Ophold på Laasby Kro

Sidste chance!

Nyd et ophold for to på Laasby Kro med 1 overnatning, 5-retters gastronomimenu og stor morgenbuffet. Den hyggelige kro lever i bedste stil op til de stolte, danske kro-traditioner og byder på en historie, der starter helt tilbage i 1734.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med den hyggeligste restaurant, gode nyrenoverede værelser og et personale, der gør en forskel, byder Laasby Kro på en oplevelse, der lever op til de stolte, danske kro-traditioner - ikke mindst på maden.

Der er lavt til loftet i restauranten, som stadig står intakt fra fordums tid. Her spiser gæsterne i ”Bedstemors Stue” eller måske i ”Spisestuen”, hvor man vil føle sig hensat til fordums tid, og man omfavnes af den hudløst, ærlige midtjyske charme.

Kro og mad er uundgåeligt to ting, der går hånd i hånd. Laasby Kro er bestemt ingen undtagelse. Her er der lagt særligt fokus på de traditionelle danske retter. Den spændende à la carte menu byder på både det klassiske krokøkken med stegt flæsk, gl. dags oksesteg og tarteletter, - men også “det andet køkken”, som kokken selv kalder det. Det er her, de små gastronomiske overraskelser ligger og gemmer sig. Køkkenet sætter en ære i kun at anvende de bedste råvarer og at tilberede maden helt fra bunden – at spise er at opleve.


Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Velkomstsnack og bobler kl. 18
  • 5-retters gastronomimenu
  • Stor morgenmad.

SPOTpris 990 kr. for 2 personer. Normalpris 1.980 kr. Spar 50 %.

Opholdet kan benyttes alle tors,- fre,- og lørdage til og med d. 19. december 2018. Vær opmærksom på, at hotellet kan være booket mange lørdage pga. konfirmationer, bryllupper og andre arrangementer.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Oplevelser
Kroen ligger i Låsby i Søhøjlandets midtjyske smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus.

Inden for blot en halv time kan man komme rundt til flere forskellige, smukke og spændende steder. Gudenåen og Himmelbjerget ligger lige rundt om hjørnet, mens Silkeborg med Hjejlen, Moesgaard Museum, Aqua Akvarium og Dyrepark, diverse golf-baner og Skanderborg ligger under ½ time væk - ligesom Aarhus der lokker med både Aros, Den gamle By, kultur-oplevelser i Ridehuset og den charmerende gågade med ”Åen”, der byder på de bedste shoppingmuligheder og hyggelige cafeer.

Alle værelserne er udstyret med fladskærme, og der er værelser, hvor det er tilladt at havde dyr med.

Du reserverer dit ophold på mail: info@laasby-kro.dk eller tlf: 86 95 17 66 . Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Laasby Kro kontaktes på info@laasby-kro.dk eller tlf: 86 95 17 66:

Opholdet kan benyttes alle tors,- fre,- og lørdage til og med d. 19. december 2018. Vær opmærksom på, at hotellet kan være booket mange lørdage pga. konfirmationer, bryllupper og andre arrangementer.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Laasby Kro.

Opholdet inkluderer

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Velkomstsnack og bobler kl. 18
  • 5-retters gastronomimenu
  • Stor morgenmad.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Laasby Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Laasby Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Låsby Kro

Hovedgaden 49, 8670 Låsby
Tlf.: 86 95 17 66 | CVR: 36534540 | infor@laasby-kro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 14. maj 2018 kl. 23:59

Ophold på Laasby Kro