Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Luksusophold i Warszawa inkl. fly

Oplev en af Europas smukkeste hovedstæder med et ophold på det 5-stjernede Radisson Blu Centrum Hotel. Rejsen inkluderer 3 nætter, morgenmad alle dage og fly fra Billund eller København. Rejs i maj til september fra 2.695 kr.

WARSZAWA - 3 nætter på 5* hotel inkl. morgenmad. Inkl. fly fra BLL og CPH. Rejs i maj-sep.

Pris2.695

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
7 solgte

Særpris!

Warszawa frister på en og samme tid med modernitet og historie. Byen tilbyder nemlig alt, hvad et ægte storbyhjerte begærer, samtidig med at den har en stærk historie.

Oplev den fascinerende storby, mens du nyder 5-stjernet luksus på Radisson Blu Centrum Hotel.

Radisson BLU Centrum Hotel
Det 5-stjernede Radisson Blu Centrum Hotel ligger blot 10 minutters gang fra Warszawas hovedbanegård og byder på wellnesscenter med indendørs pool. Der er shoppingmuligheder tæt på, og Sródmiescie-kvarteret, der byder på barer, cafeer og natklubber, ligger inden for gåafstand. 

Kolumna Zygmunta og Frederik Chopin museet ligger i kort gåafstand fra hotellet. Der er to km til Warszawas gamle by og centrum. Butikscentret Zlote Tarasy og Kultur- og Videnskabspaladset ligger blot 10 minutters gang fra det elegante hotel. Warszawa Chopin Lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra.

Og skal fødderne hviles kan gæster slappe af i wellnesscenteret, hvor der er sauna, spa-pool, fitnesscenter og massagerum. Personalet i receptionen står til rådighed døgnet rundt.

Radisson Blu Centrum Hotels Restaurant Ogrodowa byder på morgenbuffet, mens der serveres polske og internationale retter i Restaurant @Ferdy's. I lobbybaren bydes der på kaffe, kager og klassiske polske forretter.


Rejsen inkluderer

  • Fly fra København eller Billund til Warszawa t/r, med LOT (fra CPH) eller WizzAir (fra Billund)
  • 10 kg håndbagage
  • 3 nætter i dobbeltværelse på det 5-stjernede Radisson BLU Centrum Hotel
  • Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Oplevelser og seværdigheder i Warszawa
Warszawa er kendt på at være rig på seværdigheder, og der er rigeligt at tage sig til for historie- og kulturinteresserede. Først og fremmet er værd at se Den Gamle by, Stare Miasto, fra 1400-tallet med kongepaladset. Her finder du også Domkirken Johannes-katedralen. Kulturpaladset, Stalins gave til det polske folk, er absolut også et besøg værd, selvom lokalbefolkningen hader den 234 meter høje bygning inderligt på grund af dens symbolske status. Alligevel kommer de til Kulturpaladset på grund af de mange museer, teatre, biografer og restauranter.   

Historisk set har det polske aristokrati haft en meget tæt forbindelse og tilslutning med det franske aristokrati, hvilket kan ses i arkitekturen i Den Gamle By. Dette har det også gjort at Warszawa i dag er en hovedstæderne for klassik musik. Dette kommer til udtryk i Lazienki-Parken med Chopin-monumentet samt Helligkors-kirken, som er kendt, fordi Chopins hjerte er opbevaret i en af skibets søjler. Derudover byder filharmonien på store klassiske koncerter med orkestre fra ind- og udland. Teatr Wielki er byens vigtigste scene med større operaer og balletter. Warszawa Opera Kameralna byder mest på mindre operaer.

Filharmonien, Teatr Wielki og Warszawa Opera har åbent i marts-maj og oktober-december. Der er dog mulighed for at se og høre gratis Chopinkoncerter i Lazenki-Parken om sommeren. Ønsker I at købe billetter til Filharmonien, Teatr Wielki og Warszwa Opera, er I velkommen til at ringe til Vindrose Rejser.

Er man ikke til det klassiske, er der også et utrolig godt og spændende natteliv i Warszawa for både unge og gamle. Byen har ligesom København en utrolig spændende jazzscene og mange cocktailbarer. I gåafstand fra hotellet kan man finde mange natklubber, cocktailbarer og jazzklubber.

Derudover er der mange shoppingmuligheder, byens mange storcentre og shoppinggader.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København eller Billund til Warszawa t/r, med LOT (fra CPH) eller WizzAir (fra Billund)
  • 10 kg håndbagage
  • 3 nætter i dobbeltværelse på det 5-stjernede Radisson BLU Centrum Hotel.
    Morgenmad alle dage.


Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 19. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst