Danskproduceret Norland kontinentalseng

Sidste chance!

Hvis du vil forkæle dig selv med en ekstra god nattesøvn er en Norland Eksklusiv Kontinentalseng noget af det bedste, du kan få. Sengen er fra Bedlab.dk og inkluderet i prisen er både lækker topmadras og levering.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Rigtig mange danskere køber deres seng online. Og med en danskproduceret seng fra Norland kan du være helt sikker på, at at kvaliteten er i top. Her får du en usædvanlig stor mængde komfort med den velkendte kontinentalseng-opbygning, der kommer i flere lag. Sengen produceres i Jylland, hvor danske, kvalitetsbevidste håndværkere bygger med stor præcision og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer. Som en helhed er sengen en synergi mellem det eksklusive og det fornødne, som er fundamentet for den perfekte søvn. Ønsker du at investere i en seng, der kan give dig en kærkommen fornemmelse af, hvad en seng vitterligt kan være, er denne Norland Eksklusiv Kontinental et sikkert valg.

Fremvisning
Lørdag den 12. maj kl. 10.00-15.00 på Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre.

Således skriver en bruger på Trustpilot:

Super service og kvalitet! Jeg købte en Norland kontinental seng, og er meget tilfreds med både kvaliteten og servicen. Kan klart anbefales.

Der er 25 års garanti på en Norlandseng (ramme og fjedrebrud).

Dette køb giver dig:

  • Norland ekslusiv kontinentalseng
  • Premium topmadras tilpasset dine individuelle præferencer
  • Madras tilpasset dine individuelle præferencer
  • Mulighed for at vælge farve og sengeben
  • Levering 

Komfort i flere niveauer
Som seng er en kontinental høj og robust. Den er bygget i flere lag end andre konventionelle senge, da den byder på komfort i flere lag. Sengerammen understøttes af en lamelbund med 12 cm bæreskum. Ovenpå ligger en boksmadras med pocketfjedre, som har fem komfortzoner. Disse zoner modvirker, at kroppen synker for langt ned i madrassen, så en unaturlig stilling forårsages. Den presser derfor kroppen op - særligt ved hofte, lænd, skuldre og nakke. Boksmadrassen fås i medium hårdhed til dig, der vejer under 75 kg - og i fast hårdhed til dig, der vejer mere end 75 kg. Vejer du mere end 95 kg. kan du kontakte Bedlab.dk for nærmere vejledning.

Ovenpå boksmadrassen ligger en vendbar springmadras - og faktisk er begge madrasser belagt med et 12 mm Cooltex skum, som giver endnu et lag komfort. Den er pakket ind i en tyk og slidstærk tekstil, som beskytter underlaget. Der er derfor rigeligt med niveauer, hvorfor sengen får en god højde og er nemmere at lægge sig i. Både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Eksklusiv topmadras fuldender værket
Som om at det ikke er nok med førnævnte madrasser og komfortlag, medfølger der en eksklusiv topmadras i 8 cm i mærket NORLAND. Det er en NORLAND eksklusiv TOP, som er et niveau over den almindelige 10 cm topmadras - og denne kommer også i både Latex og wonderpur. Hvilken af disse du skal vælge, kommer meget an på dine behov.

Sveder du meget om natten og har det varmt generelt, er en Latex topmadras formidabel til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen, så du får den rette temperatur. Den har en unik trykaflastende effekt, som gør, at du altid ligger optimalt med støtte alle de rigtige steder.

Søger du noget diametralt modsat, er vores Wonderpur topmadras en særegen topmadras, som er fremstillet af en tyk memory skum, som former sig efter din krop. Den holder på varmen, og du får også god støtte.


Priser og størrelser:

140x200 cm: SPOTpris 8.295 kr. Normalpris 20.995 kr. Spar 60 %
160x200 cm: SPOTpris 9.895 kr. Normalpris 23.995 kr. Spar 58 %
180x200 cm: SPOTpris 9.995 kr. Normalpris 24.495 kr. Spar 59 %
180x210 cm: SPOTpris 10.995 kr. Normalpris 25.995 kr. Spar 57 %

Prisen er inklusive levering til kantsten. Dog kun til brofaste øer. I andre tilfælde kontaktes Bedlab.dk for at aftale prisen.

Produktet bliver leveret til den angivne adresse. Forventet leveringsdato: 3 - 5 uger efter at Bedlab.dk har gennemgået din ordre. Alle ordrer gennemgås 1-2 hverdage efter købet.


Når du har valgt din nye seng, skal du foretage forskellige valg, så sengen tilpasses dine specifikke behov. 

Vælg mellem:

  • Farve: Lysegrå eller Antracit

  • Topmadras: Latex eller Wonderpur
  • Fasthed på madras: Medium eller Fast (Medium op til 75 kg - Fast op til 95 kg - mere end 95 kg kontakt Bedlab.dk for vejledning)
    Bemærk at senge over str. 160 kommer i to madrasser. Du kan derfor vælge forskellig hårdhedsgrad på de to madrasser.
    Alt ovenstående er inkluderet i prisen. 
  • Ben: Træ (eg) eller Champagne (stål).

Tilkøb

  • Norland væghægt gavl (kun på str 140-180) SPOTpris 1.495 kr. Normalpris 3.495 kr.
  • Norland trenset gavl (kun på str 140-180) SPOTpris 2.295 kr. Normalpris 4.995 kr.
  • Indbæring af seng 250 kr. (levering til kantsten er inkluderet i prisen)

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Sengen bliver leveret til den angivne adresse. Forventet leveringstid: 3-5 uger. Du bliver kontaktet af fragten med et muligt leveringstidspunkt - som typisk vil være 1-2 dage efter du er blevet kontaktet. Fragten skal have accept fra dig, før sengen leveres. 

OBS! Med mindre du har tilkøbt indbæring af seng her på SPOTdeal, leveres sengen til kantsten af den angivne adresse.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 x Norland ekslusiv kontinentalseng i den valgte størrelse.

Prisen er inklusive levering til kantsten. Dog kun til brofaste øer. I andre tilfælde kontaktes Bedlab.dk for at aftale prisen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Bedladb.dk på info@bedlab.dk eller tlf.: 42 9090 70.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bedlab.dk

H.J. Holst Vej 14, 2610 Rødovre
Tlf.: 42 90 90 70 | CVR: 38413589 | info@bedlab.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. maj 2018 kl. 23:59

Danskproduceret Norland kontinentalseng