Forårskrydstogt i Middelhavet

Sidste chance!

Skønt forsommerkrydstogt med Costa Favolosa, der tager dig med på en 11 dages rejse fra Italien. Undervejs lægger skibet bl.a. til i Marseille, Lissabon og Barcelona. Rejs d. 13. april inkl. helpension, fly og transfer fra KUN 8.990 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med på et skønt forsommerkrydstogt, når Costa Favolosa lægger fra havn i Savona. På turen anløber det flotte krydstogtsskib Marseille, Malaga, Cadiz, Lissabon, Valencia og Barcelona, inden du den 23. april er tilbage i Italien.

Skibet medtager ca. 3000 passagerer, og de over 900 besætningsmedlemmer yder deres bedste for at gøre oplevelsen optimal. Costa Favolosa byder på underholdning i topklasse, mulighed for adgang til stor spa og wellness-afdeling, biograf, udendørs joggingbane, imponerende teater, Formel 1-simulator og meget mere – det bør opleves. Costa Favolosa er uden tvivl det skib fra Costa Cruises, som flest danskere har stiftet bekendtskab med og holder meget af at sejle med.

Det er dog ikke kun den fantastiske oplevelse til søs, der skal have fokus på denne tur. Du får en rundrejse, hvor du har mulighed for førsteklasses oplevelser i nogle af danskernes foretrukne ferielande og anløber kulturelle, flotte og historiske byer.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse længere nede.


Rejsen inkluderer

  • Fly København eller Hamborg - Milano t/r
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Transfer fra lufthavn til skibet i Savona
  • 10 nætter ombord på Costa Favolosa ifølge program og i valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet
  • Service charge 900 kr.
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Teater, underholdning, pool og mange aktiviteter
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 13. april 2018
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 8.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 9.590 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 10.590 kr.
Udvendig Kahyt Premium**: SPOTpris 11.190 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 11.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 12.590 kr.

*Begrænset udsigt kan forekomme grundet redningsudstyr.
**Få kahytter forrest i skibet har udsigtsbegrænsning.

Prisen er eksklusive:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

  • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring.
  • Udflugter og andre personlige udgifter
  • Drikkevarer udover de beskrevne.

Rejseplan

13/4: Afgang fra København el. Hamborg til Milano.(Billund mod tillæg) Transfer til skibet i Savona, hvorfra der er afgang kl. 16.30
14/4: Kl. 09.00 ankomst Marseille/Frankrig. Afgang kl. 17.00
15/4: På havet
16/4: Kl. 09.00 ankomst Malaga/Spanien. Afgang kl. 19.00
17/4: Kl. 08.00 ankomst Cadiz/Spanien. Afgang kl. 18.00
18/4: Kl. 09.00 ankomst Lissabon/Portugal
19/4: Kl. 14.00 afgang Lissabon/Portugal
20/4: På havet
21/4: Kl. 13.00 ankomst Valencia/Spanien. Afgang kl. 19.00
22/4: Kl. 08.00 ankomst Barcelona/Spanien. Afgang kl. 13.00
23/4: Kl. 09.00 ankomst Savona/Italien. Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Køber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet.
  • Valg af kahyt fra ledige kahytter i den bestilte kategori
  • 24 timers roomservice ud fra gældende menukort
  • Valg af spisetid tidlig eller sen
  • Ved evt. opgradering til højere kahytsstandard vil gæster i Premium blive først prioriteret.

Ønske om spisetid og bordstørrelse ved middagen fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Transport
Inklusive i rejsens pris er:

13/4: Kl. 08.25-10.30   København – Milano
23/4: Kl. 20.05-22.05   Milano – København 

Eller

13/4: Kl. 07.00-08.45   Hamborg – Milano
23/4: Kl. 20.55-22.40   Milano - Hamborg

Transfer til skibet ved ankomst – afgang Milano ca. kl. 11.30. På hjemrejsen afgang fra skibet kl. 11.00. (Transfertid fra Milano er ca. 2½-3 timer)

Mod tillæg 700 kr. pr. person:
13/4: kl. 06.15-10.30   Billund – Genova (1 flyskift i Frankfurt)
23/4: kl. 18.50-22.25   Genova – Billund (1 flyskift i Frankfurt)

13/4: kl. 06.15-10.30   København – Genova (1 flyskift i Frankfurt)
23/4: kl. 18.50-22.40   Genova – København (1 flyskift i Frankfurt)

Inkl. 23 kg bagage og 1 stk. håndbagage a 8 kg.
Transfer til skibet ca. kl. 11.30 – (transfertid ca. 45 min.)
Transfer fra skibet ca. kl. 16.00 – (transfertid ca. 45 min). Du har således dagen, så du kan vælge at deltage i en af skibets udflugter og være tilbage ved skibet kl. 16.00 eller du kan nyde en dag i Savona by.


Eventuelle tillæg (afregnes direkte til Øster Lindet ved bestilling)

Voksne i ekstra seng/køje
Er I 3, der ønsker at rejse sammen, kan 3. personen rejse for 6.990 kr. ved ophold i ekstra seng/køje sammen med 2 fuldt betalende i dobbeltkahyt. 3. person betaler samme pris uanset kahytstype. Begrænset plads og skal forespørges og betales hos Øster Lindet.

Børn
Børn under 18 år ifølge 2 fuldt betalende kan medtages for 3.990 kr. i ekstra seng uanset kahytstype. Der er begrænset kapacitet og der skal forespørges hos Øster Lindet inden bestilling. Børn betales direkte til Øster Lindet.

Enekahytter
Ved ophold i enekahytter er der følgende tillæg:
Indvendige 4.000 kr. pr. person
Udvendige 4.500 kr. pr. person
Balkon kahytter 5.000 kr. pr. person

Der er begrænset antal, og Øster Lindet skal forespørges inden bestilling. Ekstra betaling er direkte til Øster Lindet.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” pakke, som koster 225 kr. pr. person pr. dag. Denne pakke omfatter drikkevarer ad libitum af et bredt udvalg med/uden alkohol. Ombord på skibet er der drinkskort i de enkelte udskænkninger som byder på et stort og varieret sortiment. Der er visse premiummærker, der er undtaget, hvilket også minibaren er. (2.250 kr. for hele krydstogtet pr. person).

Kan tilkøbes ved bestilling hos Øster Lindet eller ombord på skibet på afrejsedagen.

Udflugter
Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter, som kan tilkøbes på forhånd eller på skibet. Se mere her

Ved anløb kan du også vælge, at tage ud på egen hånd enten nyde den enkelte destination eller benytte nogle af de lokale udbydere på rejsemålet.


Rejsebeskrivelse
En sejltur i særklasse venter, hvor første anløb er Marseille i Frankrig. En by der i sig selv er et besøg værd, men hvor du også har mulighed for at tilkøbe ture til interessante steder som Aix en Provence, Avignon, Arles og Saint-Rémy i Provence og alt det, mens Provence står i fuld flor.

Herefter er der afslapning på skibet inden den klassiske region Andalusien i Spanien indtages. Første anløb er den nok bedst kendte by, Malaga, efterfulgt af Cadiz. Ved disse anløb har du mulighed for afslapning på lækre strande, eller du kan udforske kulturen med udflugter til bl.a. Granada, Sevilla, Gibraltar eller nogle af de berømte ”hvide byer” i Andalusien. Andalusien er også velkendt for sin vin og gastronomi, så også på den front bydes ind med udflugter. Ved begge anløb har du masser af muligheder, når du går i land. Du kan tage på oplevelser eller slappe af på egen hånd, eller du kan gøre brug af lokale tilbud.

På sjettedagen anløber du Portugals hovedstad, Lissabon. Du anløber, så det er nemt at komme til det historiske centrum og opleve storbyen på egen hånd eller f.eks. købe tilletter til hop on/off busser. Anløbet i Lissabon er lidt unikt, da skibet anløber den 18. april om morgenen, og du forlader først havnen den 19. april kl. 14, så du har rigtig god tid til mange oplevelser. På skibet tilbydes også mange udflugter udenfor Lissabon, som f.eks. Cascais, Sintra, Queluz og Fatima eller en jeeptur til ”kanten af Europa” – det er dit valg, mulighederne er mange.

Costa Favolosa bevæger sig tilbage mod det spanske til Valencia, som er Spaniens tredje største by og samtidig navnet på den provins og region, hvor byen er hovedby. Dagen efter anløber du en ny region, som jo for tiden er oppe i medierne grundet spørgsmålet om selvstændighed til Spaniens rigeste region, Catalunya. Du anløber en af danskernes absolut foretrukne storbyer, Barcelona, og dette er bestemt ikke uden grund. På begge anløb har du nem tilgængelighed til centrum og for den sags skyld også strand, hvis der skal afslapning på programmet. Begge byer oser af historie, et stort udbud af museer, shopping, charme og hygge og ikke mindst de mange tapas barer gør at atmosfæren er hyggelig og ikke hektisk, selvom du er midt i storbyen.

Inden Costa Favolosa igen anløber Savona i Italien, har du besøgt ikke mindre end seks interessante byer i tre forskellige sydeuropæiske lande, hvor vejret rent statistisk ligger mellem 18 og 23 grader i april måned, der er en oplagt periode til store oplevelser.

På turen er der indlagt to dage til afslapning ombord på Costa Favolosa, som har hele fire pools, hvoraf to kan overdækkes, lækkert soldæk, jacuzzier og 13 forskellige barer/lounges.

Ombord på skibet er der fri adgang til mange af skibets faciliteter, og der er hver dag underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.

På et krydstogt indgår al maden, og det er bestemt ikke kun hverdagsmad du kan få. Ombord findes hovedrestauranterne, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad efter varieret menukort. Du har også valgfriheden til at spise i skibets imponerende buffet, som har åben fra tidlig morgen til sent.

En fantastisk rejse, hvor du kommer vidt omkring med mange skønne minder til følge.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved min. to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer

  • Fly København eller Hamborg - Milano t/r
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Transfer fra lufthavn til skibet i Savona
  • 10 nætter ombord på Costa Favolosa ifølge program og i valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet
  • Service charge 900 kr.
  • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
  • Teater, underholdning, pool og mange aktiviteter
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Prisen er eksklusive:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

  • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring.
  • Udflugter og andre personlige udgifter
  • Drikkevarer udover de beskrevne.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller kontakter Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Der kræves ingen visa for danske statsborgere.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. (Der er begrænset antal flypladser på denne deal)

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. februar 2018 kl. 23:59

Forårskrydstogt i Middelhavet