Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED: Bøf og muslinger på Nilles Kro

Inviter på en lækker 2-retters middag på Nilles Kro i Sabro lidt uden for Aarhus. Menuen står på blåmuslingesuppe med hjemmebagt brød og steak med pommes frites, sauce og friske grøntsager. Velbekomme!

NILLES KRO i Sabro lidt uden for Aarhus - 2-retters middag med blåmuslingesuppe og steak.

Pris149

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
118 solgte

Værdi289

Rabat48

Spar140

Nilles Kro er indbegrebet af ægte kro, og de byder på god mad, charmerende rammer og en naturskøn kulisse. Kroen ligger i Sabro tæt på Aarhus på den ene side og med skoven på den anden side. I over 60 år har særligt østjyder valfartet til Nilles Kro - ikke mindst på grund af den gode, danske kromad.

Det får du

  • 2-retters middag på Nilles kro ved Sabro

SPOTpris 149 kr. Normalpris 289 kr. Spar 48 %

Menuen består af:

  • Blåmuslingesuppe med hjemmebagt brød
  • Steak Bearnaise med pommes frites, sauce og friske grøntsager eller Steak Diablo med pommes frites, hot sauce og friske grøntsager.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra kl. 17 til og med den 1. november 2018. Køkkenet lukker kl. 20.30.


Nilles Kro
"Hvor der er en kirke er der også en kro", siger et gammelt ordsprog. Og historien om Nilles Kro går da også helt tilbage til dengang i 1800-tallet, hvor der både var en kirke og en kongeligt privilegeret kro i den lille by Skjoldelev. Kirken forsvandt sidenhen, men kroen levede videre og var gennem mange år centrum for festligheder og samlingspunkt for de lokale. 

I 1952 etablerede gæstgiveren Niels Christian Andersen, som gik under navnet 'Nille', et midlertidigt udskænkningssted ved landevejen på en grund, som tilhørte den nærliggende Skjoldelev Kro. I takt med at landevejstrafikken voksede, og der blev færre mennesker i landsbyerne, blev kroen i Skjoldelev nedlagt, men der gik ikke mange år, før den genopstod på landevejen som Nilles Kro i 1954.

Nille fik bevilling som både gæstgiver og beværter, og i nye, smukke rammer med Skjoldelev Kros tradition bag sig, blev Nilles Kro samlingspunkt blandt både rejsende og lokale østjyder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit bord via e-mail til info@nilleskro.dk hvor du oplyser at du medbringer et spotdeal-værdibevis, hvilken dato, klokkeslæt samt antal personer. Videresend gerne værdibeviset i samme mail. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én 2-retters middag på Nilles kro ved Sabro.

Menuen består af:

  • Blåmuslingesuppe med hjemmebagt brød
  • Steak Bearnaise med pommes frites, sauce og friske grøntsager eller Steak Diablo med pommes frites, hot sauce og friske grøntsager.


Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra kl. 17 til og med den 1. november 2018. Køkkenet lukker kl. 20.30.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rimbach - Hotel Nilles Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Rimbach - Hotel Nilles Kro

Hadstenvej 209, 8471 Sabro


Sidste chance: 25. april 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst