Bornholm med fly & udflugter

Sidste chance!

Oplev alt det bedste fra solskinsøen Bornholm. Turen er inkl. fly fra Billund, Odense, Aalborg eller Karup, 4 dage/ 3 overnatninger m. morgenmad på Grønbechs Hotel i Allinge og udflugter med rejseleder. Priser fra 4.350 per pers.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Har du aldrig været på Bornholm? Eller er det måske helt tilbage i skoletiden, du sidst aflagde øen en visit? Nu er muligheden her for at opleve den skønne ferieø midt i Østersøen. På under 1 time og 10 min. er du fremme på Bornholm og klar til fire dage med masser af oplevelser.

Bornholm er et stykke anderledes Danmark, der rummer et utal af oplevelser. På denne tur tager rejseleder jer med til naturskønne skærgårde, strande, skove, enge, marker, hyggelige byer, fortræffelige spisesteder og spændende seværdigheder. 

Udgangspunktet er Grønbechs Hotel, der er et charmerende og stemningsfuldt hotel midt i byen Allinge. Der er inkluderet morgenmad, og hotellet har også en god restaurant, hvor der er rig mulighed for at smage på råvarer og delikatesser fra øen. I forbindelse med købet er der mulighed for at købe en 2-retters aftenmenu alle tre aftener for 450 kr. per pers.


Rejsen inkluderer

  • Fly Billund, Odense, Aalborg eller Karup – Rønne (direkte) t/r
  • Gratis parkering i Odense, Karup og Aalborg Lufthavn
  • Transport til og fra hotel
  • 3 nætter på Grønbechs Hotel i Allinge *** i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Velkomstmøde
  • Byvandring i Rønne (halvdagstur)
  • Den store ø-tur (heldagsudflugt med frokost)
  • Spændende udflugt til granit og stenbrud
  • Rejseleder som følger med fra afrejse-lufthavn.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra Billund d. 17. maj (4 dage): SPOTpris 4.550 kr.
Afrejse fra Aalborg d. 31. maj (4 dage): SPOTpris 4.350 kr.
Afrejse fra Odense d. 21. juni (4 dage): SPOTpris 4.750 kr.
Afrejse fra Billund d. 16. august (4 dage): SPOTpris 4.550 kr.
Afrejse fra Karup d. 23. august (4 dage): SPOTpris 4.550 kr.
Afrejse fra Odense d. 13. september (4 dage): SPOTpris 4.750 kr.

Der er begrænset antal pladser til salg pr. afgangsdato.

Tillæg (tilkøbes på SPOTdeal i forbindelse med dit køb af rejsen):

• Eneværelsestillæg 850 kr. (begrænset antal)
• Balkonværelse 750 kr. (begrænset antal)
• Udsigtsværelse 750 kr. (begrænset antal)
• 2-retters aftenmenu 450 kr. pr. pers. (alle tre aftener)
• Udflugt: Bisonskoven, Ekkodalen, Genlydstartelet Hestevognstur i Almindingen - trekvartdagstur
(eks. drikkevarer) 395 kr. pr. pers. 


Flytider:

17/5 + 16/8 fra Billund
Afrejse/ Billund  kl. 13.45
Hjemkomst/ Billund  13.50

21/6 + 13/9 fra HCA Airport Odense
Afrejse/Odense kl. 08.45
Hjemkomst Odense 17.10 

31/5 fra Aalborg
Afrejse fra Aalborg kl. 10.15
Hjemkomst Aalborg kl. 13.15

23/8  fra Midtjyllands Lufthavn/Karup
Afrejse fra /Karup kl. 08.45
Hjemkomst Karup kl. 17.10


Rejseprogram:

Dag 1

  • Ankomst til Bornholms Lufthavn
  • Udflugt: Byvandring i Rønne (halvdagsudflugt inkluderet)
  • Tjek-ind på hotellet sidst på eftermiddagen
  • Kl. 18.30 Aftenspisning (halvpensionsgæster). 

Dag 2

  • Kl. 7.30 - 10.00: Dejlig morgenmadsbuffet
  • Udflugt: Kl. 10.00 - 17.00 Den store ø tur (heldagsudflugt inkluderet)
  • 18.30 Aftenspisning (halvpensionsgæster).

Dag 3

  • Kl. 7.30 - 10.00: Dejlig morgenmadsbuffet
  • På egen hånd eller halvdagsudflugt
  • Udflugt: Kl. 10.30 - ca. 16.00 (Bisonskoven, Ekkodalen, Genlydstartelet og Hestevognstur i Almindingen (tilkøb))
  • Kl. 18.30 Aftenspisning (halvpensionsgæster).

Dag 4

  • Kl. 7.30 - 10.00 Dejlig morgenmadsbuffet
  • Kl. 10.00 – Tjek-ud af hotellet.
  • Udflugt Granit og Stenbrud (udflugt inkluderet)
  • Afgang mod Bornholms Lufthavn og hjemrejse.

Byvandring i Rønne (inklusiv)
Halvdagstur – frokost på egen hånd

Rønne er Bornholms ”hovedstad” med ca. 13.500 indbyggere. Rønnes gamle bydel er en ganske speciel og en flot oplevelse med gamle huse og brostensbelagte gader. De gamle gaslamper har beholdt deres plads i de krogede og hyggelige gader. De mange tidligere købmandsgårde kan ”fortælle” spændende historier fra dengang, tovværk lugtede af tjære, og sejlskibene dominerede havnebilledet.

Undervejs på turen passeres Danmarks ældste provinsteater – Rønne Theater samt Rønnes smukke kirke – Sct. Nicolai Kirke, som hæver sig over indsejlingen til Rønne. Ligeledes besøges Erichsens gård som er en lille perle af en oase i Rønnes gamle bydel. Den gamle have emmer af ro og fredfyldt stemning. Huset ligner sig selv og giver mindelser om et andet liv i en svunden tid. Nyd de fine stuer, hvor bl.a. digteren og maleren Holger Drachmann og vennen maleren Kristian Zahrtmann havde sin gang. I de mere ydmyge køkkenregioner huserer damerne i huset. De laver bl.a. dejlige pandekager, syltetøj, sennep mm. I havehuset finder du ly for vejret, og der er en lille udstilling. Efter den guidede rundtur får I tid til på egen hånd til at gå rundt i byen.

Den store ø-tur (inklusiv)
Hammershus- Gudhjem- Svaneke – Østerlars – Dueodde
Heldagsudflugt inklusiv Bornholms fiskefrokostbuffet i Gudhjem (inkl. en øl eller eller vand).

På denne heldagstur dag opleves det bedste af Bornholm. Turen starter efter morgenmaden på hotellet. Første stop er Hammershus på den nordlige del af Bornholm. På Bornholms nordspids ligger de imponerende ruiner
af middelalderfæstningen Hammershus. I dag er det Nordeuropas største borgruin og Bornholms mest besøgte seværdighed. Det antages, at opførelsen af borgen startede i begyndelsen af 1200-tallet for at befæste den magt over øen, som ærkebispen af Lund havde fået over øen. De følgende godt 500 år var Hammershus hovedsæde for øens skiftende magthavere. I 1743 opgav den danske konge endeligt Hammershus og bornholmerne begyndte at hente sten på stedet, der forfaldt indtil 1822, hvor ruinen blev fredet.

Turen fortsætter ad den østbornholmske kyststrækning med bølgende landskaber og hyggelige fiskerbyer. Byen Gudhjem er anlagt direkte på det stejle grundfjeld. En gåtur vidner om en nænsom restaurering og bevaring af det oprindelige miljø, som har et helt eksotisk præg. De klimatiske forhold og specielt de mange solskinstimer giver morbær-, valnødde- og figentræer fine vækstbetingelser.

Bornholm har fire rundkirker. Den største af disse er Østerlars Rundkirke. På midterpillen kan man se de ny restaurerede kalkmalerier. Fra kirkerummet kan du komme helt op i toppen af kirken, hvorfra der er en flot udsigt over store dele af Bornholm.

Svaneke er Danmarks østligste købstad. Byen er utrolig velbevaret med bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde. Havnen og byen er ”bundet sammen” af de mange små butikker og arbejdende kunsthåndværkere.

Besøg den gamle købmandsbutik, hvor der blandt andet sælges bornholmske specialiteter. ”Den søde tand” har gode tider i byen, der kan byde på værksteder, hvor der fremstilles lakrids, is, bolsjer, chokolade og karameller. Bornholms sydspids hedder Dueodde, hvor du finder en af Danmarks bedste badestrande. Sandet skal efter historien være så fint, at Napoleon anvendte det i sit timeglas! Fra Dueodde vender I tilbage til hotellet i Allinge efter en lang dag med masser af oplevelser.

Bisonskoven – Ekkodalen - Genlydstartelet og Hestevognstur i Almindingen. Trekvartdagsudflugt inkl. frokost
(eks. drikkevarer) (tilkøb 395 kr. pr. pers.)

Efter morgenmaden kører vi med bussen mod Almindingen, Danmarks 5. største skovområde. Vi kører ind i Bisonområdet, og ser om vi kan ”spotte” en eller flere af de store bisonokser. I Ekkodalen, som er Bornholms største sprækkedal, forsøger vi os med ”Hvad drikker Møller”. Vi går en lille tur i det fantastiske smukke område, inden vi skal på besøg i Ekkodalshuset, hvor vi skal spise frokost og nyde en ”Genlydstartelet” på 16,5 cm. En helt unik oplevelse.

Efter frokosten står hestevognene klar til at tage os med rundt i Almindingen. Fra sprækkedalen Ekkodalen går turen rundt i den smukke skov Almindingen inde midt på øen. Tempoet kommer ned – man hører kun hestenes hove – måske står der et rådyr og ser interesseret på i skovbrynet? Rundturen er på ca.12,5 km. Undervejs passeres Rømers minde – Rokkestenen og Bornholms højeste punkt – Rytterknægten. Fra udkigstårnet er der en glimrende udsigt over næsten hele Bornholm.

Inden turen går tilbage til udgangsstedet, nyder vi vores medbragte kaffe og hjemmebag.

Granit- og Stenbrud (inklusiv)
Du kan ikke besøge Bornholm uden at have besøgt et stenbrud. Derfor har vi taget denne nyhed med i vores program for 2018. Udflugten vil som regel være på afrejsedagen efter, der er tjekket ud fra hotellet. Vi oplever, hvordan stenindustrien på Bornholm har udviklet sig igennem de sidste 150 år, får demonstreret og forklaret teknikken af en ægte bornholmsk stenhugger og måske selv prøvet kræfter med granit og værktøj.

Du kender sikkert mere til granitbruddet end du lige har tænkt på. Granitbruddet har gennem tiden leveret granit til Carlsberg – elefanterne, Christiansborgs indgangsparti og Nationalmuseets søjler osv.

Fra en udkigspost ved granitbruddet er der mulighed for at se ned i selve granitbruddet. Der arbejdes periodevis i stenbruddet. Et unikt område i en fantastisk natur som skal opleves. Efter stenbruddet køres der mod Allinge for et sidste besøg (på egen hånd), inden turen går videre mod lufthavnen og hjemrejsen fra Bornholm

Grønbechs Hotel  
Overnatningerne er på Grønbechs Hotel. Her vil du føle dig velkommen, og stemningen er mere som at være på besøg hos en god ven, end at du befinder sig på Danmarks første politiske hotel.

Receptionsdisken er byttet ud mod et ovalt skrivebord i valnøddetræ, og på væggene hænger der en blanding af Roald Als politiske satire og ejerens private kunstsamling.

Opkaldt efter en af Danmarks store tænkere og bornholmer Vilhelm Grønbech ligger Grønbechs Hotel og Restaurant Vilhelm lige i smørhullet oven for havnen.

Siden 1901 har der været gæstgiveri på adressen, men efter den gennemgribende renovering i 2015, fremstår hotellet tidssvarende og med sans for detaljen. Fra de 23 værelser kan du følge livet i Allinge, og der er ikke langt til nogle af Bornholms største seværdigheder.

Under Folkemødet summer hotellet af liv og er et sandt epicenter for både politikere, meningsdannere og lokale tilskuere. Til hverdag er det et åndehul midt i byen, hvor du kan få stillet sulten eller drikke en lokal øl i solen.

Hvis du har lyst, kan du kommer med kokkene i køkkenet, og se hvordan de bager hotellets helt eget surdejsbrød, eller lære nogle af de mange tricks og teknikker, man bruger på en professionel restaurant.

Værelser
Du rejser ikke til Bornholm for at sidde på et hotelværelse, derfor er alle deres værelser indrettet med det formål at tilbyde dig et dejligt soveværelse.

Der er fin mulighed for at kunne skrive et postkort hjem til vennerne eller tage et hvil i de bløde senge. Alle værelserne har originalt 60’er bad og toilet med lækre produkter fra LA:Bruket. Nostalgitrip garanteret!

Der er hurtigt internet på hele hotellet, og det er selvfølgelig gratis for alle gæster.

Hvis du har lyst kan du selvfølgelig altid se TV i deres hyggelige fællesstue på 1. sal eller låne en bog fra biblioteket i Øltinget. 

Restauranten
Restaurant Vilhelm, opkaldt efter Vilhelm Grønbech, byder på gode retter inspireret af det nordiske køkken. Køkkenet laver alt fra bunden og bruger de bedste råvarer sæsonen kan byde på.

Råvarerne hentes hos Bornholms mange dygtige producenter, blandt andet kød fra Hallegaard, ost fra Bornholms Andelsmejeri, bagerbrød med bornholmerhvede og vilde urter fra mark og skov.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos 'Bornholm med fly' ved at udfylde informationen i følgende link http://bornholmmedfly.dk/bestil/. Husk, at skrive den(de) unikke kode(r) under 'kommentarer'.

Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende, som det står i deres pas. Du vil herefter modtage information og billet fra 'Bornholm med fly'.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt 'Bornholm med fly' på tlf: 61 20 05 40 (åbent mandag-fredag kl. 09.00 - 14.00).

Én unik kode gælder for en tur til Bornholm for én person med 'Bornholm med fly'.

Rejsen inkluderer:

  • Fly Billund, Odense, Aalborg, Karup – Rønne (direkte) t/r
  • Gratis parkering i Odense, Karup og Aalborg Lufthavn
  • Transport til og fra hotel
  • 3 nætter på Grønbechs Hotel i Allinge *** i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Velkomstmøde
  • Byvandring i Rønne (halvdagstur)
  • Den store ø-tur (heldagsudflugt med frokost)
  • Spændende udflugt til granit og stenbrud
  • Rejseleder som følger med fra afrejse-lufthavn.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der er begrænset antal pladser til salg pr. afgangsdato.

Tillæg (tilkøbes på SPOTdeal i forbindelse med dit køb af rejsen):

• Eneværelsestillæg 850 kr. (begrænset antal)
• Balkonværelse 750 kr. (begrænset antal)
• Udsigtsværelse 750 kr. (begrænset antal)
• 2-retters aftenmenu 450 kr. pr. pers. (alle tre aftener)
• Udflugt: Bisonskoven, Ekkodalen, Genlydstartelet Hestevognstur i Almindingen - trekvartdagstur
(eks. drikkevarer) (tilkøb kr. 395 pr. pers.)

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne. Ved køb af værdibevis på en bestemt afgang, er du automatisk sikret plads på denne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Bornholm med fly's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Bornholm med fly. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bornholm med fly

Emil Ernst Vej 122, 7442 Engesvang
Tlf.: 61 20 05 40 | CVR: 25836243 | info@bornholmmedfly.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. marts 2018 kl. 23:59

Bornholm med fly & udflugter