Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

AZORERNE MED spændende udflugter

På Azorerne venter et overflødighedshorn af skønhed, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Rejsen er inkl. 3 udflugter, morgenmad alle dage og dansktalende rejseleder.

AZORERNE - 1 uge på 4+ hotel m. morgenmad og udflugter. Fly fra BLL el. CPH fra april til juni.

Pris5.698

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
38 solgte

Særpris!

Er du til en kombination af bjerge, rå kystlinje, flora og fauna i alle farver og mønstre? Så venter Azorerne på dig. Øerne tilbyder rig mulighed for vandring, mountainbiking, klatring, kajak, hvalsafari og alt andet, den aktive familie drømmer om. Tag kameraet med, for her får du lyst til at klikke løs i et landskab, der konstant er et postkortbillede værdigt.

Befolkningen har gennem årtusinder været vant til at tage imod fremmede søfolk og kendetegnes ved en åbenhed og gæstfrihed, vi sjældent ser heroppe i det kolde nord. Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau.

Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, og suge til jer af maritime indtryk i de små idylliske, brolagte gader. Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler. Restauranterne og markederne bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter.

Denne oplevelsesrejse har fokus på det ægte, gamle Azorer­ne, hvor du vil opleve ting, som berører alle dine sanser.

Bo på første parket ved den fantastiske havnefront og få tre uforglemmelige udflugter med i købet (læs mere nedenfor).

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Azorerne t/r.
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Marina Atlântico (kat 4+).
 • Morgenmad på hotellet 
 • Byrundtur med smag på Azorerne.
 • Udflugt: Hval- og delfinsafari.
 • Udflugt: Varme kilder i skumring
 • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund
Afrejsedato: 29. maj: Særpris 6.198 kr. 
Afrejsedato: 19. juni: Særpris 6.498 kr. 
Afrejsedato: 26. juni: Særpris 6.498 kr. 

København
Afrejsedato: 10. april: Særpris 5.698 kr. 
Afrejsedato: 24. april: Særpris 5.698 kr. 
Afrejsedato: 29. maj: Særpris 6.198 kr. 
Afrejsedato: 19. juni: Særpris 6.498 kr.
Afrejsedato: 26. juni: Særpris 6.498 kr. 

Max 2 personer pr. værelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
 • Årsrejseforsikring - 249 kr.
 • Mad på flyet – 180 kr.
 • Transport til og fra hotel - 130 kr.


Udflugter

Byrundtur med Smag på Azorerne
Vi starter med at se Ponta Delgada til fods, hvor vi spadserer rundt i de flotte, udsmykkede gader. Her skal vi se nærmere på byens smukkeste kirker, det populære frugt- og grøntmarked samt se centrum af byen med den gamle byport. Efter turen besøger vi den nye marina og restaurant Anfiteatro, som er en kokke- og tjenerskole. Her skal vi smage på Azorerne. Øerne har mange specielle retter og drikkevarer, og dem bliver vi her eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag.

Hval- og delfinsafari
Kom ud og oplev dyrelivet i Atlanterhavet, hvor der er mulig­hed for at møde alt fra kaskelot-, barde- og blåhvaler til diverse delfiner og havskildpadder. En tur til søs, hvor både havets vug­gende bevægelser og dyrenes tilsynekomst giver en uforglem­melig oplevelse.

Varme kilder i skumring
Vi kører fra Ponta Delgada ca. kl. 20.30 og kører mod Furnas og de varme kilder. I det største og stadige aktive vulkankrater skal vi ud og bade i ” Dona Poca da Beija” - eller på dansk ” kyssekilderne”. Disse lækre varme kilder siges at have en helbredende virkning. Men man kan heller ikke andet end at slappe af i det varme vand, som spejler månens smukke lys. Efter vi er blevet varmet helt igennem, er det tid at høre stem­ningsfyldt musik i naturen, inden turen går hjem igen.

Rækkefølge på udflugterne oplyses ved ankomst til Azorerne.Hotel Marina Atlântico – kategori 4+

Ponta Delgadas bedste hotel
Marina Atlântico ligger i første parket ved den fantastiske havnefront. Her er du tæt på centrum af Ponta Delgada med sit fornemme udvalg af butikker, restauranter, barer, caféer og seværdigheder. Fra de fleste værelser har du en betagende udsigt til havet og de store krydstogtskibe, der lægger til kaj. Reception, hotellobby, restaurant og bar er stilfuldt indrettet og vidner om god smag.

I vinterhalvåret kan du benytte den indendørs pool i det lækre helsecenter, hvor du også finder jacuzzi, sauna og tyrkisk bad (mod gebyr). I sommerhalvåret kan du desuden bruge det flotte havnebassin med børnepool eller den lækre pool på kajkanten, dog mod betaling. Poolhåndklæder kan lånes af hotellet.

Marina Atlântico er et af de mest populære hoteller på Azorerne.

Fly Information

Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 07.20
Ankomst til Azorerne kl. 10.30
Afgang fra Azorerne kl. 11.30
Ankomst til Billund kl. 18.20

Flytider København:
Afgang fra Billund kl. 07.30
Ankomst til Azorerne kl. 10.45
Afgang fra Azorerne kl. 11.45
Ankomst til Billund kl. 18.40

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 10. april 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst