Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rødvig Kro & Badehotel - en ægte badehotelsoplevelse

Få en ægte badehotelsoplevelse på Rødvig Kro & Badehotel. Hotellet ligger på Stevns med udsigt til Østersøen og Stevns Klint - et skønt område som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Inkl. before dinner-drink, 3-retters gastronomi-middag og morgenbuffet.

RØDVIG KRO OG BADEHOTEL ved Stevns Klint - ophold m. 3-retters gastronomimiddag og morgenbuffet.

Pris1.298

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
194 solgte

Værdi2.170

Rabat40

Spar872

Forkæl jer selv med et enestående ophold på det familiedrevne Rødvig Kro & Badehotel. Hotellet er en gammel, smukt indrettet kro, hvor den helt særlige stemning understreges med friske blomster, levende lys, ild i pejsen, hyggelige stuer, en dejlig gårdhave, skønne måltider og altid venlig service.

Fra hotellet er der udsigt over Østersøen og til Stevns Klint, som er på UNESCOS liste over verdensarv. Hotellet ligger helt ned til stranden og kun få minutters gang fra den hyggelige havn.

Med dette ophold får I en overnatning i et charmerende dobbeltværelse, en 3-retters gastronomi-middag, 'before dinner-drink' og en flot morgenbuffet næste morgen. Ønsker I at forlænge opholdet, kan I her på spotdeal.dk tilkøbe en ekstra overnatning inkl. morgenmad.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Before dinner-drink
 • 3-retters gastronomi-middag
 • Morgenbuffet.

SPOTpris 1.298 kr. for 2 personer. Normalpris 2.170 kr. Spar 40 %

Opholdet kan benyttes søndag til fredag i hele 2018. Dog ikke i juli måned og lørdage.

Tillæg (betales direkte på hotellet):

 • Tillæg ved ankomst fredage og helligdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg for værelse med havudsigt: 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg i august 300 kr. pr. ophold.

Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):

 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenbuffet - 900 kr. for 2 personer.

Om Rødvig Kro & Badehotel 
Hotellet har til huse i historiske rammer - en gammel kro, som er istandsat med respekt for både historie og detalje. Hotellet råder over 19 værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Østersøen og Stevns Klint. 

De er individuelt indrettet, så de har deres egen specielle atmosfære og sjæl. Væggene er udsmykket af kunstneren Sara Skaaning, som er en del af værtsparrets familie, og alle kroens originale gamle møbler er ligeledes ombetrukket med smukt og farverigt stof af familiemedlemmet Camilla Dammegaard. På den måde har værtsparret forsøgt at bevare så meget af kroens originale indretning som muligt. 

Der er trådløst internet (Wi-Fi) og fjernsyn på alle værelser. Ekstra opredning eller barneseng kan arrangeres på flere af værelserne.

Mad med kvalitet og smag
Skøn mad og venlig service er omdrejningspunktet på Rødvig Kro & Badehotel.  I hotellets restaurant, som også har havudsigt, serveres lækre menuer sammensat med årstidens dagfriske råvarer. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og fisk kommer fra havnen i nærheden. Der serveres kun mad af høj kvalitet - altid ledsaget af en venlig bemærkning og et smil på læben.

Se den lille film om hotellet
Rødvig Kro & Badehotel folder sig ud i denne fine video, som giver dig en god fornemmelse af stedet.

 

Udmærkelsescertifikat på Tripadvisor
De mange gode anmeldelser fra gæster, der har boet på Rødvig Kro & Badehotel har ført til et flot udmærkelsescertifikat på Tripadvisor. Gæsterne giver bl.a. følgende ord med på vejen:

"Alle tiders dejlige oplevelse! Vil anbefale til alle! Fra modtagelsen til afrejsen var vores tid paa RK&B en vidunderlig oplevelse. Vaerelset var dejligt, maden var himmelsk, og personalet tog hensyn til specielle behov. Den hyggelige restaurant er et roligt sted, hvor man kan nyde middagen paa en afslappende maade. Gaardhaverne egner sig til hygge gennem dagen, hvis man da ikke er i fuldt trav paa havnen eller stien langs Stevns Klint. Hele atmosfaeren er fredfyldt og behagelig, og vi fik hvile i smukke rammer."

Anmeldt september 2017.

"Rigtig dejlig ophold med god betjening og friske tjenere og fantastisk mad. Et rigtig skønt område at udforske:) rigtig mange stjerner herfra os :) kan varmt anbefales"

Anmeldt maj 2017

"Vi havde et dejligt weekendophold på Rødvig Kro og Badehotel med lækker mad i meget rare og hyggelige omgivelser med et venligt og imødekommende personale. Det er absolut et sted, vi gerne vil besøge igen."

Anmeldt november 2016.

"På alle måder et fint ophold! Godt værelse, særdeles god mad. Rar og hyggelig stemning, pragtfulde omgivelser! Vi kommer gerne igen, og har allerede anbefalet Rødvig Kro til venner og familie! Jeg er sikker på at vi vender tilbage ved en senere lejlighed."

Anmeldt november 2016.

"Vi havde nogle dejlige feriedage, helt som forventet. Når vi trænger til at forkæle os selv tager vi til Rødvig. Vi har været på kroen adskillige gange gennem årene og endda holdt en rund fødselsdag med mange gæster i den skønne festsal. Det blev en uforglemmelig fest."

Anmeldt juli 2016.

Læs alle anmeldelserne på Tripadvisor.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Rødvig Kro & Badehotel.

Du booker dit ophold på tlf.:  56 50 60 98 eller info@roedvigkro.dk


Medbring bekræftelse og printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Rødvig Kro & Badehotel kontaktes på tlf.: 56 50 60 98

Opholdet kan benyttes søndag til fredag i hele 2018. Dog ikke i juli måned og lørdage.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Rødvig Kro & Badehotel.

Opholdet inkluderer

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Before dinner-drink
 • 3-retters gastronomi-middag
 • Morgenbuffet.

Tillæg (betales direkte på hotellet):

 • Tillæg ved ankomst fredage og helligdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg for værelse med havudsigt: 200 kr. pr. værelse pr. nat.
 • Tillæg i august 300 kr. pr. ophold.


Tilkøb (tilkøbes på SPOTdeal under købsprocessen):

 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenbuffet - 900 kr. for 2 personer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Rødvig Kro & Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Rødvig Kro & Badehotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig, Stevns


Sidste chance: 24. april 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst