Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Drikkemoden Bordeaux

Server lækker vin fra en af verdens mest vigtige vindistrikter! Med dette tilbud får du 12 flasker drikkemoden Bordeaux til KUN 1.499 kr. Prisen er inkl. levering.

12 flasker drikkemoden Bordeaux. Server lækker vin fra en af verdens mest vigtige vindistrikter!

Pris1.499

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
9 solgte

Værdi2.208

Rabat32

Spar709

Foråret og sommeren står for døren, og det giver overskud til både lidt ekstra hverdags- og weekendhygge med vennerne, hvor der kræses for madlavningen. Med dette tilbud kan du servere vin fra en af verdens vigtigste vinområder til hyggen og maden. Franske Bordeaux har gennem tiden skabt mange af verdens bedste vine.

Denne vinkasse byder på

 • 2 x 2011 Château Liversan Cru Bourgeois Haut-médoc
 • 2 x 2011 Château Lanessan Haut-médoc
 • 2 x 2011 Château Fourcas-dupré Cru Bourgeois Listrac-médoc
 • 2 x 2011 Château La Cabanne pomerol
 • 2 x 2009 Château Patache D´aux Cru Bourgeois Médoc
 • 2 x 2010 Grand Listrac, Listrac Médoc.

SPOTpris 1.499 kr. Normalpris 2.208 kr. Spar 32 %

Prisen er inkl. fragt.

OBS: Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines senest senest den 4. maj 2018. Se mere under "sådan køber du".


2011 Château Liversan Cru Bourgeois Haut-médoc
Château Liversan er lavet på druerne Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Cabernet Sauvignon og Cabeernet Franc giver vinen struktur og ædelhed, Merlot giver rigdom og blødhed, og Petit Verdot tilføjer vinen karakter. Smagen er blød og frugtig, og vinens lagring på egefade tilfører kompleksitet og delikate tanniner. Kort sagt: fantastisk price performance i denne eftertragtede klasse. Den er perfekt drikkeklar i dag og en oplagt ledsager til retter med okse- og kalvekød samt det store ostebord.

2011 Château Lanessan Haut-médoc
Château Lanessan ligger i Cussac i det sydlige Saint-Julien, ideelt beliggende ved siden af 2. Cru-slottet Château Gruaud-Larose. Vinen fra Château Lanessan bærer tydeligt præg af naboskabet til Saint-Julien. En meget helstøbt, bemærkelsesværdig mørk vin, som gerne byder på en fornem blødhed og fylde allerede i de første år efter frigivelse. Samtidigt sikrer et bastant indhold af Cabernet Sauvignon-druen, at vinen besidder rygrad til at lagre.

Druesorter: Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot. 

2011 Château Fourcas-dupré Cru Bourgeois Listrac-médoc
Slottet kan føre sin historie tilbage til 1800-tallet og fik sit nuværende navn i 1843 efter den daværende ejer. Det er dog først i 1970, at den moderne æra begynder for slottet. Château Fourcas Dupré er almindelig anerkendt, som en af de "store" Bordeauxvine, som hvert år sælges i forsalg (en primeur) og er en sikker investering. Slottet er sammen med de fleste andre meget kendte Bordeauxslotte medlem af l'Union des Grands Crus de Bordeaux.

2011 Château La Cabanne pomerol
Da Guide des Vins de France, den højt respekterede franske vinguide, lavede sin 2000-klassifikation af Pomerol-slotte, blev Château la Cabanne placeret i den højeste kategori, "Premiers Grands Vins Classés". Kun otte andre slotte opnåede denne hæder, herunder de umådeligt kostbare vine fra Lafleur, Trotanoy og legendariske Petrus.

Dette lille velansete slot på blot 10 ha. ligger i hjertet af Pomerol, ikke langt fra det storslåede Trotanoy. Slottets administreres af Jean-Pierre Estager, som også administrerer Ch. Haut-Maillet i Pomerol. La Cabanne er en meget klassisk Pomerol - kraftig med meget fyldig og blød struktur med stor dybde i smagen og en forførende elegance.

2009 Château Patache d´aux Cru Bourgeois Médoc
Château Liversan og Château Patache d'Auxer er 2 af de mest kendte Cru Bourgeois slotte i Danmark og ejes af familien Lapalu. Château Patache d'Aux er familiens flagskib, smukt beliggende i det Nordlige Médoc og dets historie går tilbage til middelalderen, hvor det ejedes af en adelsslægt fra Aux. Under revolutionen i 1789 blev slottet nationaliseret. Senere var slottet rasteplads for diligencer, hvilket ses på nutidens etiket. Familien Lapalu købte ejedommen i 1964. Siden er der blevet investeret massivt i renovation af marker og i moderne produktionsfaciliteter, og slottet blevet kendt som en af de allerbedste vine fra Médoc.

Patache d'Aux er en stærk og koncentreret vin, der kan lagre bemærkelsesværdigt godt, og dens aromatiske friskhed og stærke struktur er stadig tydelig op til 10 eller 15 år efter høståret. En vin, man ofte associerer med Cru Classé vine.

2010 Grand Listrac, Listrac Médoc
Grand Listrac er en fornem Médoc prestigevine fra kanonårgangen 2010. Listrac er en appellation på lige fod med de mere berømte naboer Saint- Estèphe, Pauillac, Saint-Julien og Margaux. Listrac råder over de højest beliggende vinmarker på hele Médoc halvøen og har et ideelt terroir af grus og ler/kalkholdig jordbund til at frembringe klassiske médocvine med lagringspotentiale. Historisk set er de berømte nabokommuner løbet med æren, men når det gælder value-for-money, så er Listrac second to none i Médoc. Grand Listrac har været lavet de sidste 70 årgange og er en fornem prestigevin fra kanonårgangen 2010. Den er "verdensberømt" i Frankrig og et vartegn for kvalitet og stabilitet, hvilket bl.a. fik de franske statsbaner til at servere vinen i restaurantvognene på 1. klasse uafbrudt i 50 år fra 1939 til 1989. Det er udelukkende de bedste druer fra de ældste vinstokke, der er anvendt, og vinen lagres i vid udstrækning på helt nye egefade. Den rubinrøde vin rummer en forførende bouquet af moden, sort frugt og antydning af vanilie. Smagen har masser af saft og kraft, samt en finesse og en blødhed man normalt kun finder i Cru Classé vine.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

 • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal()   
 • Indtast din unikke kode i feltet ”indtast dealkoder”, Klik på 'tilføj dealkode'.
 • Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis
 • Klik herefter på 'Gå videre' og følg vejledning herfra.

Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal bestilles senest den 4. maj 2018.

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for en vinkasse med

 • 2 x 2011 Château Liversan Cru Bourgeois Haut-médoc
 • 2 x 2011 Château Lanessan Haut-médoc
 • 2 x 2011 Château Fourcas-dupré Cru Bourgeois Listrac-médoc
 • 2 x 2011 Château La Cabanne pomerol
 • 2 x 2009 Château Patache D´aux Cru Bourgeois Médoc
 • 2 x 2010 Grand Listrac, Listrac Médoc.


Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal


Sidste chance: 27. april 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst