Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forkælelse på Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord

Nyd et ophold på Løgstør Badehotel – Hotel Du Nord, der ligger med den smukkeste udsigt over Limfjorden. Opholdet er inkl. 2 overnatninger, middag begge aftener og morgenmad.

LØGSTØR BADEHOTEL - 3 dage/ 2 overnatninger for 2 personer med skøn middag begge aftener mm.

Pris1.198

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
331 solgte

Værdi2.615

Rabat54

Spar1.417

"Følger du med i "Badehotellet"? - så giv dig selv et ophold på Hotel du Nord", "Gastronomie magnifique","Hyggeligt gammelt hotel med masser af charme", "Venligt og hjælpsomt personale".

Sådan lyder nogle af ordene fra de mange begejstrede besøgende på Løgstør Badehotel.

Det 165 år gamle badehotel ligger på havnefronten i den hyggelige nordjyske by Løgstør med en betagende udsigt til Limfjorden. Det er velbevaret og -renoveret, så det i dag fremstår i pæn og charmerende maritim stil. Hotellets værelser er lyse og personligt indrettet, alle med eget bad/toilet, fladskærms-TV og gratis internet. Flere af værelserne har smuk udsigt over havnemiljøet og Limfjorden.

Lokal og økologisk mad
På hotellets restaurant, Restaurant Frederik den VII, er personlig betjening og glæden ved kulinariske oplevelser fra det danske køkken og årstidernes bedste råvarer en selvfølge.

I restauranten arbejder de målrettet på at modtage det Økologiske Spisemærke, der sætter specifikke krav til økologisk mad- og drikkevarer. Det betyder, at de i størst mulig omfang tænker ’økologi’ både i forbindelse med de daglige råvarer, og den vin de køber ind, der alle er økologiske - og/eller biodynamiske vine fra det europæiske fastland.

De samarbejder i vid udstrækning med lokale leverandører, herunder "Himmerlandskvæg", lokalt producerede oste fra Oste-manden i Vindblæs og naturligvis Limfjordens frugter i form af verdens bedste friske blåmuslinger.

Når vejret tillader, serverer de også på deres fortovsrestaurant med den smukkeste og mest betagende udsigt over Limfjorden.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2-retters middag (første aften)
  • 3-retters middag (anden aften)
  • Morgenmad begge dage

SPOTpris 1.198 kr. Normalpris 2.615 kr. Spar 54 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 31. august 2018.

Tilkøb (købes på SPOTdeal)

  • 1 ekstra overnatning inkl. morgemad for 2 personer - 500 kr.

Tillæg (betales direkte til hotellet):

  • Overnatning fra torsdag til fredag: 100 kr pr. person pr. nat.
  • Overnatning fra fredag til lørdag og/eller lørdag til søndag: 150 kr pr. person pr. nat.
  • Fjordudsigt: 50 kr. pr. nat pr. person.
  • Hund på værelset: 150 kr. pr. ophold.

Under opholdet er der kun inkluderet slutrengøring.

Tjek-ind: Tidligst kl. 14.00.
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.
 Oplevelser
Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få km fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

Handelsliv
Handelslivet byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet måtte begære af tøj, sko med mere.

Der er også et væld af fysiske udfoldelsesmuligheder. Skov, fjord, hede appellerer alle til udendørsaktiviteter. Der er uspoleret natur på fantastiske Livø med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere  
Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en ny, stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris. 

Spil golf
I gå-afstand fra bycentrum ligger golfbanen med den fantastiske udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller på mesterskabsbanen og fra de 9 huller på en af Danmarks bedste Pay and Play-baner.


Gæsteanmeldelser

"Superhyggeligt
Er lige hjemvendt efter en superhyggelig weekend. Dejligt roligt sted med skøn udsigt. Maden var helt i top og servering med munter og venlig stemning. Gode værelser med maritim atmosfære. Det er anden gang vi var her og vi vender helt sikkert tilbage."

Anmeldt agust 2017 på tripadvisor.dk

"Følger du med i "Badehotellet"? - så giv dig selv et ophold på Hotel du Nord.....
" Lige hjemkommet efter et 3-dages ophold, som vi havde købt gennem Spotdeal. Vi har i den grad nydt vores ophold..... meget venligt og imødekommende personale. Gammelt - men rent og hyggeligt indrettet værelse med skøn udsigt over vandet. Opholdsstuer og restaurant smagfuldt indrettet. Man fornemmer en behagelig atmosfære og føler sig godt tilpas... Og så til maden: topkarakter. Det gælder samtlige måltider. Fuld valuta for pengene!! Vi kan klart anbefale et ophold på hotellet! Vender selv tilbage, når det bliver sommer.

Anmeldt oktober 2016 på tripadvisor.dk

"Alt var bare perfekt"
Har lige opholdt os 3 dage på Hotel du Nord, og det har bare været en rigtig dejlig oplevelse med en behagelig venlig modtagelse. Dejligt personale og et dejligt rent værelse med den flotteste udsigt over Limfjorden i det dejligste junivejr, man kan ønske sig. Dejlig morgenmad, med alt hvad der hører til et dansk morgenbord, og den dejligste veltillavede middag blev serveret hver aften. Er 100% tilfreds med opholdet på det charmerende hotel og kommer meget gerne tilbage på et tidspunkt.”

Anmeldt juni 2016 på tripadvisor.dk

"Hyggeligt gammelt hotel"
Hyggeligt gammelt hotel med masser af charme. God mad. Venligt og hjælpsomt personale. Vi havde et dejlig weekend ophold og kan klart anbefale stedet. Det kan desuden anbefales at forkæle sig selv med en omgang velværemassage."

Anmeldt d. 18. januar 2016 på tripadvisor.dk 

Også tidligere SPOTdeal-gæster giver hotellet mange rosende ord med på vejen:

"Gastronomie magnifique"
" Et dejligt ophold. Har prøvet sidste år, og ville se om det var lige så godt i år, og det var det. Charmerende og med rigtig god service. Rene og pæne værelser. Hotellet ligger ud til vandet og det er utroligt fredeligt. Kan kun anbefales, men helst for ikke gangbesværede (ingen elevator). Værten er absolut serviceminded. Maden rigelig og veltillavet. Fås vel ikke bedre."

Anmeldt d. 3. april 2016.

"Rigtig dejlig mad og meget imødekommende og venligt personale. Vores forventninger til opholdet blev indfriet over al forventning."

Anmeldt d. 2. marts 2016.

"Løgstør Badehotel er absolut et besøg værd. Perfekt beliggenhed, godt værelse og god service."

Anmeldt 1. marts 2016.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord på mail hotel@hotel-dunord.dk. Husk at oplyse ankomst, den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord kontaktes på tlf.: 98 67 21 00.


Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 31. august 2018.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Løgstør Badehotel.

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i dobbeltværelse
2-retters middag (første aften)
3-retters middag (anden aften)
Morgenmad begge dage

Tillæg (betales direkte til hotellet):
Overnatning fra torsdag til fredag: 100 kr pr. person pr. nat.
Overnatning fra fredag til lørdag og/eller lørdag til søndag: 150 kr pr. person pr. nat.
Fjordudsigt: 50 kr. pr. nat pr. person.
Hund på værelset: 150 kr. pr. ophold.

Under opholdet er der kun inkluderet slutrengøring.

Tjek-ind: Tidligst kl. 14.00. 
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Løgstør Badehotel/Hotel Du Nords officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Løgstør Badehotel/Hotel Du Nord. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Rimbach - Løgstør Badehotel/Hotel Du Nord

Havnevej 38, 9670 Løgstør

Sidste chance: 10. april 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst