4* ophold i centrum af Kiel

Sidste chance!

Kiel er maritim atmosfære, smuk arkitektur i den gamle bydel og fantastisk shopping. Bo i gåafstand til alle de bedste seværdigheder og shoppingmuligheder med dette ophold for 2 personer på det moderne 4-stjernede Hotel Kiel by Golden Tulip.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kiel er og har altid været Tysklands maritime centrum. Først som krigshavn, nu mest for sjov. At Kiel kalder sig Sailing City, er ikke på ingen måde pral.

Ud over krydstogtskibe og færger i havnen er der fyldt godt op i de ni marinaer, og verdens største sejlerevent er Kieler Woche, der i løbet af 10 dage hvert år i sidste halvdel af juni tiltrækker 3,5 millioner gæster fra hele verden. 

Et must-see, når I besøger Kiel, er naturligvis Kielerkanalen, der forbinder Nord- og Østersøen, men de store krydstogtskibe i havnen er også et fascinerende syn.

Foruden den gennemgribende maritime atmosfære i havnen, i gadebilledet og på flere museer, dedikerede til søfartens historie, rummer Kiel smuk arkitektur og gode spisesteder i den gamle bydel og fantastisk shopping i både den gamle bydel og byens centrum.

Af historiske seværdigheder bør nævnes den ældste bygning i byen, nemlig den smukke og storslåede Nikolaikirche, der stammer helt tilbage fra 1200-tallet. 

Med dette ophold på Hotel Kiel by Golden Tulip er I kun i gåafstand til mange af byens topseværdigheder. Havnen er lige om hjørnet, og den gamle bydel er kun små 2 km væk. 

På hotellet har I gode muligheder for at slappe af og lade op til nye oplevelser. Hotellet er moderne og komfortabelt og indretningen lys og smagfuld. Med i opholdet er den overdådige morgenbuffet, hvor der er noget for enhver smag, og ikke mindst én 3-retters middag i hotellets restaurant.  

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 - 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 3-retters middag efter kokkens valg (en aften)
  • 1 fl. vin til middagen
  • Morgenbuffet hver dag
  • Gratis adgang til fitnessafdeling og sauna
  • Gratis parkering

1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 1.039 kr. Normalpris 1.658 kr. Spar 37 %
2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 1.789 kr. Normalpris 2.923 kr. Spar 38 %

Dit ophold kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. december 2018. Restauranten holder lukket om søndagen, derfor er det ikke muligt at benytte ophold med 1 overnatning med ankomst søndag.

Dit ophold skal være booket hos Betterbooqr senest den 10. april 2018. Du kan se, hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Der tages forbehold for udsolgtes datoer. Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.)

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):

  • Barn 0-6 år sover gratis i forældres seng
  • Ekstra opredning - 25 € pr nat (maks 1 opredning) - forespørgsel sendes til Betterbooqr

Maks. 3 personer pr. værelse uanset alder.

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Dit ophold kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 31. december 2018. Restauranten holder lukket om søndagen, derfor er det ikke muligt at benytte ophold med 1 overnatning med ankomst søndag.

Dit ophold skal være booket hos Betterbooqr senest den 10. april 2018. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen: http://www.betterbooqr.com/dk/deals/c865-949/calendar  (Blå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først) - virker bedst på taplet eller computer.

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket http://www.betterbooqr.com/dk/deals/c865-949/calendar 
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (blå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com eller telefon: 89 88 45 45 (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for én person.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:
1 - 2 overnatninger i dobbeltværelse
3-retters middag efter kokkens valg (en aften)
1 fl. vin til middagen
Morgenbuffet hver dag
Gratis adgang til fitnessafdeling og sauna
Gratis parkering

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):
Barn 0-6 år sover gratis i forældres seng
Ekstra opredning - 25 € pr nat (maks 1 opredning) - forespørgsel sendes til Betterbooqr

Maks. 3 personer pr. værelse uanset alder.

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00 
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Fejl eller mangler i forbindelse med dit ophold skal meddeles til hotellets reception.
Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Hotel Kiel by Golden Tulips officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Betterbooqr // Kiel by Golden Tulip

Kompagnistræde 20A, 1. sal, , 1208 København K
Tlf.: 89 88 45 45 | CVR: 35231439 | help@betterbooqr.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. marts 2018 kl. 23:59

4* ophold i centrum af Kiel