Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

4* Radisson BLU Hotel i Stettin

Stettin er en smuk og romantisk by, hvor de grønne parker, imponerende husfacader og boulevarder er bygget i parisisk stil. Her bor I på byens bedste hotel, 4* Radisson BLU Hotel, nær fantastisk spa, god shopping og hyggelige spisesteder og barer.

STETTIN I POLEN - 2 nætter på 4* Radisson BLU Hotel i juni, juli eller august.

Pris1.595

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Baltica Wellness & Spa i Stettin er et af Polens nyeste og bedste wellness centre, imponerende i størrelse og med et endnu mere imponerende udvalg af behandlinger.

Centret ligger i forbindelse med det 4-stjernede Radisson BLU Hotel, som er byens bedste med et meget højt serviceniveau, og når man bor på Radisson BLU hotel har man adgang til deres fitnesscenter, swimmingpool, fri internet og natklub.

Mellem hotellet og Baltica Wellness & Spa er der en forbindelsesgang på 2. sal, så man ugenert kan trisse rundt i sin badekåbe fra hotel til behandlinger. Baltica Wellness & Spa byder på helhedspakker - behandlinger fra top til tå med alt til faget hørende i manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger og massage, og trænger håret til at blive klippet og farvet, er der tilknyttet en elegant frisørsalon til stedet.

Om aftenen og mellem behandlingerne har du rig lejlighed til at opleve Stettin, der er en by med masser af muligheder. Byen er fyldt med restauranter, caféer, barer og natklubber, og til dem, der vil shoppe, har byen alt fra de gamle markeder, hvor man prutter om prisen, til moderne shoppingcentre. For de kulturelt interesserede er byen fyldt med mange smukke seværdigheder og fine muligheder for at opleve byens kulturliv. 


Rejsen inkluderer:

  • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • Morgenbuffet
  • 1 * Gratis adgang til Fitness World med swimming pool, fitnessrum og sauna
  • Fri adgang til trådløst internet
  • 10% rabat på BALTICA Wellness & Spa behandlinger

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Tillæg ved ankomst i juni: 395 kr. pr. værelse
  • Ekstra overnatning: 695 kr.
  • Opgradering til Business Class værelse: 295 kr. pr. nat
  • Pris for enkeltværelse: 1395 kr.
  • Tillæg for opredning: 600 kr.

Opholdet kan benyttes i juni, juli og august, dog ikke på følgende datoer: 21.-22. juli, 10.-12. august & 25.-26. august


Business Class
På Radisson BLU Hotel har man mulighed for at opgradere sit værelse til en højere standard. Disse værelser er individuelt indrettede og inkl. følgende gratis services på værelset: Nespresso-kaffemaskine, tøfler, dagens internationale aviser, gratis Pay-TV, buksepresser, safe, turn down service og mulighed for at få morgenmad på sengen.

Wellness Zone
Wellness zonen er skabt med henblik på gæsternes ultimative afslapning. Det er det perfekte sted at hygge sig med sin bedste ven, her hvor man kan snakke og trække vejret dybt i fred og ro.

Et to-timers besøg i wellness zonen giver ret til brug af samtlige faciliteter: Dampbad, tyrkisk bad, aroma bad, caldarium, tepidarium, sne hule, stemningsbrusere, 3 jacuzzis, tør-sauna for mere end 20 personer. 

Stettin
Byen havde sin storhedstid i 1200-tallet som havneby, og Stettin er stadig en af Europas største havnebyer, med en skibsindustri som er vigtig for hele regionen.

På grund af sin centrale beliggenhed har byen været underlag flere lande igennem historien, og i slutningen af 1100-tallet var den ret faktisk under dansk herredømme. Under Anden Verdenskrig, blev byen næsten sønderbommet.

I dag fremstår Stettin som en genopbygget by hvor vestlig livsstil møder østlig kultur. I området omkring det gamle rådhus har man forsøgt at genskabe gadebilledet fra det gamle Stettin. Og stadig flere restauranter og barer åbner i dette område. Både de store parkområder, de imponerende husfacader og det åbne pladser og boulevarder, er bygget efter parisisk model, som er med til at give byen en helt speciel atmosfære og har givet byen tilnavnet ”Polens Paris”.

 

Den Grønne By
Stettin har også fået tilnavnet ”Den Grønne By” på grund af sine store grønne områder. Den ligger i udkanten af tre skove, så har sjældne planter, træer, dyrearter og sommerfugle, som er en naturoplevelse i sig selv.

En bådtur på Oder kan stærkt anbefales. Fordi den skaber en god kontrast mellem storby og industri på den ene side og uberørt natur på den anden.

I Stettin ligger i øvrigt Europas største kirkegård, som er meget anderledes og mere pyntet end danske. Byen har også verdens ældste biograf – Pionier Cinema – som havde sin første visning i 1909 og forsat åbner dørene for filmelskere. Desuden bør de pommerske hertugers slot besøges. Dele af slottet er omdannet til kulturhus og byder på første klasses opera- og teaterforestillinger.

Hvis man gerne vil kombinere storby og golf, er der hele tre smukke 18-huls golfbaner omkring byen – den seneste åbnede i 2008 og er den første Gary Player designede konkurrencebane i Central Europa.

Shopping
De gode shopping-muligheder i Stettin, til lave priser, kommer man ikke udenom. Byen er fyldt med små butikker, store shoppingcentre og markeder, hvor man kan købe det meste til en god pris. Prøv dit krejler-talent af på de klassiske markeder Fala, Turzyn eller Manhattan. Eller smut i det moderne Galaxy Shopping Center med mere end 190 butikker under sit tag, som har åben alle ugens dage. Krystal, rav, børnetøj, fest- og bryllupskjoler, sportsudstyr, alkohol og tobak er noget af det man kan få til en rigtig god pris i Polen.

Efter en veloverstået shopping, kan man gå på bar og få sig en velfortjent polsk øl og derefter besøge en af byens mange restauranter og vælge mellem traditionelle og eksotiske polske retter. For mad og drikke er også til halv pris af herhjemme, hvis ikke endnu billigere.

Krop og sjæl
Stettin har også et af Polens største og nyeste City Spa, med wellness og spa fordelt på mere end 2000 m2. Her åbnes op for en verden af tyrkiske og romerske bade, utallige former for massager, afslappende og forskønnede behandlinger og ritualer for krop og sjæl. Her kan man med garanti finde ro i sjælen i de smukke, rolige omgivelser.

Udover wellness, er Stettin også kendt for sine tandpleje. Tandlægerne tilbyder kvalitetsudstyr og højtuddannet personale, til nogle af Europas laveste priser.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:

2 overnatninger i standard dobbeltværelse
Morgenbuffet
1 * Gratis adgang til Fitness World med swimming pool, fitnessrum og sauna
Fri adgang til trådløst internet
10% rabat på BALTICA Wellness & Spa behandlinger


Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):
Tillæg ved ankomst i juni: 395 kr. pr. værelse
Ekstra overnatning: 695 kr.
Opgradering til Business Class værelse: 295 kr. pr. nat
Pris for enkeltværelse: 1395 kr.
Tillæg for opredning: 600 kr.

Opholdet kan benyttes i juni, juli og august, dog ikke på følgende datoer: 21.-22. juli, 10.-12. august & 25.-26. august

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 17. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst