Fitnessur eller fitnesstracker

Sidste chance!

Kom i form med et smart fitnessur eller en tracker, som måler bl.a. distance, tid, puls og kalorieforbrænding! Med den indbyggede skridttæller er det nemt at integrere træning i hverdagen og holde motivationen oppe. Vælg mellem ur, tracker eller begge.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Om fitnessuret
Det nye, lækre Y1 smart watch er kompatibelt med såvel Android som iOS operativsystemerne. Indstil dit Y1 smart watch til engelsk eller ét af de i alt 12 sprog, som uret kan indstilles til at operere med. Til gadget-nørden der elsker smarte funktioner og gadgets med et utal af muligheder. Det stilbevidste Y1 smart watch kommer med blandt andet søvn- og fitness tracker, samt mulighed for at orientere om e-mail, beskeder og opkald på telefonen.
Uret understøtter NANO SIM-kort og har en opløsning på 240*240 px. Y1 smart watch har en standby batteritid på 180 timer, og en levetid på 3 timer, hvis der tales gennem uret. Y1 smart watch oplades med den medfølgende oplader. Køb uret i den lækre, moderne blå eller gå efter det klassiske grå design.

Funktioner:
- Opkald / Besvar opkald
- Læs SMS
- Alarm, søvn- og fitness tracker samt skridttæller
- Kamerafunktion
- Uret opdager, om din smartphone er mere end 10 m og giver dig besked

Specifikation:
Model: Y1
CE & RoHS-certificeret: Ja
Farve: Blå eller grå
Bluetooth: V3.0 + EDR
Vægt: 62 g
Skærmstørrelse: 1,54 "
Skærmopløsning: 240 * 240
Dimensioner: 45,5 * 41 * 13,5 mm
Batterikapacitet: 380mAh lithiumbatteri
Opladningstid: 1 time
Batterilevetid, standby: 180 timer
Batterilevetid, tale: 3 timer
Understøttede sprog: Engelsk, Fransk, Spansk, Portugisisk, Persisk, Italiensk, Tysk, Hollandsk, Tyrkisk, Russisk, Arabisk, Norsk, Koreansk, Polsk

Vælg mellem:

Fitnessur grå: SPOTpris 249 kr. Normalpris 499 kr. Spar 50 %
Fitnessur blå: SPOTpris 249 kr. Normalpris 499 kr. Spar 50 %
Fitnesstracker Sort: SPOTpris 199 kr. Normalpris 599 kr. Spar 66 %
Fitnessur grå + fitnesstracker sort: SPOTpris 399 kr. Normalpris 1.098 kr. Spar 63 %
Fitnessur blå + fitnesstracker sort: SPOTpris 399 kr. Normalpris 1.098 kr. Spar 63 %

Prisen er ekskl. fragt på 49 kr. for hele ordren.

Om fitnesstrackeren
Den indbyggede skridttæller gør hele dagen til en del af det samlede træningsprogram, da både skridt under rengøring af hjemmet og arbejdsdagen registreres minutiøst. Trackeren er naturligvis også udstyret med de obligatoriske funktioner såsom måling af distance, tid, puls og kalorieforbrænding, og du kan med lethed følge alle dine aktiviteter med en enkelt finger på den lille smarte touch-skærm. Men Fitnesstrackerens features stopper ikke der. En app gør det nemlig muligt at forbinde dit aktivitetsarmbånd med din Smartphone.

Uanset om du er øvet eller om du for nylig har taget beslutningen om, at gøre noget seriøst ved din form, opfylder denne Fitnesstracker langt de flestes behov, når der skal holdes skarpt øje med den daglige træning.

Denne tracker er konstrueret til at kunne følge med dig døgnet rundt under alle forhold og løbende give dig de informationer, som du selv vælger at ville have overblik over. Fitnesstrackeren er ekstremt let, og den bløde, smidige og justerbare gummirem gør det behageligt at have på i alle tænkelige situationer.

Der er sket meget med kravene til teknologien indenfor løbeure og aktivitetsarmbånd, og Fitnesstrackeren er absolut ikke en undtagelse indenfor kategorien, for dette produkt går elegant skridtet videre og bevæger sig langt ud over hvad man før anså som en standard aktivitets-partner.

Fitnesstrackerens app muliggør endnu flere funktioner og giver et øget overblik i dine programmer.

Følg let med i dine motionsaktiviteter eller søvnrytme via det avancerede App-interface eller modtag hurtigt beskeder på trackeren mens din smartphone ligger sikkert i lommen, når du fx modtager et opkald, en SMS eller når der er opdateringer fra Facebook, Twitter, Instagram eller andre sociale medier.

Det eneste tidspunkt Fitnesstrackeren behøver at forlade dit håndled er under opladning, som foregår let og hurtigt ved at hive selve trackeren ud af den justerbare gummirem, da dette synliggør den indbyggede opladers beskyttede USB-stik

OBS! Uret på billedet er i den mørkeblå farve, som det leveres i. Uret er det store armbånd med urskive. Fitnesstrackeren er det lille armbånd.

Produktet sendes med GLS til nærmeste pakkeshop. Du modtager en mail/SMS fra GLS, når pakken kan afhentes.

Leveringen er senest den 7. maj 2018.

Prisen er eksklusiv fragt på 49 kr. pr. ordre.


Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Cheap Jungle.

Ønsker du at sende en vare retur, skal du forinden kontakte Cheap Jungle på: kontakt@cheapjungle.dk

En kopi af dit værdibevis skal vedlægges din returpakke.

Returadresse:

Cheap Jungle
Eigilsvej 9
3600 Frederikssund

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Cheap Jungle

Egilsvej 9, 3600 Frederikssund
Tlf.: 50 62 31 01 | CVR: 38322125 | kontakt@cheapjungle.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. april 2018 kl. 23:59

Fitnessur eller fitnesstracker