Kähler Omaggio-vase

Sidste chance!

Den ikoniske Kähler Omaggio vase er et flot indslag i enhver indretning og står godt til forårets grønne grene. Vasen er en designklassiker som med sin klassiske form og uhøjtidelige striber forener det stilrene med det klassiske i en formfuldendt helhed.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kählers berømte Omaggio vase er kendt for sine bløde former og grove penselstrøg. Vasens sofistikerede og stilrene sølvfarve er inspireret af naturens egne metaller og har undertoner af andre metalliske farver som pink, grøn og lilla. Når lyset reflekteres i de blanke striber, skabes et smukt farvespil, der giver vasen et levende, naturligt og foranderligt udtryk.

Omaggio vasen er et smukt blikfang i enhver indretning, og det er oplagt at bruge den til forårets friske grene eller høje blomster, som kan skinne om kap med det flotte design.

Vasen har et tidløst look, der gør den egnet til alle hjem uanset indretning og størrelse.

Vælg mellem:

  • Kähler Omaggio Vase sølv. H: 30,5 cm 
    SPOTpris: 329 kr. 

  • Kähler Omaggio Vase sølv. H: 20 cm
    SPOTpris: 269 kr. 

Prisen er ekskl. fragt på 60 kr. pr. vase.

Produktet bliver leveret til den angivne adresse med GLS
Forventet leveringsdato: Senest 14. maj 2018.
 


 
Kähler
Det er mere end 175 år siden, at den første Kähler-vase bliver drejet på det lille pottemagerværksted i Næstved. Det bliver starten på et unikt designeventyr, der giver genlyd i hele verden. Allerede i 1889 imponerer Kählers keramik nemlig på Verdensudstillingen i Paris, samme år som Eiffeltårnet bliver opført.

Det historiske Kähler-værksted er i 1800- og 1900-tallet samlingspunkt for mange af alle tiders største danske kunstnere, såsom Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi og Kai Nielsen.

Historien om Kähler tager allerede sin begyndelse i 1839, hvor den holstenske pottemager Herman J. Kähler åbner et lille keramikværksted på Kindhestegade i Næstved. Det er dog først, da sønnen Herman A. Kähler i 1875 overtager værkstedet, at keramikeventyret for alvor begynder. Med fremstilling af international kunstkeramik er grundlaget lagt til en af keramikhistoriens største succeser, som i dag er repræsenteret på udstillinger og museer over hele verden.

I 2008 overtager arkitekten Frantz Longhi rettighederne til den nu mere end 175 år gamle keramikvirksomhed, og herfra starter et moderne eventyr om Skandinaviens i dag måske mest innovative design og madbrand, Kähler.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Produktet bliver leveret til den angivne adresse med GLS. Forventet leveringsdato: Senest 14. maj 2018.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én Kähler-vase i den valgte variant.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Metz A/S.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Metz

Skelstedet 9, 2950 Vedbæk
Tlf.: 44 82 72 00 | CVR: 27171508 | info@metz.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. maj 2018 kl. 23:59

Kähler Omaggio-vase