Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Drømmekrydstogt i Caribien

Tag med på en fantastisk ”sørejse” i Caribien med anløb på flere af Jomfruøerne som f.eks. St. Thomas. Inkl. 10-nætters krydstogt og 1 overnatning på hotel i Miami, fly og helpension på skibet. Rejs 17. okt. Pris fra 13.990 kr. Betal kun depositum nu.

DRØMMEKRYDSTOGT I CARIBIEN - 10-nætters krydstogt med helpension og 1 nat i Miami. Rejs 17. oktober.

Pris13.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

At sejle i Caribien står højt på ønskesedlen hos rigtig mange krydstogtentusiaster, og nu har du chancen! En fantastisk ”sørejse” venter, når du sejler fra den amerikanske vestkyst og ned i det Caribiske Hav, hvor mange interessante anløb venter på Jomfruøerne.

Du flyver fra København eller Billund til Miami, hvor du har en overnatning, inden du stiger ombord på et fantastisk skib, Caribbean Princess, som bliver dit hotelresort de næste 10 nætter. Du har lige mulighed for at snuse til Miami inden eventyret for alvor starter.

Om eftermiddagen den 18. oktober er det tid til at gå ombord på det flotte krydstogtsskib Caribbean Princess, der er specialbygget til at sejle i Carribien, og alene navnet på skibet siger alt. Hun er bygget i 2004, og i 2017 er hun gennemrenoveret og fremstår som ny i dag. Der kan medtages godt 3000 passagerer, og den 1200 mand store besætning gør alt for, at du skal føle dig tilpas på skibet. Det imponerende skib er ca. 330 m lang og 36 m bred og elegant flyder gennem det Caribiske Hav.

Allerede fredag har du første anløb, som er ved Princess Cays, Bahamas. Det er Princes Cruises' eget private paradis. Du sejler ind med tender, og dagen er til total afslapning på de kridhvide strande og med skibets service team i land til at servicere med mad og drikke. Næste dag byder også på afslapning på første klasse ombord på skibet.

Jomfruøerne er nu snart i sigte. Jomfruøerne er en øgruppe i det Caribiske Hav, som består af de britiske og amerikanske Jomfruøer. Du starter med at anløbe en af de vigtigste øer - nemlig den Dansk Vestindiske ø St. Thomas. Øen byder på spændende historie med danske aner, og ikke mindst er den som de øvrige øer et tropisk paradis. Så snart, du kommer i land, vil du opleve glæden - alene ved at studere de farverige bygninger.

Efter St. Thomas anløber du Caribiske ”perler på en snor”, St. Kitts, St. Lucia, Antigua og St. Maarten. Du får de næste dage mulighed for masser af oplevelser. Her er kridhvide paradis strande, et utal af udbud inden for vandsport, den smukkeste natur, sukkerørsfabrikker, romfabrikker og farverige landsbyer.

Efter fire hele dage med den ene lækre ø efter den anden, er der igen dømt afslapning på første klasse. Du har to hele dage på skibet, hvor du blot kan slappe af og lade dig forkæle eller deltage i de mange aktiviteter, som skibet arrangerer. Trænger du til at være aktiv, så er der særdeles gode muligheder for at få sig rørt i det flotte fitnessrum, minigolf, løbebane, boldspil og til aften kan du nyde underholdning i skibets teater eller nyde en god film under åben himmel.

Efter et par dage på havet, hvor der er plads til at lade alle indtrykkene sætte sig og tid til at slappe af, ankommer du til Fort Lauderdale den 28. oktober. Skibet anløber Fort Lauderdale tidlig om morgenen og du kan sagtens nå at opleve noget af Florida, inden du om aftenen flyver hjem til Danmark.

Ombord på skibet eller inden afrejse, kan du købe udflugter, som slutter i Miami lufthavn.

En uforglemmelig rejse i det østlige Caribien er nu slut.


Rejsen inkluderer

 • Fly København – Miami (Afrejse fra Billund mod tillæg på 700 kr.)
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet
 • Transport fra lufthavn til hotel
 • 1 nat på hotel på Miami Beach eller Down Town– ekskl. morgenmad
 • Transport fra hotel i Miami til skibet
 • 10-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord inkl. kaffe, te og vand i buffetrestauranten
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool og strand
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt: Særpris 13.990 kr.
Udvendig Kahyt: Særpris 15.990 kr.
Balkon Kahyt: Særpris 16.990 kr.

Børn u/18 år betaler 7.990 kr. uanset kahytstyper, dog underforudsætning af, at de bor og rejser med 2 fuldt betalende. Bestilles direkte hos Øster Lindet.

Prisen er ekskl.:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
 • Obligatorisk servicegebyr på 13,5-15,5 US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 115 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 115 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.


Rejseplan
Afgang Danmark den 17. oktober og hjemkomst 29. oktober

17/10: Afgang København med ankomst til Miami. Hotelovernatning på Miami Beach.
18/10: Kl. 12.00 afgang til Fort Lauderdale og check-in på Carribien Princess. Afgang kl. 16.00
19/10: Kl. 10.00-17.00  Princess Cays.*
20/10:  På havet
21/10: Kl. 13.30-22.00  St. Thomas
22/10: Kl. 08.00-18.00  St. Kitts
23/10: Kl. 08.00-18.00  St. Lucia
24/10: Kl. 08.00-18.00  Antigua
25/10: Kl. 07.00-17.00  St. Maarten
26/10: På havet
27/10: På havet
28/10: Kl. 07.00 ankomst Fort Lauderdale

*Skibet ligger for anker, og landgang er med små tender-både.


Eksempler på kahytstyper på Carribean Princess:

Disse er eksempler på kahytter på Carribean Princess. Alle flotte og komfortable. Der kan være lidt forskel på indretning. Mulighed for separate senge i alle typer.


Transport og hotel

17/10: Kl. 06.50-08.50: København – Paris
17/10: Kl. 13.55-17.20:  Paris – Miami

28/10: Kl. 21.10-10.45+1: Miami – Paris
29/10: Kl. 12.20-14.15: Paris - København

Ombord på flyet er mad inkluderet.

Afrejse Billund mod tillæg 700 kr.
17/10: Kl. 07.15-09.10: Billund – Paris
17/10: Kl. 13.55-17.20: Paris  – Miami

28/10: Kl. 21.10-10.45+1: Miami – Paris
29/10: Kl. 12.50-14.40: Paris – Billund

Der kan forekomme ændringer i flytiden frem til dealens afslutning.

Ankomst – Miami
Ved ankomst til Miami lufthavn er der shuttle til hotellet. Den 18/10 er der shuttle fra hotellet til skibet kl. 12.

Ved bestilling hos Øster Lindet kan du frit vælge, om du ønsker at bo på 4* Hilton hotel Miami Down Town ikke langt fra Harbours side, eller om du vil bo 4* Shore Club på South Beach.

BEMÆRK: overnatning er uden forplejning. Der skal betales resort fee på 20-30$ pr. værelse pr. nat. Nøjagtig pris oplyses ved ankomst.


Hjemrejse
Skibet anløber Fort Lauderdale tidlig om morgenen, og dit fly afgår først sidst på dagen. Du har mulighed for at tilkøbe en udflugt fra rederiet før afrejse eller under rejsen. Der er et lille udvalg af ture, hvor du kan opleve Florida, samtidig med du bliver kørt til lufthavnen. Denne tur er ekskl. i prisen.

Ønsker du forudbestilt transport til lufthavnen og tilbringe tiden der, kan du ved bestilling tilkøbe transport fra skibet. Afgang kl. 10.30 – pris 350 kr. pr. person.

Du kan også vælge at tage ud på egen hånd og selv komme til lufthavnen på hjemrejsedagen.


Mad og drikke
Inklusive i prisen er helpension. Du kan altid frit vælge, om du ønsker at indtage dine hovedmåltider i skibets restaurant, hvor der på turen hver dag serveres nogle lækre og varierede menuer. Alternativt kan du dagen igennem besøge buffetrestauranten, Burgerbar eller Pizzaria. Der er adgang til kaffe, te og vand i buffetrestauranten dagen igennem.

På skibet findes derudover temarestauranter, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler du ekstra for maden.

Ombord kan du tilkøbe drikkepakker med og uden alkohol, eller du kan købe ad hoc. Til en All Inclusive drikkepakke skal du beregne ca. 59 US$ pr. dag plus service charge.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Enekahytter
Tillæg for indvendig enekahyt: 6.000 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 7.500 kr.
Tillæg for balkon kahyt: 8.500 kr.

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA) – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen. Ligeledes anbefales det kraftigt, at der tegnes en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet. Kan tegnes gennem eget forsikringsselskab eller gennem Øster Lindet.


Skibet Carribean Princess
Carribean Princess er et elegant 4* krydstogtsskib med plads til godt 3000 passagerer, hvor den ca. 1200 mand store besætning er klar til at servicere på første klasse. Hun er elegant indrettet og har en intim, men også glad atmosfære. Ombord findes et væld af aktiviteter som f.eks. fitness, pool og forkælelse i spa-afdelingen (mod betaling). Om aftenen er der et rigt udvalg af barer og lounger, eller du kan lade dig underholde i det imponerende teater eller i skibets kasino. Skibet gennemgik i 2017 en størrer renovering og fremstår derfor i dag rigtig flot. Glæd dig til ren forkælelse.

Se en lille film om skibet

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 7.500 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 115 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 115 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved min. to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

 • Fly København – Miami (Afrejse fra Billund mod tillæg på 700 kr.)
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Standard catering på flyet
 • Transport fra lufthavn til hotel
 • 1 nat på hotel på Miami Beach eller Down Town – ekskl. morgenmad
 • Transport fra hotel i Miami til skibet
 • 10-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord inkl. kaffe, te og vand i buffetrestauranten
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool og strand
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Børn u/18 år betaler 7.990 kr. uanset kahytstyper, dog underforudsætning af, at de bor og rejser med 2 fuldt betalende. Bestilles direkte hos Øster Lindet.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Gebyrer til rejsedokumenter (ESTA til USA)
 • Obligatorisk servicegebyr på 13,5-15,5 US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
 • Personlige forsikringer – HUSK den danske sygesikring INTET dækker.


Vigtig information

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Vejr og vind
Du sejler de skønneste steder i Caribien, men også her kan vejret skifte. Som udgangspunkt er gennemsnitstemperaturerne i september-oktober 25 grader også selvom der skulle komme en byge. Ifølge statistikkerne er der ikke mange regnvejrsdage om året. Du skal dog også være opmærksom på, at der i Caribien er orkansæson fra august til november, hvilket kan bevirke, at rederiet før selve krydstogtet eller skibets kaptajn undervejs vælger at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Pas, visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA) – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen. Ligeledes anbefales det kraftigt, at der tegnes en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet. Kan tegnes gennem eget forsikringsselskab eller gennem Øster Lindet.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom, koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 25. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst