Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Miniferie i Gdansk

Tag på en mindeværdig tur til Gdansk og bo på det 3-stjernede Novotel Gdansk. Her er der rig mulighed for at opleve en moderne, dynamisk by blandet med et stort historisk, arkitektonisk islæt. Inkl. 3 overnatninger, fly og morgenmad.

GDANSK - 3 overnatninger på 3* centralt hotel inkl. morgenmad. Fly fra Aarhus fra april til august.

Pris1.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
20 solgte

Særpris!

Gdansk er en smuk og velbevaret Hansestad, hvor hvert eneste gamle hus vidner om den rigdom og velstand byen har oplevet i tidligere tider. Her er hyggelige smalle gader, restauranter, underholdning og et stort udbud af shopping til meget fordelagtige priser sammenlignet med herhjemme. her skal I bo på det centralt beliggende og moderne Novotel Gdansk, som bl.a. byder på rummelige værelser, bar, restaurant, fitnesscenter og meget mere. Hotellet ligger kun få minutters gang fra den gamle bydel, og personalet står gerne til rådighed med anbefalinger til byens atraktioner eller hjælp til udflugter.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Aarhus - Gdansk t/r (med Ryanair).
  • 10 kg håndbagage.
  • 3 nætter i dobbeltværelse på det 3-stjernede Novotel Gdansk Centrum.
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Novotel Gdansk
Det moderne 3-stjernede Novotel Gdansk Centrum ligger i centrum af den gamle hansestad, Gdansk, kun 200 m fra den gamle bydel. Her tilbydes der rummelige værelser med aircondition, en beliggenhed tæt på et område der rummer meget historie og kultur, samt god service.

Værelserne på Novotel Gdansk Centrum er alle moderne og velindrettede. Værelserne kombinerer moderne ergonomisk design med gode faciliteter: aircondition, WIFI, LCD-tv, pengeskab, minibar, te- og kaffefaciliteter, brusebad og hårtørrer. For op til 2 voksne og 2 børn. De kan rumme op til 2 voksne og 2 børn.

Personalet står til gæsternes rådighed hele døgnet. I udflugtsskranken kan man få hjælp til at arrangere sit ophold i Gdansk, og der tilbydes oplysninger om byens mange aktiviteter. 

Novotel Gdansk Centrum har fitnesscenter, og du kan leje cykler eller slappe af i den store have eller på terrassen. Der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet. Det er også muligt at leje cykler eller slappe af i den store have og på terrassen. 

Hotellet huser baren og den udendørs restaurant, Novo Square Lounge, der serverer lette og sunde internationale retter, der kombinerer smag fra hele verden.

Hovedbanegården i Gdansk ligger 1,5 km fra hotellet, og der tilbydes parkering. Der ligger et butikscenter 1,5 km derfra, og Lech Walesa Lufthavn ligger 14 km fra hotellet.

Rejsende der besøger Gdansk vil blive glad for at vide, at hotellet kun en kort gåtur væk fra steder som den grønne havn, Dwór Artusa og Gdańsk Rådhus. Derudover ligger Gdańsk Kran og Neptunfontænen 15 minutter derfra.

Gdansk
Gdansk er mindre end Warszawa og Krakow og derfor perfekt til en weekendtur. Som en af de gamle Hansestæder og en af Polens mest historiefyldte byer, er der i Gdansk rig mulighed for at opleve en moderne dynamisk by blandet med et stort historisk, arkitektonisk islæt.

Gdansk er en del af den polske ’Tristad’, der sammen med Gdynia og Sopot udgør et af de mest interessante turistmål i Polen. De tre byer ved den polske ravkyst er specielle på hver sin måde. I Gdansk kan man tydeligt mærke historiens ånd i den over 1000 år gamle bys magiske kunstværker og arkitektur: smalle middelaldergader, gotiske kirker og huse i renæssancestil. I de små gader der fører ned til floden kan du bl.a. opleve købmændene der higer efter turisternes opmærksomhed med smykker og figurer, alt sammen i rav, og endda til konkurrencedygtige priser. 

Sopot er en eksklusiv kur-, bade- og underholdningsby, og den livlige Gdynia er et udslag af polakkernes driftighed med en af de største havne i Østersøen.  Her finder du også masser af barer, restauranter og natklubber.

’Tristaden’ har også spillet en utroligt stor rolle i Polens moderne historie. Her stod Lech Walesa i 1980 i spidsen for strejkeaktionen, der blev grundlaget for den frie fagbevægelse Solidaritet, som i sidste ende førte til kommunismens fald.

Det moderne Gdansk byder på et stort udbud af shopping, underholdning og restauranter til gode priser. Prøv de klassiske polske restauranter og byens bryg- og snapsehuse. Byen er fyldt med spændende og anderledes muligheder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23

Én unik kode gælder for 1 person.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Århus-Gdansk t/r med Ryanair.
10 kg håndbagage.
3 nætter i dobbeltværelse på det 3-stjernede Novotel Gdansk Centrum.
Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 12. april 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst