New York, Florida og luksuskrydstogt i Caribien

Sidste chance!

Tag med på en storslået rejse i 16 dage/14 nætter, der starter med 3 nætter i New York, fortsætter med 10-nætters krydstogt i Caribien og slutter af med 1 nat i Florida. Fra 18.990 kr. inkl. direkte fly og dansk guide i New York. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Du flyver direkte fra København til New York, hvor Øster Lindets danske guide venter i lufthavnen og sørger for, at du kommer godt ind til dit hotel på centrale Manhattan tæt på Times Square. Efter en god nats søvn og en god amerikansk morgenmad, står guiden klar til at vise dig New York.

Om formiddagen bliver du kørt på en dansk guidet rundtur i New York og får set de store Highlights. Efter en frokostpause (ekskl. i prisen) venter en eftermiddag til fods, hvor du spadserer gennem Greenwich Village og SOHO og meget mere. Efter turen kan du begynde at opleve New York på egen hånd og nærstudere udvalgte seværdigheder. Du sørger selv for at komme tilbage til hotellet - men det hjælper guiden naturligvis med.

Har du lyst til en teater-, musical- eller en showoplevelse i New York eller andet, så kan det bestilles gennem guiden i løbet af dagen.

Den 31. oktober har du hele dagen på egen hånd i New York til at udforske og se nærmere på de seværdigheder, som du lige nåede at snuse til dagen før.

Den 1. november skal du forlade dit værelse efter morgenmaden, men bagagen kan opbevares, og du kan lige nå at snuse til det sidste af New York, inden du bliver hentet og kørt til krydstogtsskibet Regal Princess. Her venter der nu 11 dage/10 nætter med afslapning, god mad og forkælelse.

Kl. 17 begynder udsejlingen fra New York, som du ikke må gå glip af. Herefter har du hele 3 dage ombord, hvor livet kan nydes i flotte og afslappede omgivelser med mulighed for masser af afslapning eller aktiviteter. Uanset hvad, du er til, har Regal Princess og Team masser at byde på, mens du kan føle Atlanterhavets brus mod sydligere og varmere himmelstrøg. Regal Princess er et storslået krydstogtsskib med høj service og rigtig mange faciliteter – her rejser du på første klasse.

Du sejler 3 dage mod Caribien, hvor vejret bliver lunere og lunere dag for dag, inden du er fremme ved St. Maarten, som tilhører øgruppen de Små Antiller. Her har du en hel dags ophold, inden du dagen efter er på Antigua.

På Antigua kan du tilkøbe skibets udflugter eller tage ud på egen hånd. Fra skibet er det nemt at komme til centrum, hvis du vil nyde St. Johns på egen hånd, men også strandlivet på Antigua er værd at nyde. Vælger du strandlivet består det svære valg i, hvilken af de 365 strande, du skal nyde livet på. Vil du opleve naturen, byder Antigua bl.a. på flotte regnskove.

Næste stop bliver Aruba, som er ægte trope paradis, der kan nydes inden skibet den 11. november flyder i havn i solskinsstaten Florida. Her venter et par dage, hvor du bor centralt på 4* Hilton Fort Lauderdale Marina.


Rejsen inkluderer

  • Fly København – New York –direkte
  • Fly Fort Lauderdale – København – direkte
  • Bagage og catering
  • Transfer fra lufthavn til hotel i New York med dansktalende guide
  • 3 nætter i New York på hotel nær Times Square
  • 3 x morgenmad i New York
  • ½ dags sightseeing i New York med bus og dansktalende guide
  • ½ dags tur i New York til fods med dansktalende guide
  • Transport til skibet
  • 10-nætters krydstogt i den valgte kahytstype på Regal Princess
  • Helpension på skibet
  • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
  • Underholdning ombord herunder shows hver aften
  • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter
  • 1 nat i Fort Lauderdale – ekskl. morgenmad.

Pris pr. person ved 2 personer i dobbelt kahyt:

Indvendig kahyt: 18.990 kr.
Balkon kahyt: 23.990 kr.

Betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 115 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 115 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder

  • Obligatorisk serviceafgift ca. 14$ pr. person pr. dag på skibet
  • ESTA ca. 110 kr.
  • Personlige forsikringer
  • Udflugter og øvrige personlige udgifter
  • Hoteltax og resort fee i New York og Fort Lauderdale.


Forventede flytider
Afrejse 29/10 2018 kl. 18.30 - 22.00 København – New York
Hjemrejse 13/11 2018 kl. 00.35 - 15.20 Fort Lauderdale – København
Bemærk mødetid for hjemrejsen er d. 12/11 2018 kl. 22.30


Rejseplan

29/10: Kl. 18.30 afgang København med ankomst New York kl. 22.00. Vi anbefaler mødetid 3 timer før afrejse og senest mødetid 2 timer før afrejse. Ved ankomst til New York bliver du modtaget af dansk guide, som sørger for transport til hotel og check-in.
30/10: Kl. 09.00-13.00 Sightseeing med bus og kl. 15.00-18.00 sightseeing til fods
31/10: Dagen på egen hånd i New York
01/11: Kl. 13.00 afgang fra hotellet til Regal Princess og check-in. Afsejling kl. 17.00
02-04/11: På havet
05/11: Kl. 08.00-23.00 St. Maarten
06/11: Kl. 09.00-17.00 Antigua
07/11: På havet
08/11: Kl. 07.00-21.00 Aruba
09.-10./11: På havet
11/11: Kl. 06.00 anløb Fort Lauderdale. Skibet forlades i løbet af formiddagen og du tager direkte til dit hotel. Værelser kan ikke forventes klar før kl. 14.00 men din bagage kan opbevares og du kan nyde hotellet og dets faciliteter eller påbegynde dit eventyr i Fort Lauderdale.
12/11: Kl. 11.00 skal værelserne forlades, men bagagen kan opbevares. Du er velkommen til at benytte hotellets faciliteter dagen igennem eller fortsat gå på opdagelse i Florida. Senest check-in i Fort Lauderdale lufthavn er kl. 22.30 lokal tid.
13/11: Kl. 15.20 ankomst København.


Hoteller

New York
Du bor på det 3* hotel Wellington, som har en super central beliggenhed på Midtown Manhattan i gåafstand fra Times Square og Columbus Circle. Et pænt og populært hotel med reception og cafe. Ophold inkl. morgenmad.

Fort Lauderdale
Her bor du rigtig godt og centralt på Hilton Fort Lauderdale Marina - kun få kilometer fra krydstogtshavnen, lufthavnen og centrum. Derfor sørger du selv for taxitransport i Fort Lauderdale – så bestemmer du selv tempoet. Et dejligt resort med stor have med pool. Derudover restaurant, bar og fitnesscenter.

Skibet Regal Princess
Du sejler med rederiet Princess Cruises, som byder på 4*+ krydstogter og tilhørende mad og service. Regal Princess er et meget indbydende, elegant og nyt skib, der medtager ca. 3.600 passagerer. Besætningen gør alt for at sørge for dit ve og vel ombord. Forkæl dig selv og nyd livet i de mange lounger og soldæk, hop i poolen eller slap af i de 4 boblebade. Glæd din mave med snacks eller god middag i de lækre restauranter.

Et smukt skib udefra og indefra med nogle imponerende detaljer fordelt på sine 19 dæk – der venter en oplevelse på første klasse.

Mad og drikke
Du kan næsten ikke gå sulten i seng! Der er flere muligheder for spisning ombord – i forbindelse med alle hovedmåltider tilbydes 4-retters a la carte menuer i hovedrestauranterne. Derudover er det lækker buffet restaurant, der er åben dagen lang. Og skal du bare have lidt, bydes der på burgere og pizza. På Regal Princess kan du om aftenen vælge om du vil spise tidlig, som er kl. 18 eller sen som er kl. 20.30. Du har også mulighed for fri dining, hvilket betyder at du selv bestemmer tidspunktet mellem kl. 18 og 22.

På skibet har du fri adgang til kaffe, te og vand, som kan hentes i buffetrestauranten. Du kan købe øvrige drikkevarer undervejs eller købe en drikkepakke m/u alkohol. En all inklusive drikkepakke koster 59,99$ pr. dag. Husk der kommer charge på 15% oven i alle priser ombord.

Drikkepenge
Det er normal kutyme i mange lande til lands og på vandet, at der betales drikkepenge. Princess Cruises opkræver via dit skibskort 14 $ pr. person pr. dag således drikkepenge til personalet bliver ligeligt fordelt. Det er naturligvis op til dig selv, om du ønsker at give mere, hvilket altid bliver modtaget med tak.

Du skal også være opmærksom på, at man stort set alle steder i USA forventer drikkepenge. Det er en kultur, hvor drikkepenge er en del af folks løn.

Rejsedokumenter
Med dansk pas kan du rejse uden visum. Blot skal du huske, at dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Du skal dog ansøge om en indrejsetilladelse, kaldet ESTA – koster ca. kr. 110. Du kan ansøge online her. Har du været i USA indenfor de seneste 2 år og fortsat har samme pas, skal du ikke søge en ESTA.

BEMÆRK: Har du stempler i dit pas fra visse lande, kræves at du søger et visum til USA. Se mere på www.um.dk.

Du rejser udenfor Europa, og vi må derfor kraftigt anbefale, at du tegner en rejseforsikring gennem dit forsikringsselskab eller Øster Lindet. Den danske sygesikring dækker intet.


Kahytstyper

1 = Indvendig Kahyt
2 = Balkon Kahyt

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

Fulde navne på alle rejsende som i passet
Fødselsdato
Pasnummer
Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 115 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 115 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i dobbelt kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly København – New York –direkte
  • Fly Fort Lauderdale – København – direkte
  • Bagage og catering
  • Transfer fra lufthavn til hotel i New York med dansktalende guide
  • 3 nætter i New York på hotel nær Times Square
  • 3 x morgenmad i New York
  • ½ dags sightseeing i New York med bus og dansktalende guide
  • ½ dags tur i New York til fods med dansktalende guide
  • Transport til skibet
  • 10-nætters krydstogt i den valgte kahytstype på Regal Princess
  • Helpension på skibet
  • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
  • Underholdning ombord herunder shows hver aften
  • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter
  • 1 nat i Fort Lauderdale – ekskl. morgenmad.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder

  • Obligatorisk serviceafgift ca. 14$ pr. person pr. dag på skibet
  • ESTA ca. 110 kr.
  • Personlige forsikringer
  • Udflugter og øvrige personlige udgifter
  • Hoteltax og resort fee i New York og Fort Lauderdale.

Forventede flytider
29/10 2018 kl. 18.30 - 22.00 København – New York
13/11 2018 kl. 00.35 - 15.20 Fort Lauderdale – København
Bemærk mødetid for hjemrejsen er d. 12/11 2018 kl. 22.30

Rejsedokumenter
Med dansk pas kan du rejse uden visum. Blot skal du huske, at dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Du skal dog ansøge om en indrejsetilladelse, kaldet ESTA – koster ca. kr. 110. Du kan ansøge online her. Har du været i USA indenfor de seneste 2 år og fortsat har samme pas, skal du ikke søge en ESTA.

BEMÆRK: Har du stempler i dit pas fra visse lande, kræves at du søger et visum til USA. Se mere på www.um.dk.

Du rejser udenfor Europa, og vi må derfor kraftigt anbefale, at du tegner en rejseforsikring gennem dit forsikringsselskab eller Øster Lindet. Den danske sygesikring dækker intet.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogt skib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. april 2018 kl. 23:59

New York, Florida og luksuskrydstogt i Caribien