Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Tapas fra GRAND fromage i Aarhus

Forkæl dine gæster med specialiteter fra GRAND fromage i Aarhus. Du får bl.a. oste, pølse, italiensk skinke og meget mere til KUN 79 pr. kuvert. Min. 4 kuverter. Indløsning fra 24. april til 15. juni.

Tapas fra GRAND fromage i Aarhus for kun 79 kr. pr. kuvert.

Pris79

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
903 solgte

Værdi161

Rabat50

Spar82

Skal du holde fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje? Eller skal du blot have en håndfuld venner på besøg? Så er dette tilbud fra den flotte delikatessebutik GRAND fromage i Aarhus helt perfekt.

Her får du en pakke med lækker tapas, som bl.a. indeholder oste, pølse og italiensk skinke og mange andre specialiteter. Tapas, som er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet foran dine gæster.

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.


Tapaspakken indeholder

 • Lihmskov Havarti med jalapenos
  Osten fremstilles på et lille privatmejeri ved Vejle ådal, hvor komælken kommer fra de 12 nærtliggende gårde. Mejeriet lader nytænkning og gamle håndværksdyder gå hånd i hånd. Osten er en halvfast havarti type tilsat syltede jalapenos. Smagen er mild og rund med pikante toner af jalapenos.

 • Prince Charles Cheddar
  Denne komælksost er en walisisk cheddartype, som fremstilles på et mejeri i det sydvestlige Wales. Osten modnes i 24 måneder ved meget lav temperatur, hvilket giver den en smag af blomster og sødme. Konsistensen er fast med udprægede aminosyre-krystaller.

 • Økologisk flødeost med ramsløg
  Flødeost rørt med ramsløg og hvidløg.

 • Chorizo Picante
  Chorizopølsen er fremstillet ved en håndværksproducent efter de traditionelle metoder med grofthakket svinekød, paprika og chili. Den har bid, men er ikke meget stærkt. Chorizopølsen er meget udbredt i Spanien og kan spise til alt – rå såvel som stegt både morgen, middag og aften.

 • Rosette de Lyon
  Denne svinekødspølse er fremstillet nær Lyon hos en lille familievirksomhed. Det er en klassisk sydfransk pølse marineret i rødvin, hvorefter den stoppes i naturtarm og lufttørres. Smagen er krydret med tydelige toner af rødvin.

 • Prosciutto Cotto Rosa
  Fremstilles af svineskinke ved en mindre håndværksproducent i Norditalien, som udelukkende fremstiller skinker af italienske tungsvin. Skinken tørsaltes og langtidskoges ved moderat temperatur.

 • Mixoliven fra Provence
  Skønne blandede oliven fra dalen Baux i Provence.

 • Hjemmelavet Basilikumpesto

 • Butterdejstwist
  Disse twisters bliver lavet hos et familiefirma i Schweiz, som siden 1930’erne har lavet bagværk ud fra de bedste råvarer fra det lokale område. Snacksene er bagt med smør, som giver en helt fantastiske smag.


Minimumkøb er 4 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 24. april til og med 15. juni 2018.

Der følger ikke brød med.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en række priser og udmærkelser. World Cheese Award 2010: Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost; Nordens bedste blåskimmelost 2010 til Lindbjerg Blue; Nordens bedste fastost 2009 til Fynbo Extra og Nordens bedste ost 2007 og 2008 til Ho Holme. Og senest til Nordisk Ostefestival 2016 fik de Guld for deres Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone og ved World Cheese Awords 2016 vandt Lindbjerg Hvid Ged en guldmedalje.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du bestiller dine tapas på 86 19 82 96 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse:
Guldsmedegade 27
8000 AarhusC

Åbningstider:
Mandag 10 – 17:30
Tirsdag 10 – 17:30
onsdag 10 – 17:30
Torsdag 10 – 17:30
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00

Én unik kode gælder for én kuvert.

Tapaspakken indeholder:
Lihmskov Havarti med jalapenos
Prince Charles Cheddar
Økologisk flødeost med ramsløg
Chorizo Picante
Rosette de Lyon
Prosciutto Cotto Rosa
Mixoliven fra Provence
Hjemmelavet Basilikumpesto
Butterdejstwist.


Der skal minimum købes 4 kuverter.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 24. april til og med 15. juni 2018.

Der følger ikke brød med.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

GRAND fromage

Guldsmedegade 27 , 8000 Århus C


Sidste chance: 09. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst