Oplev Hattonchâtel Château i Nordfrankrig

Sidste chance!

Tag på et ophold ud over det sædvanlige på middelalderslottet Hattonchâtel Château, der ligger smukt i Frankrigs Lorraine-region. I får 1 til 4 overnatninger inkl. 3-retters gourmetmiddag, vinsmagning og morgenmad fra 1.395 kr. for 2 personer.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det prægtige middelalderslot Hattonchâtel Château ligger i ufatteligt smukke omgivelser i Frankrigs Lorraine-region højt over den betagende dal, Plaine de la Woëvre. Slottet har en helt særlig atmosfære, og et ophold på stedet indbyder til stille stunder og ren nydelse. I kan vælge at bo i de smukke tårnværelser eller mere luksuriøst i en af slottets suiter.  

Slottets køkken serverer udsøgte retter med udgangspunkt i det traditionelle, franske køkken. Ud over de imponerende landskaber, der omgiver slottet, ligger de smukke og historiske byer Nancy, Metz og Verdun i fornuftig køreafstand fra slottet. Desuden findes der flere attraktive golfbaner i Lorraine-området.

Hattonchâtel Château er kendt fra portrætserien "Stjernerne på slottet", og med et ophold på Hattonchâtel Château kan I se frem til en oplevelse i helt specielle rammer. Den 3-retters gourmetmiddag nydes i slottets smukke riddersal fra det 16. århundrede, hvor slottets franske gourmetchef fortæller selv om retterne. Inden middagen kan I f.eks. samle appetit med en gåtur i slotshaven eller beundre den flotte udsigt over dalen plaine de la Woëvre.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer

  • 1 til 4 overnatninger i tårnværelse eller slotssuite på Hattonchâtel Château
  • En 3-retters gourmetmenu (kan opgraderes til 5-retters menu mod tillæg)
  • Vinsmagning på et fransk vindestilleri
  • Morgenbuffet alle dage.

Opholdet gælder for to personer og kan benyttes til og med d. 15.11.2018

Tillæg og tilkøb (Bestilles og betales direkte til Hattonchâtel Château):

  • Tillæg ved ankomst i weekender og helligedage på 400 kr. pr. nat.
  • Opgradering til 5-retters menu for 225 kr. pr. person.
  • Ekstra overnatning for 2 personer i suite inkl. morgenbuffet for 1.095 kr.
  • Kokkens særligt udvalgte vinmenu i forbindelse med gourmet-menuen: 30 euro pr. person.

Ikke inkluderet i prisen:
Transport er ikke inkluderet i prisen. Kører I i bil, tager det ca. 8 timer fra den danske grænse. I kan også flyve til Luxembourg, hvorfra det tager ca. 1 time og 15 min at køre til Hattonchâtel Château.

Generel info:

  • Tjek ind fra kl. 15 og tjek ud kl. 11
  • Bemærk, at tårnværelser har delt badeværelse med et andet tårnværelse, mens suiter har nyrenoverede en-suite badeværelser.

Hattonchâtel Château
Det prægtige slot Hattonchâtel Château ligger i Frankrigs Lorraine-region højt over den betagende dal, Plaine de la Woëvre. Slottet har en helt særlig atmosfære, og et ophold på stedet indbyder til stille stunder og ren nydelse.

Der har dog ikke altid været ro over stedet. Hattonchâtel Château blev bygget i det 9. århundrede af Hatton, biskoppen i Verdun. Denne strategiske udkigspost blev samlingstedet for biskopper og samtidig hovedsæde frem til 1546. På svenskernes tilbagetog i 1636 belejrede og brændte de det meste af byen af, og i den forbindelse blev slottet også ramt.

Hattonchâtel Château ligger kun 20 minutters kørsel fra byen Verdun, som ofte forbindes med 1. Verdenskrig og 'Slaget ved Verdun', hvor mere end 1 million unge mænd blev dræbt under skyttegravskampene. Også her blev slottet slemt beskadiget. Den berømte Amerikanske lady Belle Skinner fra Holyoke, Massachusetts, købte ruinerne, hvorefter hun genopbyggede – ikke bare slottet, men også landsbyen Hattonchatel for egne midler i løbet af 1920'erne.  

Rundt om Hattonchâtel Château
Kommer I i bil til det skønne Lorraine, hvor Hattonchâtel Château ligger - højt placeret over den betagende dal, Plaine de la Woëvre, har I alle muligheder for at komme ud og opleve det betagende område og de omkringliggende seværdigheder. Ud over de imponerende landskaber, der omgiver slottet, ligger de smukke og historiske byer Nancy, Metz og Verdun i fornuftig køreafstand fra slottet. Desuden findes der flere attraktive golfbaner i Lorraine-området.

Nancy, Metz og Verdun
I Nancy finder man flere spændende seværigheder - bl.a. katedralen, Cordeliers, der stammer fra det 18. århundrede og den flotte plads, Plaza Stanislaf. Pladsen er opkaldt efter den russiske Kong Stanislaf, som også er statueret midt på pladsen. 

Metz, der også er kendt som Lysets by, er virkelig et aftenbesøg værd. De arkitektoninske smukke, gamle bygninger er oplyst, så man kan se alle detaljer. Ligeledes er den store gotiske katedral, St. Etienne, der stod færdig i 1554, et "must see", hvis man besøger byen.

Verdun er noget mindre end Nancy og Metz, men dens historie er mindst lige så stor. Byen ligger ved floden Meuse, og var under 1. verdenskrig vidne til mange hårde slag. Byen blev efterfølgede bygget op i Art Nouveau-stil, og de smukke bygninger pryder stadig byen.


Rost på Tripadvisor
Hattonchâtel Château har fået fine anmeldelser på Tripadvisor fra tidligere besøgene, der samlet set har givet dem en rating på 4,5 ud af 5 mulige. Gæsterne skriver bl.a.:

"Bestemt et besøg værd
Meget gammel og charmerende slot. Værelserne er meget forskellige, vi havde en dejlig suite med bad hvor alt var meget rent. Lækker gourmetmiddag med dejlige vine. Flot udsigt over de smukke landskaber."

Anmeldt 2017

"Parferie
Super dejligt hotel. Dejlige omgivelser, fantastisk natur. Et slotshotel med respekt for arkitekturen. Super personale som taler engelsk. Muligheder for at udforske området med spændende seværdigheder."

Anmeldt juli 2017.

"Eventyrligt og romantisk ophold på Hattonchâtel Château
Vi besøgte Hattonchatel Chateau i sensommeren og havde fire overnatninger.
Vi var ventede og blev yderst venligt modtaget af den lokale "hushovmester", som var imødekommende med stort overskud. Det var eventyrligt at træde gennem døren til den store plads foran slottet - som at træde ind i en anden tid.

Vi havde fået et meget hyggeligt og romantisk værelse med udsigt over haven; fint indrettet og søgt holdt i gammel stil, meget hyggeligt. Atmosfæren var meget afslappet og det var vidunderligt, at der hverken fandtes radio, TV, swimmingpool eller sene disko-aftner. 

Slottet ligger midt i et meget spændende historisk område, hvilket gav anledning til nogle skønne udflugter. Dejlig morgenmad i hyggelige omgivelser.
Kan klart anbefales, hvis du bare vil lidt væk fra støj og stress og bare nyde et par dage. Prisen absolut acceptabel."

Anmeldt december 2016.

Du reserverer dit ophold ved at ringe på tlf. nr. 20 80 03 30, eller sende e-mail til info@hattonchatelchateau.com med ønskede datoer. Du kan sagtens skrive på dansk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til slottet, når opholdet skal indløses.

Opholdet gælder for to personer og kan benyttes til og med d. 15. november 2018. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Booking kan ikke afbestilles, når I først har foretaget jeres booking hos hotellet.

Vær opmærksom på at

  • Booking først er gældende ved modtagelse af bekræftelse fra hotellet
  • At der er reserveret et begrænset antal værelser til SPOTdeals kunder pr. dag, og der tages forbehold for udsolgte datoer inden for den gældende periode
  • Førprisen er baseret på hotellets rackrates, og der tages forbehold for eventuelle sæson og kampagnetilbud.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hattonchâtel Château.

Opholdet inkluderer

  • 1 til 4 overnatninger i tårnværelse eller slotssuite på Hattonchâtel Château
  • En 3-retters gourmetmenu (kan opgraderes til 5-retters menu mod tillæg)
  • Vinsmagning på et fransk vindestilleri
  • Morgenbuffet alle dage.

Tillæg og tilkøb (Bestilles og betales direkte til Hattonchâtel Château):

  • Tillæg ved ankomst i weekender og helligedage på 400 kr. pr. nat.
  • Opgradering til 5-retters menu for 225 kr. pr. person.
  • Ekstra overnatning for 2 personer i suite inkl. morgenbuffet for 1.095 kr.
  • Kokkens særligt udvalgte vinmenu i forbindelse med gourmet-menuen: 30 euro pr. person.

Ikke inkluderet i prisen:
Transport er ikke inkluderet i prisen. Kører I i bil, tager det ca. 8 timer fra den danske grænse. I kan også flyve til Luxembourg, hvorfra det tager ca. 1 time og 15 min. at køre til Hattonchâtel Château.

Generel info:
Tjek ind fra kl. 15 og tjek ud kl. 11
Bemærk, at tårnværelser har delt badeværelse med et andet tårnværelse, mens suiter har nyrenoverede en-suite badeværelser.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hattonchâtel Château officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hattonchâtel Château. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Holoturia France

Rue du Chateau , 55210 Hattonchatel, FRANCE
Tlf.: | info@hattonchatelchateau.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. april 2018 kl. 23:59

Oplev Hattonchâtel Château i Nordfrankrig