Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Bilkamera

Sørg for at have dokumentation, hvis uheldet er ude på bilturen, eller bilen bliver udsat for hærværk. Dette smarte DVR dash-board kamera monteres nemt i forruden. Prisen er ekskl. fragt. Vælg mellem sort og blå.

Bilkamera - så har du dokumentation, hvis uheldet er ude, eller bilen bliver udsat for hærværk.

Pris199

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
54 solgte

Værdi599

Rabat66

Spar400

Dette smarte DVR dash-board kamera gør det muligt at filme din biltur nemt og bekvemt, og så er det endda i fem megapixel fuld HD-format med hele 30 billeder i sekundet.

Kameraet monteres nemt med et klik på den medfølgende sugekop-holder, der placeres ubesværet i bilens frontrude i passende højde, så kameralinsens 140 graders betragtningsvinkel får det ønskede udsyn til trafikken. Den 2,4” store lcd-skærm på kameraets bagside giver et full-view af det optagede, og betjeningen i real-time samt menuindstillingerne foregår ubesværet på enhedens store og lettilgængelige betjeningsknapper. Optagelser i mørke er heller ikke noget problem, da kameraets indbyggede night-vision sørger for tydelige billeder selv under dårlige lysforhold.

Den smarte indbyggede G-sensor registrerer helt automatisk rystelser og andre påvirkninger og sætter øjeblikkeligt kameraet i gang med at optage en evt. hændelse. Kameraet skal udstyres med et hukommelseskort af typen SD/MMC, og vigtige begivenheder gemmes let ved tryk på enten en af betjeningsknapperne, eller hvis G-sensoren er blevet aktiveret, og dette forhindrer samtidig uønsket overspilning af gemt materiale. Tid og dato vises tydeligt på displayet, og bliver også automatisk overført til optagelserne. Den indbyggede mikrofon sørger for evt. vigtig lyd under optagelserne, og enheden kan om nødvendigt suppleres med ekstern mikrofon via 3,5 mm jack-stik.

Produktet forsynes helt enkelt med 12V fra bilens strømudtag ved hjælp af det medfølgende kabel, og ønskes optagelser overført fra enheden til en computer, kan det enten foregå direkte fra SD-kortet i passende port eller læser eller med det inkludererede USB-kabel.

En god hjælp til at huske og høre, hvad der egentlig præcis skete under bilturen.

SPOTpris 199 kr. Normalpris 599 kr. Spar 66 %. Du kan vælge at få bilkameraet i sort eller blå. Du vælger farve, når du klikker 'køb nu'.

Prisen er ekskl. fragt på 49 kr.

Forventet leveringsdato: Senest 5. marts 2018.

Pakken leveres med GLS til nærmeste pakkeshop.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal ikke foretage dig yderligere.Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Produktet bliver leveret med GLS til nærmeste pakkeshop.

Forventet leveringsdato: Senest 5. marts 2018.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for ét DVR dash-board kamera i den valgte farve.

Prisen er ekskl. fragt på 49 kr.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Cheap Jungle.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Cheap Jungle

Egilsvej 9, 3600 Frederikssund

Sidste chance: 17. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst