Polens smukkeste by, Krakow

Sidste chance!

Tag til Polens smukkeste by, Krakow, og oplev den fantastiske stemning der hersker i de historiske omgivelser. Rejsen er inklusive fly fra København, 3 eller 4 nætter på 3* Hotel Ascot med central beliggenhed og morgenmad alle dage.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I Polens gamle kongelige hovedstad smelter historien, legender og den moderne udvikling sammen. Det historiske centrum er optaget på UNESCOs liste over verdensarv. Nu har du muligheden for at besøge en af Europas kulturperler til en rigtigt god pris.

Krakow ligger ved Wisla floden og er berømt for sine uvurderlige kulturseværdigheder. Byen er bygget af mange generationer af arkitekter og kunstnere i middelalderen, renæssancen, barokken og jugendstil-perioden. Kraków slap heldigvis næsten uskadt igennem krigene, hvilket gør at byen i dag forundrer og tiltrækker millioner af turister med sine historiske seværdigheder, kunstværker, kulturarrangementer og den magiske stemning på cafeer, jazzklubber og hyggelige barer. 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København-Krakow t/r med Norwegian.
  • 10 kg håndbagage pr. person.
  • 4 nætter i dobbeltværelse på det 3-stjernede Hotel Ascot.
  • Morgenmad alle dage

 Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser): Opgradering til det 4-stjernede Grand Ascot Hotel (se beskrivelse længere nede):

  • 4 nætter: 450 kr. for 2 personer.

Hotel Ascot 
Hotellet er central beliggende på en stille gade tæt på Wisla floden og kongeslottet og kun 9 minutters gang fra den gamle bydel, og Krakows største markedsplads.
Der tilbydes en fremragende morgenbuffet og moderne værelser med aircondition og gratis trådløs internetadgang.

Værelserne på Ascot Hotel har aircondition, satellit-tv og værdiboks. Samtlige værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer.

Receptionens personale står til rådighed døgnet rundt og er behjælpeligt med turistinformation og byguider. Gæsterne kan nyde en drink i baren, hvor der serveres et bredt udvalg af drikkevarer.

Ascot Hotel ligger blot 700 m fra butikscentret Galeria Krakowska. Man kan spadsere til kongeslottet Wawel på 18 minutter. Kraków Glowny Station ligger blot 8 minutters gang derfra.

Betjeningen på hotellet er imødekommende og venlig og de tre stjerner hotellet har, er i følge de danske brugere på Tripadvisor, lige i underkanten.

Vi gør opmærksom på, at der er en obligatorisk klimaafgift på ca. kr. 3 pr. person/dag, som betales direkte på hotellet.

Grand Hotel Ascot
Grand Hotel Ascot er et nyåbnet 4-stjernet hotel i en klassisk og elegant stil, med 63 fuldt udstyrede værelser. Hotellet har egen restaurant, festlokaler, og en Spa Zone med fitnesscenter og sauna.

Hotellet er ideelt placeret i hjertet af Krakow, og indfanger perfekt atmosfæren i byen. Beliggenheden er kun 700 m fra torvet, 2 minutters gang til den gamle by, og 2 km fra Kazimierz-distriktet – en ideel base for at opleve byen og for at se de lokale attraktioner.

De 63 moderne indrettede værelser på Grand Hotel Ascot har alle aircondition, og badeværelser. Derudover byder værelser på en behagelig seng, te og kaffe faciliteter, et strygejern, TV, køleskab, skrivebord, og gratis WI-FI.

Værelserne er blevet designet til at imødekomme behovene turister såvel som erhvervsrejsende. Afdæmpede farver og smagfuld indretning, giver dig mulighed for fuldt ud at nyde dit ophold i på dette hotel.

Receptionens personale står til rådighed døgnet rundt og er behjælpeligt med turistinformation og byrundture. Gæsterne kan nyde en drink i baren, hvor der serveres et bredt udvalg af drikkevarer.

Vi gør opmærksom på, at der er en obligatorisk klimaafgift på ca. kr. 3 pr. person/dag, som betales direkte på hotellet.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato,
eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

1 unik kode gælder for 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

• Fly fra København-Krakow t/r med Norwegian.
• 10 kg håndbagage pr. person.
• 4 nætter i dobbeltværelse på det 3-stjernede Hotel Ascot.
• Morgenmad alle dage

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser): Opgradering til det 4-stjernede Grand Ascot Hotel:
• 4 nætter: 450 kr. for 2 personer.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til
Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. maj 2018 kl. 23:59

Polens smukkeste by, Krakow