Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

RUNDREJSE I KINA MED DANSK REJSELEDER

Tag med på en uforglemmelig rundrejse til Kina. Over Alle Bjerges danske rejseleder guider jer gennem 11 dages store oplevelser, som starter i Beijing, har overnatning v. muren, besøg ved den idylliske vandby og slutter af i Xian med Terrakottasoldaterne.

RUNDREJSE I KINA - 11 dages storslået rejse med dansktalende rejseleder. Fly fra CPH i sep. 2018.

Pris13.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
13 solgte

Særpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas gamle hovedstæder. I Kinas nuværende hovedstad Beijing dykkes ned i historien med de fascinerende fortællinger om den forbudte by og Murens storhed, som først rigtig går op for en, når man står der. Fra Beijing går turen med højhastighedstog til Xian, hvor I skal se Kinas største bymur og den helt fantastiske Terrakottahær. En episk rejse i tid og sted.

Over Alle Bjerge har vundet prisen for Danmarks Bedste Firmanavn 2017. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Beijing t/r (direkte med Air China)
 • Mad ombord på flyet.
 • 23 kg bagage og 5 kg håndbagage
 • 11 dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
 • Entré på alle nævnte udflugter.
 • Busser med aircondition.
 • 9 overnatninger på gode hoteller.
 • Morgenmad alle dage.
 • 5 x frokost (se nærmere i programmet nedenfor)
 • Velkomstmiddag.
 • Afskedsmiddag med Peking and
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
 • Dansk rejseleder som har boet i Kina
 • Kinesisk lokalguide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København den 2. september 2018:

Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr. 
Pris pr. person i enkeltværelse: SPOTpris 17.495 kr.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (afbestilling og rejseforsikring)
 • Eneværelsestillæg
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr.
 • Dumpling middag i Xi’an samt tangdynastishow.

Obligatorisk tillæg:

 • Visum til Kina

Flytider (direkte flyvning med Air China):
Afgang København d. 2. september kl. 13.15 - Ankomst Beijing kl. 04.10
Afgang Beijing d. 12. september kl. 02.55 - Ankomst København kl. 06.45

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.
 Rejseprogram

Dag 1. Danmark til Beijing
Vi flyver fra København om eftermiddagen direkte til Kina. Det er den hurtigste rute og det tager ca.9 timer. Der er fin plads om bord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen.

Dag 2. Himlens tempel, informationsmøde og middag (A)
Vi ankommer tidligt på morgenen. Efter paskontrollen og tolden møder vi ”Over Alle Bjerges” danske rejseleder. Vi kører ad motorvej ind til Beijing og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Tæt ved centrum vil vi gøre et stop i Himlens Tempel hvor de lokale er tidligt oppe. Siden tjekker vi ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Rejselederen holder et velkomstmøde efterfulgt af velkomstmiddag.

Dag 3. Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By (MF)
Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. På vej tilbage til hotellet skal vi overvære en te ceremoni og smage på nogle af Kinas mest berømte typer te.

Dag 4. Sommerpaladset, OL byen og silkefabrik(MF)
Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader hvor første stop er en silkefabrik hvor man kan lære om denne kinesiske opfindelse og se processen fra Silkelarve til de flotte færdige stoffer. Herefter tager vi til den fantastiske have, hvor vi finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører vi blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Er der tid kører vi forbi de fantastiske bygningsværker. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. Vi ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design. På vej tilbage tager vi forbi et marked hvor der vil være tid til at gøre en go handel.

Dag 5. Vandby og den Kinesiske Mur(MF)
Vi kører 100 km nordpå op i bjergene hvor vi skal bo i en gammel vandby som er vores udgangspunkt til besøg på muren. Her for foden af den store mur har man genopbygget en gammel by fra Ming dynastiet langs floden og opdæmmede søer. Utroligt charmerende sted. Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur.

Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. Store dele ligger i ruiner eller er helt forsvundet, men er stadig et arkitektonisk vidunder. Vi besøger muren ved Simatai hvor den er flottest.

Om aftenen kan gå rundt i den gamle bys gader langs kanaler og søer der er flot oplyst af de klassiske kinesiske røde lamper.

Dag 6. Beijing til Xian(MF)
Morgenen er afsat til at nyde en går tur i den charmerende vandby.

Efter frokost kører vi med højhastighedstog til den anden af Kinas gamle hovedstæder Xi’an. Xian er den by der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne der anskues som Kinas guldalder. Det bærer byen præg af og vi skal nyde nogle af de fascinerende levn der ses fra den tid.

Dag 7. Terrakotta soldaterne(MF)
I 1974 fandt to bønder tilfældigt nogle rester af Kejser Qins unikke terracottahær, da de var i færd med at grave en brønd. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater – med forskellige ansigtsudtryk – og heste med stridsvogne og alle i naturlig størrelse gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen.

Terracotta-soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå hvordan disse unikke figurer blev lavet besøger vi et værksted som laver dem i fuld størrelse af ler fra samme sted som de originale.

Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musik teater. Først spiser vi dumplingbanket – en stor kinesisk specialitet for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans. (tilkøbes – 350,-)

Dag 8. Den gamle Moské og myldrende Bazar
Vi besøger også den største og bedst bevarede moske i Kina fra år 742. Moskeen er kinesisk inspireret og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. Vi går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.

Om eftermiddagen tager vi højhastighedstoget retur til Beijing. Det tager ca. 4 ½ time, og vi ankommer sidst på eftermiddagen. Herefter tjekker vi ind på hotellet. Om aftenen tager vi forbi det meget eksotiske madmarked. Her kan man finde snacks som søstjerne, skorpion, fugleedderkopper, silkelarver og meget mere.

Dag 9. Nationalmuseum og markeder(M)
Dagen er til fri disposition. Beijing har som hovedstad i næsten 1000 år et væld af seværdigheder. Den smukke kejserlige have Bei Hai park er fantastisk at tage en gåtur i og det samme er området omkring de gamle hutonger og Ho Hai søen. Er man til templer kan man se det enestående Lama tempel ikke langt fra centrum. Det har en helt fantastisk stemning og huser verdens største Buddha.

Dag 10. Fridag og afskedsmiddag (MA)
Det første af dagen er til fri disposition. Man kan eksempelvis se det store nationalmuseum eller gå på opdagelse på en af de mange markeder. Kina producerer en stor del af Verdens tøj og sko og her kan man gøre gode køb hvis man er god til at handle.

Om afte­nen mødes vi til et brag af en kulinarisk af­slutning på dette Kina-eventyr. Pekingand er en af Kinas nationalretter – og altid en stor kulinarisk oplevelse. (afslutningsmiddag). Sidst på aftenen kører vi til lufthavnen.

Dag 11. Kina til Danmark. (M)
Efter en oplevelse for livet går turen tilbage retur til Danmark

Rejselederen
Rejselederen har mange års erfaring i branchen og har i en længere periode boet i Kina. Både for Over Alle Bjerge og rejselederen er dette vores ”hjemmebane” da vi har kørt og arrangeret Kina rejser med de samme hoteller og partnere i 15 år. Det er altid en fornøjelse at komme til Kina som betragtes som vores andet hjemland.  Hotelliste
Under hele opholdet bor vi på dejlige hoteller med morgenbuffet inkluderet:

Beijing: Capital hotel 5*****
www.capitalhotel.com.cn  

Kinesiske Mur hotel: Watertown hotel
www.wtown.com 

Xian:Grand Noble hotel 5*****        
www.xian-grand-noble-hotel.008h.com 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail Kasper@overallebjerge.dk. I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

- Fulde navne ifølge pas. - Pas numre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på mail: kasper@overallebjerge.dk.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København - Beijing t/r (direkte med Air China)
Mad ombord på flyet.
23 kg bagage og 5 kg håndbagage
11 dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
Entré på alle nævnte udflugter.
Busser med aircondition.
9 overnatninger på gode hoteller.
Morgenmad alle dage.
5 x frokost (se nærmere i programmet nedenfor)
Velkomstmiddag.
Afskedsmiddag med Peking and
Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
Dansk rejseleder som har boet i Kina
Kinesisk lokalguide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København den 2. september 2018:

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (afbestilling og rejseforsikring)
Eneværelsestillæg
Ekstra drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge - beregn ca. 250 kr.
Dumpling middag i Xi’an samt tangdynastishow.

Obligatorisk tillæg:
Visum til Kina

Flytider (direkte flyvning med Air China):
Afgang København d. 2. september kl. 13.15 - Ankomst Beijing kl. 04.10 
Afgang Beijing d. 12. september kl. 02.55 - Ankomst København kl. 06.45

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Over Alle Bjerge - Danmarks Bedste Firmanavn 2017

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 24. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst