Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

KØR SELV-FERIE FOR LIVSNYDERE I TOSCANA

Denne rejse er for jer, der gerne vil udforske Italien på egen hånd. Er I på kør selv-ferie, er dette et oplagt stop for at udforske skønne Toscana. I har 4* Mercure Hotel Viareggio som base kun et stenkast fra den nyrenoverede promenade og sandstrand.

KØR SELV FERIE I TOSCANA - Udforsk smukke Toscana med 3 til 7 nætter på 4* hotel. Inkl. morgenmad.

Pris1.600

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Kør selv-ferier giver en stor frihed og mulighed for at udforske nye områder i Europa på egne vilkår. Her er selve rejsen en stor del af oplevelsen! Slår man vejen forbi Italien, bør man unde sig selv nogle dage i vidunderlige Toscana og nyde hele den skønne atmosfære, det udsøgte køkken, den gode vin og den smukke natur. Med dette tilbud vælger I selv, om I vil gøre opholdet til selve destinationen og tilbringe lidt tid, eller om I blot vil have et par dage til at indtage områdets mange 

Det moderne 4-stjernede hotel har 90 værelser med egen balkon, wifi og aircondition. Ligeledes har værelserne flotte parketgulve og store brusere. På hotellet har I også pool og en dejlig stor terrasse. Hotellet har en fantastisk placering, når restauranterne og cafeerne skal udforskes. I har mulighed for at leje cykler på stedet, så I kan nyde områdets gode vine til maden, uden at tænke på, hvem der skal køre hjem, hvis I vil spise uden for byen.   

Rejsen inkluderer:

  • 3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger på Mercure Hotel Viareggio
  • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes i juni, juli og august 2018. 

Firenze
Firenze var engang en af verdens stormagter, med den kendte Medici familie som front for et handelsimperium, og byen var et økonomisk centrum som hele Europa så op til. I første halvdel af 1300-tallet var Firenze en af verdens største byer; i Europa var kun Paris større. Men det var ikke kun penge, som Firenze var rig på. Velstanden kom også til udtryk i en så stor og alsidig kunst, som verden sjældent har set før eller siden. Med kunstnere som Boccaccio, Dante, Giotto, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Botticelli og Brunelleschi fra Middelalderen til Renæssancen kan man blot konstatere at en meget stor del af den vestlige verdens mest fremtrædende kunstnere, videnskabsfolk og arkitekter stammer fra eller er blevet udlært i Firenze.

Skønt mange kunstværker siden har forladt byen for at pryde museer og private samlinger i hele verden, rummer Firenze stadig så megen kunst og så mange smukke bygninger, at der er nok til adskillige ferier: Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria, Uffizierne, kirkerne Santa Maria Novella og Santa Croce, Palazzo Pitti med dets udstillinger, domkirken med Brunelleschis kuppel og Giottos klokketårn.

Firenze er for dem, der sætter pris på renæssancens kunst og arkitektur, samt gode vine og god mad.

Pietrasanta og Forte dei Marmi
Oftest når man hører om den italienske riviera, tales der om rivieraen i Ligurien. Dog kan man påstå at dette udsagn er ikke fair, for i Toscana ligger det smukke Versillia område, hvor man finder byerne Pietrasanta og Forte dei Marmi.

Pietrasanta er kunstens by, og det mærkes med det samme, når man står på Piazza di Duomo. Historisk har Pietrasanta været et mødested for kunstnere fra hele verden, pga. byens placering ved de Apuanske Alper, der er et af de store kilder af marmor i Italien. Michelangelo var en af de første kunstnere der opdagede dette, og meget materiale til hans skulpturer kom herfra.

I mere moderne tid har kunstnere som Fernando Botero, Henry Moore og Hanneke Beaumont bosat sig her. Det danske islæt i byen består af Jørgen Haugen Sørensen og Flemming Sørensen.

Udover kunst kan man nyde den italienske kultur. I Pietrasanta og omegn er der gode madsteder, som Enoteca Marcucci, Gatto Nero og La Dogana.

Ved siden af Pietrasanta ligger Forte dei Marmi, der er en af Italiens mest eksklusive badebyer. Giorgio Armani, Andrea Bocelli og mange andre har deres sommerhuse her. Italienerne strømmer til de fantastiske strande hver sommer. Byen står - med sin luksus og overdådighed - nærmest i kontrast til kunstneriske Pietrasanta. Området i denne del af Toscana byder på mulighed for flere dages oplevelser. Både Pisa og Lucca er let tilgængelige i bil, og øen Elba kan besøges via færge. Udover marmorbruddet i Pietrasanta, finder man også Carrara, hvor både Michelangelo og Leonardo da Vinci fik deres marmor.

Alt i alt kan du med dette ophold opleve stort set alt, hvad Italien kan byde på.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

En unik kode gælder for én person i det valgte antal nætter.

Opholdet inkluderer:

3, 4, 5, 6 eller 7 overnatninger på Mercure Hotel Viareggio
Morgenmad alle dage

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 15. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst