Sommerkrydstogt på første klasse i Middelhavet

Sidste chance!

Sommerkrydstogt på første klasse i Middelhavet fra Barcelona til Rom. Du får 1 nat i den populære storby Barcelona og 7-nætters krydstogt, helpension på skibet og fly fra 9.990 kr. Rejs 24. august 2018.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af sommerens krydstogt i Middelhavet, er Princess Cruises’ tur fra Barcelona til Rom lige noget for dig. Ombord på det flotte skib, Crown Princess, bliver du rigtig forkælet med lækker mad og super service, og så bliver Princess Cruises år efter år kåret til at have markedets bedste udflugter, så du kan få noget ekstra ud af anløbene. Øster Lindet har krydret rejsen med en nat i dejlige Barcelona før togtet, så du er frisk og kan nyde en dejlig dag i den catalanske hovedstad.

I Barcelona bor du i hjertet af byen i det Gotiske kvarter kun 200 m fra Las Ramblas, så du får en eller to dage til at gå på opdagelse her. Mulighederne i denne storby er uendelige, og seværdighederne hober sig op. I flæng kan nævnes La Sagrada Familia, Picasso-museet, Park Güell og den pulserende Rambla. Det kræver et par velsmagende tapas og et glas cava!

Crown Princess stævner ud fra Barcelona om aftenen d. 25. august og sejler først syd på. Den første dag ombord er du på havet, så du har tid til at bekendtgøre dig med og benytte alle de forskellige faciliteter, som skibet tilbyder. Mandag morgen lægges der til i Gibraltar, hvor du kan komme ind i de gamle forsvarstunneler i The Rock og hilse på Europas eneste vildtlevende aber. Efterfølgende sættes kursen mod Frankrig, hvor den dynamiske havneby Marseille besøges. Her kan du nemt få dagen til at gå med en gåtur gennem det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til Pavernes By, Avignon.

Italiens største havneby, Genova, er næste stop på rejsen. Denne by er fuld af modsætninger med en omfattende gammel bydel med snoede labyrinter af gyder og en moderne del med fine butikker og ikke at forglemme: Europas største akvarium. Fra Genova kan du også tage ind i landet og f.eks. se nærmere på den smukke kystby Portofino.

Det Skæve Tårn i Pisa er sammen med renæssancens højborg, Firenze, nogle af Toscanas største attraktioner, og du kan tage en udflugt til én af disse, når Crown Princess anløber Livorno. Dagen kan selvfølgelig også tilbringes i byen, hvis gamle bydel har kanaler, der leder tankerne hen på Venedig, og mange elegante Belle Epoque-bygninger, der vidner om byens tidligere rigdom og indflydelse.

Lørdag d. 1. september er du fremme i Civitavecchia udenfor Rom, hvor selve krydstogtet slutter. Skibet anløber meget tidlig om morgenen, men du kan tage det roligt og nyde morgenen ombord. Ønsker du at opleve Vatikanet og eller Colosseum inden du skal flyve hjem, kan du på skibet eller før krydstogtet tilkøbe en udflugt i Rom – se mere under transport nedenfor. Ellers kan du tilkøbe transport til lufthavnen.


Rejsen inkluderer

  • Fly København/Billund - Barcelona og Rom - København/Billund
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Transfer fra lufthavn til hotel i Barcelona
  • 1 nat på hotel i Barcelona inkl. morgenmad
  • 7-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord
  • Fri kaffe, te og vand fra selvbetjeningsautomater
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool og strand
  • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
  • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teaterforestillinger
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 24. august 2018 fra København eller Billund
Indvendig Kahyt: SPOTpris 9.990 kr.
Udvendig Kahyt: SPOTpris 12.590 kr.
Balkon Kahyt: SPOTpris 14.390 kr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr på 13,5 US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
  • Transport fra hotel til skib i Barcelona
  • Transport fra skib til lufthavn i Rom
  • Hotelskat, som betales direkte til hotellet i Barcelona
  • Personlige forsikringer
  • Udflugter.

Rejseplan
Afgang Danmark den 24. august 2018 og hjemkomst den 1. september 2018.

24/8: Fly til Barcelona. Transport til hotel og overnatning på hotel
25/8: Kl. 13.00-20.00 check in på skibet. Kl. 22.00 afgang fra Barcelona
26/8: På havet
27/8: Kl. 07.00 ankomst Gibraltar. Afgang kl. 17.00
28/8: På havet
29/8: Kl. 08.00 ankomst Marseille. Afgang kl. 17.00
30/8: Kl. 07.00 ankomst Genova. Afgang kl. 21.00
31/8: Kl. 07.00 ankomst Livorno. Afgang kl. 19.00
01/9: Kl. 05.00 ankomst Civitavecchia.


Skibet Crown Princess
Crown Princess er et elegant 4* krydstogtsskib med plads til små 3200 passagerer. Hun er elegant indrettet og har som et enestående midtpunkt et atrium udformet som en italiensk piazza. Ombord findes et væld af aktiviteter som f.eks. fitness, sportsplads og løbebane, 4 pools inkl. én med bølgebad samt 7 jacuzzier. Mod betaling kan du forkæle dig selv med behandlinger i Spa-afdelingen. Om aftenen er der et rigt udvalg af barer og lounger, eller du kan lade dig underholde i det imponerende teater eller i skibets kasino. På dækket findes endvidere en 28 m2 storskærm, hvorpå der flere aftner vises film. Til at servicere dig ombord venter en 1200 mand stor besætning. Glæd dig til ren forkælelse.

Se en lille film om skibet her.


Eksempler på kahytstyper på Crown Princess:

Disse er eksempler på kahytter på Crown Princess. Alle flotte og komfortable. Der kan være lidt forskel på indretning. Mulighed for separate senge i alle typer.


Transport og hotel
Fly fra og til Kastrup eller Billund er inkluderet:

24/08: Kl. 08.55-11.45: København – Barcelona
01/09: Kl. 17.20-20.00: Rom – København

24/08: Kl. 19.25-22.05: Billund – Barcelona
01/09: Kl. 17.15-19.55: Rom – Billund

Barcelona – Ankomst og hotel
Du har en overnatning med morgenmad på 3* hotel Barcelona House, beliggende i hjertet af Barcelona i det gotiske kvarter, ca. 200 fra Ramblaen.. Værelserne er med eget bad og toilet samt klimaanlæg og TV. Opholdet er med morgenmad.

Ved ankomst bliver du transporteret til dit hotel. Er værelserne ikke klar ved ankomst kan bagagen opbevares, og du kan tage hul på de første oplevelser på turen.

Du sørger selv for transporten fra hotellet og videre til skibet – Det giver dig størst frihed. Du kan komme ombord fra kl. 13.00 og skal senest være ombord kl. 20.00. Du kan opbevare bagagen på hotellet indtil du ønsker at gå ombord. En taxi fra centrum til skibet koster ca. 15 €.

Rom – Ankomst og transport
Skibet lægger til i Civitavecchia udenfor Rom. Du har ingen transport inkluderet, da du har flere valgmuligheder. Se mere under Udflugter og Transport fra skibet til lufthavnen.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser. Du kan finde mere information om rederiets udflugter i de forskellige havne her.

Udflugter på afrejsedagen
Princess Cruises tilbyder udflugter på afrejsedagen, således du kan nå i lufthavnen til planlagt tid. Du kører fra skibet ind til Rom, hvor du medbringer din bagage. Ca. kl. 13.30 forlader du bussen ved Ostiense Stationen og herfra kan du tage tog til lufthavnen. Til Leonardo Da Vinci lufthavnen er der direkte tog (fly til København). Til Ciampino skal du skifte på Stazione Termini (Billund flyet). Togbillet er ekskl. i prisen.

Princess Cruises tilbyder 2 forskellige udflugter:

  • Peters Pladsen, Kirken og Colosseum pris 169$
  • Vatikanet, Sixtinske Kapel og Peters Kirken pris 199$

Udflugter kan købes på skibet eller online efter bestilling af rejsen.

Transport fra skibet til lufthavnen
Du afhentes ved skibet og køres til lufthavnen, og transporten må forventes at tage ca. 1½-2 timer. SKAL bestilles sammen med rejsen hos Øster Lindet. Pris 390 kr. pr. person.

Du kan også vælge at tage i lufthavnen på egen hånd. Fra Civitavecchia afgår tog til Termini i Rom, hvor der er både busser og tog til lufthavnene.

Børn u/18 år eller voksne i ekstra seng
Rejser du 2 fuldt betalende og ønsker at medtage børn betaler du 4.590 kr. Rejser du 2 fuldt betalende og ønsker ekstra opredning til en voksen o/18 år betaler du kr. 6.990 for ekstra person. Ekstra personer børn eller voksne bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Bemærk: ekstra senge kun muligt i kahytter med balkon.

Mad og drikke
Inklusive i prisen er helpension ombord på skibet. Du kan altid frit vælge, om du ønsker at indtage dine hovedmåltider i skibets restaurant, hvor der på turen hver dag serveres nogle lækre og varierede menuer. Alternativt kan du dagen igennem besøge buffetrestauranten. Der er adgang til kaffe, te og vand i buffetrestauranten dagen igennem.

På skibet findes derudover temarestauranter, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler du ekstra for maden.

Ombord kan du tilkøbe drikkepakker med og uden alkohol, eller du kan købe løbende efter behov. Til en All Inclusive drikkepakke m. alkohol skal du beregne ca. 60 US$ pr. dag plus service charge. Bemærk, at alkohol kun serveres til personer, der er fyldt 21 år. Vi gør opmærksom på, at rederiet tilbyder flere varianter af drikkepakker ligesom du naturligvis kan købe undervejs.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly København/Billund - Barcelona - Rom - København/Billund
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • 1 nat på hotel i Barcelona
  • Transfer fra lufthavn til hotel i Barcelona inkl. morgenmad
  • 7-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord
  • Fri kaffe, te og vand fra selvbetjeningsautomater
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool og strandFri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
  • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teaterforestillinger
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr på 13,5 US$ pr. person pr. dag – afregnes direkte på skibet
  • Transport fra hotel til skib i Barcelona
  • Transport fra skib lufthavn i Rom
  • Hotelskat, som betales direkte til hotellerne i Barcelona
  • Personlige forsikringer
  • Udflugter.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Der kræves ingen visa for danske statsborgere.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Det officielle skibssprog er engelsk.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahyts kategorier.(Der er begrænset antal flypladser på denne deal)

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. april 2018 kl. 23:59

Sommerkrydstogt på første klasse i Middelhavet