Skønne Piemonte

Udsolgt

Oplev vin- og gastronomientusiasternes paradis, Piemonte, hjemstavn for Barolo, Barbera, Barbarresco og trøfler. Her finder I ægte gæstfrihed på det skønneste landsted omgivet af frodige vinmarker. Inkl. fly, billeje, middag, morgenmad og 4 overnatninger.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Træk et par dage ud af kalenderen og tag på en drømmetur til det nordlige Italien, med vinmarker så langt øjet rækker og smukke bjergrige landskaber.

Om hotellet
Il Vigneto er beliggende på en bakketop i hjertet af Langhe området i Piemonte. Hotellet har en spektakulær udsigt over det frodige landskab og fra restaurantens terrasse udfolder der sig en flot panoramaudsigt over landskabet. 

Her vil man opleve ægte gæstfrihed på en smukt ombygget og renoveret bondegård. Hotellet har kun 6 værelser, og man er derfor garanteret en afslappet atmosfære og personlig service. Alle værelserne er rummelige og komfortable, indrettet med sans for detaljerne. Nogle har panoramabalkoner og andre har private haver. Der er også fri parkering og gratis trådløs internetadgang.

Restauranten serverer traditionelle regionale retter med et moderne touch. Alt sammen lavet er lavet efter hvilke råvarer der er i sæson af kokken Manolo Allochis i størst muligt omfang. Dertil har stedet en streng politik omkring brugen af deres råvarer. De køber kun fra producenter og bønder, som de selv har kendskab til. Denne filosofi betyder også garanti for friske råvarer,  samt at pasta, brød og småkager der laves friskt i køkkenet.

I løbet af foråret og sommeren er det muligt at få seafood retter, som kan nydes til frokost og middag udenfor på terrassen med den flotte udsigt.

Dertil har Il Vigneto di Roddi en stor vinkælder, hvor det kan anbefales at prøve en aperitif i og smage nogle af regionens fineste vine. Selve stedet blev bygget af landmanden Modesto Lodali i 1915, som producerede hasselnødder, vin og opdrættede kalve. Efter Modesto gik bort i 1997 gik ejendommen videre til familien. På det tidspunkt havde huset og ejendommen været forladt i år, og familien besluttede sig for at renovere det hele, med tanken om at åbne et trattoria med et par værelser på denne perfekte beliggenhed, kaldet Il Vigneto, som betyder "vingård" på italiensk. Dette passende navn blev valgt på grund af placeringen på toppen Ravinali bakken, omgivet Dolcetto, Barbera og Nebbiolo vinmarker.  I september 2005 kom brødrene Manolo og Rossano Allochis , og tog over bestyrelsen og den daglige ledelse på hotellet og restauranten, som henholdsvis kok og general manager.

Lodali familien har i mellemtiden fokuseret sin indsats på vinproduktion (www.lodali.it), og har i de senere par år gjort store fremskridt for at opnå en ekstraordinær grad af kvalitet, der er yderst værdsat både på de lokale handlere og i hele verden. 

Tripadvisor: http://www.tripadvisor.it/Hotel_Review-g1574943-d1590425-Reviews-Il_Vigneto-Roddi_Province_of_Cuneo_Piedmont.html 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København - Milano t/r
  • 10 kg håndbagage.
  • 4 overnatninger i dobbeltvælse på Il Vigneto di Roddi.
  • Morgenmad alle dage.
  • 1 x 3 retters menu bestående af: antipasto, primi (pastaret) og dessert/ostebord – uden drikkevarer (på ankomstdagen).
    Billeje alle dage - Fiat 500 eller lignende - inklusiv fri km og forsikringer.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Der flyves med Easyjet

Bemærk at der skal betales turistskat på 1,5 € pr. person pr. dag på stedet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen - 250 kr. for alle dage
  • Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr. for alle dage.
  • Ekstra bagage – købes ved online check-in: 23 kg – ca. 350 kr. pr. stk. t/r / 15 kg – ca. 280 kr. pr. stk. t/r

Området
I det nordlige Italien ligger den kendte vin- og madregion Piemonte. Karakteristisk for området er en smuk, grøn og frodig natur, der er beriget med bløde bakker, skovområder og næsten endeløse rækker af vinmarker, lige syd for de italienske alper. På grund af dette kaldte romerne Piemonte for "landet ved bjergets fod". Selvom området ikke er Italiens største vinregion, hvad angår kvantitet, har Piemonte med sine topkvalitets vine fået et solidt omdømme blandt vin connaisseurs. For bare at nævne få, er det netop i Piemonte at Barolo og Barbaresco bliver produceret, samt den mousserende vin Asti Spumante. Grunden til dette er det til tider rå og barske klima i området samt beliggenheden ved Alpernes fod, der gør underværker for vinstokkene. Når det kommer til råvarerne i området, er det mest nævneværdige alle de fantastiske trøfler der finder her. På trods af alle disse fantastiske ting er området ikke overrendt med turister, og italienerne kender selv og påskønner til alt evighed den gode mad og de fine vine, som området producerer og frembringer.

Udover fantastiske smagsoplevelser finder man også i Piemonte charmerende byer på de fremtrædende bakker, stærke kulturelle traditioner, gamle slotte, smukke kirker og klostre finder man i store baner. En hyggelig tur i de frodige vinmarker giver dig en fantastisk oplevelse i form af den mildest talt imponerende udsigt ud over det bakkede landskab og de snedækkede alper i det fjerne. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Alba, Asti og ikke mindst Barolo, som har givet navn til den før nævnte vin. Hovedstaden i regionen, Torino, har også meget at byde på, blandt andet et af Italiens største madmekka, fødevarehuset Eataly. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

1 unik kode gælder for en person v. køb til min. 2 personer og inkluderer:

Fly fra København - Milano t/r
10 kg håndbagage.
4 overnatninger i dobbeltvælse på Il Vigneto di Roddi .
Morgenmad alle dage.
1 x 3 retters menu bestående af: antipasto, primi (pastaret) og dessert/ostebord – uden drikkevarer (på ankomstdagen).
Billeje alle dage - Fiat 500 eller lignende - inklusiv fri km og forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Bemærk at der skal betales turistskat på 1,5 € pr. person pr. dag på stedet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):
Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen - 250 kr. for alle dage
Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr. for alle dage.
• Ekstra bagage – købes ved online check-in: 23 kg – ca. 350 kr. pr. stk. t/r / 15 kg – ca. 280 kr. pr. stk. t/r

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilbuddet gælder kun, hvis man er to fuldt betalende personer, der rejser sammen og deler dobbeltværelse.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Vindrose Rejser. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. februar 2018 kl. 23:59

Skønne Piemonte