Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Golfpakke med 4 greenfees

Supergolf på Nordsjælland! Nu kan du atter få fat i vores eftertragtede 'Visit4kløver' til en helt uhørt pris. Spil 4 runder greenfee i 2018 - én runde på hver af banerne i Hillerød, Hjortespring, Mølleåen og Værløse Golf Klub.

Golfpakke med 4 greenfees! Spil på nogle af Nordsjællands bedste golfbaner i 2018 for kun 975 kr.

Pris975

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
142 solgte

Værdi1.900

Rabat48

Spar925

Oplevelser på fire forskellige baner. Med meget forskellige layouts. Det er blot en del af det 'Visit4kløver' greenfee-tilbud, som du kan få fingrene i. Med greenfeekortet kan du tage afsted med vennerne eller gutterne fra onsdagsklubben og spille fire af Nordsjællands flotteste golfbaner med en samlet besparelse på 48%.

Tilbuddet inkluderer: 

Greenfeekort til følgende baner:

  • Hjortespring Golfklub
  • Hillerød Golf klub
  • Mølleåens Golf klub
  • Værløse Golfklub

Greenfeekortet kan bruges til den 31. december 2018 eller så længe banerne er åbne.

Bemærk: Greenfee tilbuddet kan kun benyttes, såfremt du har DGU kort eller lignende og et hcp på max. 36,0 eller derunder.

Værdibeviset kan benyttes alle ugens dage i golfbanernes åbningstider. Den enkelte klubs almindelige greenfeebetingelser skal følges. Fremgår af den enkelte klubs hjemmeside.

Visit4kløver tilbuddet kan IKKE kombineres med andre rabattilbud.


De fire baner:

Hjortespring Golfklub
Hjortespring Golfklub ligger skønt placeret i et stort naturområde med masser af skov. Hullerne varierer i sværhedsgrad, men banen er bestemt ingen walk over. Mange af hullerne byder på smalle fairways og specielt de spændende afslutningshuller er der, hvor du enten kan vinde matchen eller tabe det hele på gulvet.

Hillerød Golf Klub
Hillerød Golf Klub er en af landets ældste klubber (nr. 17). Banen er en af den slags baner, som mange taler om. For Hillerød er med sin unikke placering og kuperede layout en bane, der begejstrer og skaber debat. Mange af hullerne løber gennem skoven omkring ’Lille Hestehave’, og det kræver en sikker driver og nogle gode approach slag at finde den korteste vej ind til de hurtige greens.

Mølleåens Golf Klub
Mølleåens Golf Klub er udlagt i et smukt naturområde mellem Farum og Slangerup. Det er en spændende bane med masser af udfordringer. Klubben har fået navn efter sin nære tilknytning til Mølleåens udspring ved Bastrup sø.

Værløse Golfklub
Værløse Golfbane er hjemmeklub for Danmarks yngste europatourvinder Thorbjørn Olesen, der allerede som 12-årig vandt sit første klubmesterskab. Banen er udlagt i et åbent og smukt kuperet terræn grænsende op til Ryet Skov.

Vinden spiller ofte en afgørende rolle, og indspil til de små greens, som ofte er anbragt på tværs af spilleretningen, kan på blæsende dage give spillet en ekstra dimension. Få en sjov og anderledes dag på en bane, der har udfordret Danmarks nye golfkomet og gjort ham knivskarp i det korte spil. Kan du gøre ham kunsten efter? 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du vil modtage 4 bookingkoder pr. e-mail fra Værløse Golfklub indenfor en uge fra køb.

Booking af banerne foregår som normalt via Golfbox. Koderne benyttes ved indtjekningen, hvor der på betalingsstanderen vælges ”ret prisen” og prisen ændres til 0 kr. med begrundelsen ”Anden begrundelse”. I tekstfeltet skrives koden fra den tilsendte e-mail.

Bemærk! Koden fra dit SPOTbevis kan IKKE benyttes ved betalingstanderen. Det er vigtigt, at du medbringer koden fra e-mailen fra Værløse Golfklub.

 

 

Tilbuddet inkluderer et greenfeekort til 4 baner i Nordsjælland. Én unik kode gælder for ét greenkort. 

Greenfeekortet gælder til følgende baner:

Hillerød Golf klub
Hjortespring Golfklub
Mølleåens Golf klub
Værløse Golfklub

Greenfeekortet kan bruges til den 31. december 2018 eller så længe banerne er åbne. Man kan ikke få tilgodehavende eller forlænget perioden når indløsningsperioden er slut.

Bemærk: Greenfee-tilbuddet kan kun benyttes, såfremt du har DGU kort eller lignende og hcp på max. 36,0 eller derunder.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hjortespring Golfklub.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar. 

Hjortespring Golfklub

Klausdalsbrovej 602, 2750 Ballerup

Sidste chance: 25. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst