Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

5-stjernet ferie i Toscana

Få en 5-stjernet ferie på Grand Hotel Palazzo i Livorno, Toscana. Oplev kunst, arkitektur og historie i det smukke område eller nyd nogle afslappende dage på det luksuriøse hotel. Vælg 3-7 overnatninger inkl. morgenmad.

LIVORNO, ITALIEN - 3-7 nætter på det 5* Grand Hotel Palazzo. Inkl. Morgenmad. Rejs i jun-august.

Pris1.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Omgivet af skønne haver kun 1 minuts gang fra stranden ligger det 5-stjernede Grand Hotel Palazzo i Livorno. Fra tagterrassen (med pool) og hotellets restauranter kan I nyde  en smuk panoramaudsigt over havet. Med disse omgivelser og den gode komfort på hotellet er man garanteret en afslappende ferie.

Den ene af hotellets restauranter ligger på den øverste etage med en storslået udsigt over Livornos kystlinje. Her serveres der traditionelle italienske retter ledsaget af en vifte af udsøgte vine. Den anden restaurant er indrettet i en mere klassisk stil, og serverer friske og lokale specialiteter. Den overdådige morgenbuffet serveres i stueetagen på Grand Hotel Palazzo.

Der er i alt 123 værelser og suiter. Alle værelserne er luksuriøst indrettet, og har lyse møbler, satellit-tv, klimaanlæg, minibar, værdiboks, skrivebord og eget badeværelse med toilet, badekar eller bruser og hårtørrer. 

Grand Hotel Palazzos spa har indendørs pool, sauna, spabad, jacuzzi og fitnessområde. Det perfekte sted at komme væk fra hverdagens stress. 

Livornos bymidte og havnen ligger kun 2 km derfra. Mange kender byen som en havneby man blot passerer på vej til Sardinien eller Korsika. Og selv om byen ikke er kendt for mange turistattraktioner er den absolut et besøg værd, og byder på et ganske interessant centrum med historiske og kulturelle oplevelser, og et autentisk madmarked.

Mange af bygningerne blev ødelagt under 2. Verdenskrig, men der er stadig meget at se i Livorno. Venezia-distriktet, historiske kirker, Fortezza Vechia, Piazza dei Quattro Mori og Kunstgalleriet, er nogle af de ting, som byen byder på. 


Rejsen inkluderer:

• 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger i classic dobbeltværelse på det 5-stjernede Grand Hotel Palazzo.
• Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Periode 1/6 til 15/6
3 overnatninger SPOTpris 1.995 kr.
4 overnatninger SPOTpris 2.595 kr.
5 overnatninger SPOTpris 3.295 kr.
6 overnatninger SPOTpris 3.995 kr.
7 overnatninger SPOTpris 4.595 kr.

Periode 16/6 til 31/8
3 overnatninger SPOTpris 2.595 kr.
4 overnatninger SPOTpris 3.495 kr.
5 overnatninger SPOTpris 4.295 kr.
6 overnatninger SPOTpris 5.195 kr.
7 overnatninger SPOTpris 5.995 kr.

Vi gør opmærksom på at der betales turistskat på hotellet på 3 euro pr. person pr. dag.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.
 
Det tager ca.1,5 time at køre fra lufthavnen i Bologna til hotellet og ca. 30 minutter fra lufthavnen i Pisa til hotellet. Bemærk, at flybillet, billeje og transport fra lufthavnen til hotellet ikke er inkluderet i prisen.


Området
Toscana er selvfølgelig en af de mest populære rejsemål i Italien, hvilket kommer af både landskabet, byerne og historien i området. Her er lille udsnit med inspiration til nye oplevelser. 

Tæt ved kysten finder man byer som Pisa og Lucca, der hver især er kendt for deres arkitektur.  Pisa er selvfølgelig kendt for sit skæve tårn ved Domkirken. Lucca blev grundlagt af etruskerne og blev i 180 f.Kr. til en romersk koloni. Byen er kendt sin meget intakte og smukke gamle bygninger og konstruktioner, som den gamle bymur, sit amphiteater og Duomo di San Martino.

Længere væk fra kysten finder man byerne Firenze, Siena og San Gimignano. Firenze vil forføre dig med sin atmosfære og arkitektur i form af Basilica di Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio og Palazzo Vecchio.  Samtidig kan man i museet Galleria degli Uffizi , se nogle af verdens største kunstværker. Byen betragtes som arnestedet for den italienske Renæssance.

Siena er historisk Firenzes evige rival, og det kan godt forstås når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

San Gimignano er omgivet af velbevarede bymure, og er især kendt for sine middelaldertårne. I middelalderen kappedes byens velhavende familier om at bygge de højeste og flotteste tårne, og i byens storhedstid skal der har været i alt 72 tårne. I dag er kun 13 af disse bevarede; men alligevel tegner de en imponerende profil af byen, der kan ses langt omkring.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato,
eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for 1 person. Rejsen inkluderer:

• 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger i classic dobbeltværelse på det 5-stjernede Grand Hotel Palazzo.
• Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. 

Det tager ca.1,5 time at køre fra lufthavnen i Bologna til hotellet og ca. 30 minutter fra lufthavnen i Pisa til hotellet. Bemærk, at fly, billeje og transport til og fra lufthavnen ikke er inkluderet i prisen.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære
ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 29. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst