Sicilien m. helpension og billeje

Udsolgt

Oplev vidunderlige og alsidige Sicilien med en uges ophold på skønt hotel lige ved stranden. I rejsen indgår også billeje, så I er frie til at udforske de mange kulturperler og den smukke natur på egen hånd. Inkl. fly, 7 nætter, helpension og billeje.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Sicilien er en unik, kulturhistorisk perle i Middelhavet mellem Europa og Asien. Placeringen og de mange forskellige herskere gennem tiden har sat sit præg på øen med romerske amfiteatre, græske templer og byzantinske mosaikker strøet over landskabet og i bybilledet. Disse herligheder, suppleret med citrus- og olivenlunde, skønne strande, romantiske bjergbyer og endda en aktiv vulkan, gør denne vidunderlige ø til et sted, der absolut skal besøges.

Gattopardo Hotel
Hotellet ligger i bugten Brolo med en fantastisk udsigt over vandet og det naturskønne landskab. Desuden ligger hotellet lige ved stranden. Skal badning foregå med lidt mindre sand mellem tæerne, så har hotellet også sin egen pool. Den er på 4. etage, så i har en perfekt udsigt, mens vandkampen står på. Alle værelserne er udstyret med aircondition, tv og eget bad.

OBS! På grund af vejret i forårsmånederne kan poolen være lukket.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København - Sicilen t/r (direkte med Norwegian eller via Rom med Alitalia)
  • Et styk 20 kg bagage og 10 kg håndbagage pr. person
  • 7 overnatninger på Hotel Gattopardo
  • Helpension
  • Billeje hele ugen (inkl. forsikringer og fri km.)

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der er ingen børnerabat, børn betaler samme pris som voksne.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • 'All inclusive' forsikring (kasko +  dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr.
  • Havudsigt - 395 kr. pr. person.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 


Palermo byder på mange oplevelse
I Palermo finder man f.eks. middelalderkirker med arabiske kupler, spanskinspirerede kirker og ikke mindst monumenter fra den store normanneræra. Byen har også flere grønne områder som f.eks. Giardino Inglese, Villa Trabia, Villa Malfitano og botanisk have. Byens rødder går helt tilbage til det 8. årh., hvor byen var en fønikisk handelsby. Palermos storhedstid var under den normanniske periode, som varede i cirka 100 år. Byen var på daværende tidspunkt et stort og meget vigtigt kulturcentrum. Senere blev Palermo underlagt det Tysk-Romerske rige og var selve Kejser Frederik II’s hovedstad.

Et mangfoldigt præg
Grundet sin kulturelle diversitet, som Palermo har fået gennem tiderne, er det svært at finde andre italienske byer med et mangfoldigt præg som Palermo. Palermo er spændende at besøge, fordi man fornemmer tilstedeværelsen af forskellige imperier, og fordi det er en levende by med spændende restauranter, cafeer, museer, markeder, monumenter og gode muligheder for shopping af enhver slags. Gader byder på skjulte hemmeligheder, og i de milde aftenstunder er det herligt at sidde på en af de lokale cafeer og nyde et dejligt glas vin eller besøge en af byens efterhånden mange gode restauranter.

Seværdigheder i Palermo
Der er mange seværdigheder i Palermo. F.eks. katedralen, hvor normannerkongen Roger II og den Tysk-Romerske Kejser Frederik II hviler. Den imponerende domkirke blev færdiggjort i 1185, men siden er der blevet bygget om og til i én uendelighed, og i dag fremstår kirken som en blanding af arabisk, normannisk, gotisk og neoklassisk stil.

Teatro Massimo er Palermos operahus. Det blev påbegyndt i 1875 og stod færdigt i 1897. I begyndelsen var Teatro Massimo det vigtigste operahus i Europa efter det i Paris. I 1974 efter en brand i en af Palermos biografer blev teatret lukket og ombygget efter nye sikkerhedsregler. Teatret blev åbnet igen i 1997 og fik fejret sin 100-årsdag med manér til tonerne af Mahler. Mange filmelskere vil desuden mindes teatret fra "Godfather III", hvis sidste del udspiller sig i dette teater.

Derudover kan det anbefales at besøge den underskønne kirke San Giovanni degli Eremiti med den lille appelsintræshave, den strålende Chiesa della Martorana, Piazza Pretoria med det imponerende springvand, det kongelige normannerpalads med Capella Palatina, eller f.eks. det gamle hospital Lo Spasimo, der i dag er forvandlet til en udendørs koncertsal.

Og hvis man ikke fået mættet sin kulturelle appetit på alt det ovenstående, kan det klart anbefales at besøge en af Palermos markeder som f.eks. Vucceria, Ballaró og Capo. De er berømte i hele Italien for det fantastiske udbud af råvarer af fremragende kvalitet. Her finder du årstidens frugter og grøntsager i imponerende farver, store flotte tun og sværdfisk, muræner, blæksprutter, bundter af friske krydderurter, velduftende og farvestrålende blomster, dejlige oste, snegle, flotte kødstykker af gedekid, lam, gris, kalv og mange andre spændende fødevarer.

Catania
I byen Catania er huse, veje og monumenter bygget næsten udelukkende af lavasten fra vulkanen Etna. Byen ligger for foden af vulkanen, som lige fra starten har haft stor indflydelse på byens historie, og ud til den østlige kyst. Etna virker som en sand magnet på turister, eftersom der i lige linje kun er 10 km fra kysten og op til vulkanens ildsprudlende krater (i ca. 3300 mt. højde).

Taormina
Charmerende Taormina ligger på en terrasse, hvorfra der er en storslået udsigt over det omgivende landskab. Sammen med et mildt klima og byens historie har det bidraget til Taorminas popularitet blandt turister. Taormina har været rejsemål for mange danskere allerede fra begyndelsen af 1900-tallet.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København - Sicilen t/r (direkte med Norwegian eller via Rom med Alitalia)
Et styk 20 kg bagage og 10 kg håndbagage pr. person
7 overnatninger på Hotel Gattopardo
Helpension
Billeje hele ugen (inkl. forsikringer og fri km.)

Der er ingen børnerabat, børn betaler samme pris som voksne.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

Kasko forsikring til bilen - 250 kr.
'All inclusive' forsikring (kasko + dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr.
Havudsigt - 395 kr. pr. person.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. marts 2018 kl. 23:59

Sicilien m. helpension og billeje