Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Formel 1 på Spa-Francorchamps banen i Belgien

Tag med til Formel 1 i Belgien og oplev Kevin Magnussen på den berygtede Spa-Francorchamps-bane. Rejsen finder sted fra den 24.- 27. aug. og er inkl. fly fra Kbh, 3 nætter på hotel, billet til Spa-Francorchamps, dansk turleder og meget mere. Fra 6.990 kr.

FORMEL 1 I BELGIEN - Inkl. fly, 3 nætter på hotel, billet til Spa-Francorchamps, dansk turleder m.m.

Pris6.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Går du også med en drengedrøm om at se Formel 1 live? Og er drømmen blot blevet større efter, at Kevin Magnussen er blevet Danmarks nye Formel 1-stjerne? Har du fulgt ham og dit favoritteam de første løb i 2018? Så grib chancen nu og tag med til Formel 1 på Spa-Francorchamps i Belgien og oplev motorsportens ’Kongeklasse’ på en af de mest berømte og berygtede baner.

Formel 1 2018 er kun lige startet, og det ser ud til, at 2018 kan blive rigtig spændende. Flere biler truer de ellers suveræne Mercedes-biler, og danske Kevin Magnussen fik jo en forrygende start i Australien. Det endte desværre ikke helt til Kevins fordel, men han gjorde et flot comeback i årets andet løb i Bahrain, hvor der ikke herskede tvivl om, at han vil fremad i Haas-raceren og vil have point med hjem.

At være til et Formel 1 er ikke kun et spørgsmål om, hvem der ender på førstepladsen – du må ikke gå glip af hele optakten med træning, kvalifikation og det ”set up”, der er ved banen. Du får en weekend i selskab med mange tusinde racerglade Formel 1-fans, og du oplever, hvordan hvert team bliver støttet af en trofast fanskare – hele stemningen ved banen er en oplevelse.

Formel 1 er uden tvivl hovedattraktionen på Spa-Francorchamps, men i tillæg afvikles pr. tradition andre løb i Formel 1-weekenden, så du kan se frem til 2 dage på banen, hvor der er fart over feltet fra tidlig morgen til aften. Det endelige program for 2018 er ikke offentliggjort, men i 2017 blev der afviklet en afdeling i både Formel 2, GP3 og Porsche Cup – så en forrygende løbsweekend er i vente.

Skal du til Formel 1 for første gang, er en oplevelse på Spa-Francorchamps nær det ultimative. Prisen er inklusive en ståplads, og ikke mange baner har så mange og store områder at byde på som Spa-Francorchamps. Og på denne tur har du alle tre dage på banen, så du har bedste muligheder for at udse den bedste ståplads til søndagens finale.

Der flyves fra København fredag den 24. august om morgenen og hjem mandag tidlig morgen, så du kan næsten nå på arbejde til tiden.

Med dette tilbud får du også entre til motorsportseventet ”Fis, Facts og Foredrag” med Jan Magnussen og Peter Nygaard i Vejle den 22. april, hvis du køber og indløser dit værdibevis inden denne dato.


Rejsen inkluderer

 • Fly t/r fra København
 • 10 kg håndbagage
 • Alle transfers
 • 2 nætter på YUP hotel i Hasselt eller Hotel Holiday Inn – i dobbeltværelse
 • 1 nat på Van der Valk hotel ved lufthavnen
 • 2 x morgenmad
 • Bronzebillet til Spa-Francorchamps fredag/lørdag/søndag
 • RaceNight lørdag med Peter Nygaard
 • Dansk turleder på stedet
 • Adgang til Raceevent med Jan Magnussen og Peter Nygaard den 22. april
 • Velkomst T-shirt.

Pris pr. person ved 2 personer:
Formel 1 inkl. fly - Hotel YUP: SPOTpris 6.990 kr. Spar 500 kr.
Formel 1 inkl. fly - Hotel Holiday Inn: SPOTpris 7.490 kr. Spar 500 kr.

Prisen er eksklusive
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Personlige forsikringer af enhver art
 • Evt. eneværelsestillæg
 • Opgradering til tribunebilletter.

Tillæg: (Betales direkte til Grand Prix Tours)
Eneværelsestillæg ved ophold på Hotel Yup: 1.400 kr.
Eneværelsestillæg ved ophold på Hotel Holiday Inn: 1.900 kr.

Tilkøb:
Kuffert a 20 kg pr. person: 370 kr. (Hvis du ønsker dette, SKAL det bestilles med rejsen)

Tilkøb tribune ved bestilling og få 200 kr. i rabat på tillægget:
Tribuner – TILLÆG pr. billet - afregnes direkte hos  Grand Prix Tours

2.150 kr. - Sølv 1 – ikke overdækket
2.250 kr. - Sølv 2 og 3 – ikke overdækket
2.750 kr. - Guld 4, Eau Rouge – ikke overdækket
3.000 kr. - Guld 3, Eau Rouge – overdækket
3.000 kr. - Guld 7, Chicane – overdækket
3.700 kr. - Guld 6, Chicane – overdækket
3.700 kr. - Guld 2, GP2 – overdækket
3.800 kr. - Guld 1, Pit - overdækket


Hoteller
Grand Prix Tours' base på Spa er den hyggelige by Hasselt, som er beliggende ca. 80 km nord for banen. Hasselt er hovedstaden i provinsen Limburg i Belgien og en by med godt 70.000 indbyggere. Det meste af den indre by er gågader, og her finder du flotte bygninger, gode butikker samt et utal af restauranter, cafeer og barer.

På denne deal har du 2 hoteller at vælge imellem:

Charmerende YUP HOTEL

YUP Hotel er indrettet i moderne stil og design. Receptionen er døgnåben, har elevator og byder på en pæn snackbar, som er døgnåben. Der er trådløst internet overalt på hotellet.  Hotellet er det gamle Ibis hotel som er bygget om. Hotellet ligger 3 min. gang fra vores andet hotel Holiday Inn, og du er i den indre by kun få skridt fra gågadesystemet.  
Små, smarte og trendy design værelser - også kaldet Cabins, ca. 12 m2, med åbne badeværelser. Alle er med aircondition, safety box, TV med sat-kanaler. Alle værelser er med dobbeltsenge (1,40 x 2 m) og opholdet er med morgenmad.

Flotte Holiday Inn

Super charmerende 4* kædehotel af international standard. Hotellet byder på smagfulde værelser, gratis Wi-Fi og gratis adgang til det afslappende helse- og sportscenter. Holiday Inn Hasselt er en komfortabel base i centrum af den historiske og hyggelige by. Gode og store værelser med både dobbeltsenge og twin beds. Opholdet er med morgenmad. Du har også mulighed for at træne i hotellets fitnesscenter. Derefter kan du slappe af med en cocktail i de smukke omgivelser i Patakon baren eller på den udendørs terrasse. Til dig som gerne vil bo lidt bedre.


Spa Francorchamps
Den belgiske Spa Francorchamps-bane har været vært for Grand Prix løb så langt tilbage som 1924, og den er stadig en af de mest populære baner blandt både kørere og fans. Løbet blev i de tidlige år kørt på smalle offentlige veje og var oprindeligt en 14,9 kilometer lang og notorisk farlig rundstrækning.

I 1970 havde den ’gamle bane’ sit afsluttende Grand Prix, indtil den i 1983 vendte tilbage i en stærkt revideret udgave.

Med mere end tyve år på bagen er den nuværende Spabane det ældste løb i F1 kalenderen. Blandingen af lange lige stræk, udfordrende hurtige sving og den maleriske natur omkring Ardenner-bjergene betyder, at de fleste kørere stadig rangerer den blandt deres personlige favoritbaner. Vejret er ofte en uforudsigelig faktor med store udsving i de 2 timer, løbet varer. Ofte kan der være regnvejr på den ene side af banen og tørvejr på en anden side. Med de høje hastigheder og den pludselige ændring i vejgreb bevarer banen sit ry som særdeles krævende i det ustabile vejr.

Spa-Francorchamps er den 3. mest brugte i Formel 1-historien. Den var engang Europas hurtigste bane. Det er den ikke længere, men med lange lige strækninger og den unikke kurve 'raidillon' (stejl sti) – eller 'Eau Rouge' som den i dag bedre er kendt som, gives garanti for masser af fart og spænding.

Kørerne kommer ned ad bakke ind i 'Eau Rouge' svinget med 300 km/t. I bunden af svinget kan kørerne kun se ’en mur af asfalt’ foran sig, da 'Eau Rouge' afsluttes med en bakke med en stigningsprocent på 15.

Fra kørernes position kan de ikke se udgangen af svinget, og når de kommer flyvende over højderyggen, ved de ikke, hvor de lander. Derfor er det også kun de modigste kørere, der forcerer svinget med speederen i bund.

Banen er bred, hvilket gør det muligt for kørerne at overhale eller vælge en alternativ linje. Dermed er der garanti for masser af dramatik og spænding.

Efter de udfordrende svingpassager kommer kørerne til Kemmel langsiden, der også er banens hurtigste strækning. Siden følger den berømte Blanchimont kurve, som betegnes som en højhastighedskurve, og hvor kørerne igen når hastigheder omkring 300 km/t.

Særligt for banen er også Bronze ståpladserne. Har du en bronzebillet kan du bevæge dig frit omkring i det store område. Det giver en fantastisk mulighed for at se løbet fra flere forskellige vinkler. Sammen med Budapest og Østrig er Spa-Francorchamps uden tvivl den mest ståpladsvenlige bane i F1-kalenderen.


Program
24. august
Kl. 08.40-10.20 København – Bruxelles/Charleroi

Grand Prix Tours anbefaler mødetid 2 timer før afgang. Der må medbringes 1 stk. håndbagage a 10 kg. Øvrig bagage kan tilkøbes.

Ved ankomst holder bussen klar og kører dig til Spa-Francorchamps banen. Du kan forvente at være fremme ved middagstid.

Kl. 17.00 Transport til hotellet og indkvartering på det valgte hotel.

25. august
Kl. 07.30: Afgang til banen
Kl. 17.00: Transport til hotellet
Kl. 19.30: RaceNight

26. august
Kl. 07.30: Afgang til banen
Kl. 17.30: Ca. afgang fra banen til lufthavnen og indkvartering på hotel Van der Valk.

27. august
Kl. 05.15 afgang til lufthavnen.
Kl. 06.40-08.15 Bruxelles/Charleroi – København

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Grand Prix Tours på Tlf. 70 20 63 83 eller mail info@gptours.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Grand Prix Tours.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Grand Prix Tours på Tlf. 70 20 63 83.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer.

Rejsen inkluderer

 • Fly t/r fra København
 • 10 kg håndbagage
 • Alle transfers
 • 2 nætter på YUP hotel i Hasselt eller Hotel Holiday Inn – i dobbeltværelse
 • 1 nat på Van der Valk hotel ved lufthavnen
 • 2 x morgenmad
 • Bronzebillet til Spa-Francorchamps fredag/lørdag/søndag
 • RaceNight lørdag med Peter Nygaard
 • Dansk turleder på stedet
 • Adgang til Raceevent med Jan Magnussen og Peter Nygaard den 22. april
 • Velkomst T-shirt.

Prisen er eksklusive
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Personlige forsikringer af enhver art
 • Evt. eneværelsestillæg
 • Opgradering til tribunebilletter.

 

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager dine afrejsepapirer, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og det er ikke muligt at annullere rejsen.

Vi gør opmærksom på, at arrangørerne af løbet uden varsel har ret til at ændre løbet, holde pauser eller i værste fald annullere løbet af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation. Årsager vil være udenfor Grand Prix Tours' indflydelse.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse Grand Prix Tours’ personale på stedet for afhjælpning.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte hoteller og tribuner. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Grand Prix Tours´ officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Grand Prix Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Grand Prix Tours ApS

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 05. maj 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst