ønsker at spise i skibets buffetrestaurant, hvor der daglig er et bredt og indbydende udvalg.  Restauranten har faste åbningstider, og til aften tildeles man en tidlig spisning eller sen. Fremsæt gerne ønske ved bestilling. Buffetrestauranten er åben fra tidlig morgen til sen aften. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier, og der findes altid et udvalg af snacks i åbningstiden.

Transport
Du kan køre til Stockholm i egen bil. Der er flere muligheder for parkering, dog begrænset parkering tæt på skibet.

Tager du toget, kan du ofte med fordel bestille gennem de Svenske Statsbaner. Der er mange daglig togforbindelser fra København til Stockholm, hvor du vil ankomme på Central Stationen i centrum og kun kort afstand fra skibet – ca. 5 km.

Både SAS og Norwegian har mange afgange til Stockholm og ofte med rigtig gode priser. Du flyver til Arlanda lufthavn, hvorfra der er både bus og tog til byen. Her vil vi informere om, at buspriserne er langt lavere end togpriserne.

Forsikringer
Du skal være opmærksom på, at du rejser til Rusland, hvor den danske sygesikring INTET dækker. Vi anbefaler, at du taler med dit forsikringsselskab eller Øster Lindet om udvidet dækning. 

Visum
Ønsker du visum og opholde dig på egen hånd i Skt. Petersborg, skal der søges visum via den Russiske Ambassade. Der findes visumbureauer, der er behjælpelige, men tjek prisen, som kan variere meget.


Skibet
Du sejler med Costa Magica, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage små 3000 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med tre pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzis eller det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i tre etager. Der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer, og skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fittnesscenter, ligesom der er løbebane.

Livet ombord er en oplevelse i  ”oplevelsen”.


Billeder af kahytterne:

1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

  • 7 nætter ombord i den valgte kahytskategori
  • Helpension i skibets restaurant eller buffet
  • Kaffe, te og juice til morgenmaden
  • Underholdning herunder teater forestillinger hver aften
  • Fri adgang til skibet fitnesscenter, løbebane, jacuzzi, pools m.m.
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
  • Service charge - 680 kr. pr. person
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Transport til skibet
  • Visum til Rusland
  • Personlige forsikringer – HUSK du skal have en udvidet Europa/Verden forsikring
  • Drikkevarer udover kaffe, te og juice til morgenmaden.


Vigtig information

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Det er vigtigt at tjekke dette!

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til turlederen, skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Der kræves visum til Rusland, såfremt man vil opholde sig i Skt. Petersborg udover tidspunkter, hvor du deltager i udflugterne.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Såfremt der sælges under 15 personer på denne afrejse, vil der IKKE være dansk turleder. MEN udflugter i  Skt. Petersborg vil blive gennemført fra 8 deltagere og med dansktalende guide.

De oplyste besparelser er baseret på rederiets standardpriser, tillagt transport, udflugter og øvrigt tillæg fra Øster Lindet. Der benyttes kampagnepriser på luftfarstselskaberne og billetter kan ikke ændres eller refunderes.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. maj 2018 kl. 23:59

Sommerkrydstogt i Østersøen