Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Eksotisk badeferie i Vietnam

Oplev Østens mystik i Ho Chi Minh City, det tidligere Saigon, og slap af med en vidunderlig badeferie på de smukke strande ved Phan Thiet i Vietnam. En ferie med masser af charme, lækker mad, billige drinks og den smukkeste palmestrand. Fra 11.398 kr.

VIETNAM - Eksotisk badeferie i Vietnam. Inkl. 3 nætter i Saigon, 9 nætter i Muine og fly fra CPH.

Pris11.398

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Ferien starter med tre intense dage til at opleve Indokinas højborg Ho Chi Minh City. Tag på eventyr på egen hånd og oplev den hektiske storby med smukke kolonitidsbygninger, farverige markeder, historiske minder og ikke mindst den delikate og smagfulde vietnamesiske madkultur. Der bliver mulighed for at tilkøbe to interessante udflugter til henholdsvis Mekong Deltaet og de underjordiske tunneller fra Vietnamkrigen. 

Herefter er der ni hele dage til at nyde solen og de azurblå bølger i Phan Thiet. En køretur på ca. 200 km bringer jer til Stillehavskysten og den stemningsfulde ferieby Mui Ne. Her finder du de flotte palmestrande med de høje sandklitter i baggrunden. Langs stranden finder du flotte resorts med liggestole og parasoller. Hotellet har en glimrende beachbar, som serverer både mad og drinks.


Rejsen inkluderer

 • Fly fra København til Ho Chi Minh City t/r
 • 20 kg bagage + 8 kg håndbagage
 • Mad ombord på flyet
 • 3 nætter på 4* Hotel Golden Central Saigon i Ho Chi Minh City
 • 9 nætter på 4* Bamboo Village Beach Resort i Mui Ne
 • Morgenmad på hotellet alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse København d. 11. april - 24. april 2018: Særpris 12.678 kr.
Afrejse København d. 25. april - 8. maj 2018: Særpris 11.998 kr.
Afrejse København d. 9. maj - 22. maj 2018: Særpris 11.398 kr.
Afrejse København d. 27. juni - 10. juli 2018: Særpris 11.998 kr.
Afrejse København d. 18. juli - 31. juli 2018: Særpris 13.998 kr.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Øster Lindet):

 • Transferpakke - 890 kr. (Lufthavn til hotel i Ho Chi Minh City + hotel i Ho Chi Minh City til hotel i Mui Ne + Hotel i Mui Ne til lufthavn)
 • Eneværelsestillæg - 4.890 kr.
 • Børn 2-11 år får 30% rabat ifølge med 2 fuldtbetalende voksne (værelse forespørges).
 • Opgradering til garden bungalow i Mui Ne – 1.800 kr. pr. bungalow
 • Opgradering til beach front bungalow i Mui Ne – 3.800 kr. pr. bungalow
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels med speedbåd – 600 kr.
 • Udflugt til Mekong Deltaet - 600 kr.

Program
Dag 1 – Afrejse fra København
Dag 2 – Ankomst til Ho Chi Minh City (tidligere Saigon)
Dag 3 – Ho Chi Minh City – evt. udflugt til Cu Chi Tunnels
Dag 4 – Ho Chi Minh City – evt. udflugt til Mekong Deltaet
Dag 5 – I forlader Ho Chi Minh City og tager til Phan Thiet / Mui Ne
Dag 6 til 13 – Afslapning i solen og på stranden 
Dag 14 – I forlader igen Phan Thiet / Mui Ne og kører til lufthavnen. Flyafgang hjem.


Ho Chi Minh City
Vietnams hovedstad, Ho Chi Minh City, hed frem til 1975 Saigon. I dag bruges det gamle navn stadig i flæng både nationalt og internationalt, men det officielle navn er altså Ho Chi Minh City.
Der bor otte mio. mennesker i byen og der er ligeså mange scootere og motorcykler, så der er kamp om pladsen. At krydse gaden er en udfordring i sig selv. Vent ikke på der bliver fri passage - det sker ikke. Gå stille og roligt ud på vejen og fortsæt den rute, du har lagt i langsomt tempo, så vil scootere etc. styre udenom dig. Du må ikke stoppe op eller lave nogen pludselige retningsændring, så har vi nemlig katastrofen.

Ho Chi Minh City er en by med kontraster. Det er Vietnams mest vestlige by med moderne shoppingcentre, elegante hoteller og fine spisesteder omkranset af gadesælgere, faldefærdige rønner og kopivarer. Har I tid, er Krigsmuseet fra Vietnamkrigen et af de få museer, der er værd at bruge et par timer på. Forbered jer dog på en ensidig udlægning.

4* Golden Central Hotel Saigon


Attraktivt lille boutique style hotel med en super central beliggenhed midt i Ho Chi Minh City. Ben Tanh - det store marked - ligger blot 200 m fra hotellet, og alle byens attraktioner kan nås til fods. Hotellet er fra 2012 og er et godt eksempel på traditionel arkitektur i Ho Chi Minh City. Det er ikke så stort men har nogle fine faciliteter. Receptionen er døgnåben og der er fri wi-fi overalt. Der bydes på et wellnesscenter med sauna og dampbade samt mindre fitnesscenter. På tagetagen ligger et lille poolområde som du kan dyppe dig i efter en varm dag i byen. Lige ved siden af har du hotellets restaurant og bar, hvor du kan nyde en drink eller en god middag med skøn udsigt over byen. Ophold er i deluxe værelser. De er ikke så store men hyggelige i indretning med aircondition, tv, hårtørrer, minibar og safety box. Opholdet er med morgenmad.

Læs mere om hotellet

Om Phan Thiet 
Mui Ne og Phan Thiet er et af Vietnams skønneste strandområder. Her ligger kilometervis af lange lækre sandstrande pakket ind i palmer og store klitter. Indbydende og meget afslappende. En let brise gør temperaturen behagelig og tiltrækker mange, som ønsker at prøve kræfter med kite surfing, men der er også andre vandsportsaktiviteter.

Mui Nes klitter er en anden attraktion. Disse klitter er ikke helt, som vi kender dem fra Rømø og Blåvand. De er væsentligt større og højere, hvilket gør det muligt at sandboarde ned af klitterne. Med god vilje kan farten nemt kommer over de 70 km i timen. Også quadbiking er meget populært i området - en sjov aktivitet, der varmt kan anbefales. Skal der lidt action til, så er det smukke landskab Fairy Spring (Suoi Tien), som ligger blot en frisk gåtur fra Mui Ne, værd at se.

4* Bamboo Village Resort

Direkte på stranden i feriebyen Mui Ne finder du dette vidunderlige lille resort. Her er al den hygge og charme, du kan drømme om. 

Værelserne ligger fordelt rundt i en tropisk have med små sirlige stisystemer. Der er blomsterrige planter og træer overalt og det hele er fantastisk velplejet. En gåtur fra receptionen til beachbaren byder på en sand sanseoplevelse gennem den flotte have. Der er små bassiner med åkander og tropiske træer, som herhjemme blot er en potteplante. 

I haven er der 2 poolområder med liggestole og parasoller. Den ene ligger ned til beachbaren og med udgang til den fine sandstrand. Her finder du også hotellets restaurant, som byder på a-la-carte menu hele dagen. Stranden lige foran hotellet er privat og der er liggestole med parasoller og servering. Særdeles indbydende. Endvidere bydes på spa-center, fitness og yoga. 

Ophold i deluxe garden view værelser. De er på ca. 32 m2 med en asiatisk indretning. Alle er med aircondition, tv, hårtørrer, minibar og safety box. Der er mulighed for at tilkøbe opgradering til små bungalows i haven eller med front ud mod stranden. Der er strandhåndklæder på hotellet.

Opholdet er med lækker morgenbuffet.

Læs mere om Bamboo Village Resort

Udflugter i Ho Chi Minh City

Viet Congs & Cu Chi Tunnellerne (halvdagstur):
Oplev en af Vietnams største og mest tankevækkende attraktioner. 250 km tunnelsystemer udgravet under krigen med skjulte indgange. Her var alt fra hospitaler og skoler til våbenlagre og forråd. Snedigt og fuldendt til guerillakrig med gange så smalle at voksne hvide mennesker var sikre tabere, så snart de kom herned. Området er utroligt spændende og informativt, og du hører både om livet i gangene og de mange tortursystemer, der var indbygget. Der findes masser af ture til de berømte Cu Chi tuneller – men kun få som denne. Und jer selv luksusudgaven, hvor I sejler i speedbåde til Cu Chi området – både frem og tilbage - fremfor 2 timer i minibus hver vej. Det er mere inspirerende og en flottere tur – og så kommer I før alle de store turbusser. Turen er inkl. en dejlig frokost ved Cu Chi tunellerne og sammen med 15 andre turister.

Mekong Deltaet (heldagstur):
Mekong Deltaet i Vietnam er Sydøstasiens store spisekammer. Frodigt og indbydende. Velplejede marker og plantager ligger side og side kun afbrudt af et enormt kanalsystem, der fungerer som effektivt vandingsanlæg. 

Efter morgenmaden kører I til Cai Be, hvorfra turen vil starte. I stiger ombord i en lokal sampan-båd og resten af dagen er på de mange flodveje rundt i deltaet. Vi starter med at besøge Cai Bas farverige flydende marked, mens vi sejler rundt mellem frugt og grøntsager. Herefter sejler vi ind i deltaet og besøger et par små øer, hvor befolkningen laver små håndværk - f.eks. rispapir og kokosnøddeslik. Undervejs følger vi også livet på floderne og ser de små charmerende huse lavet af træ og palmeblade. Nogle steder møder vi fiskere og andre steder frugtplukkere. Frokost er inkl. i prisen. Efter frokost får vi lov at gå lidt rundt på egen hånd, inden turen slutter i Vinh Long, og vi kører tilbage til Ho Chi Minh City. En interessant og lærerig dag i smukke omgivelser.

Pris pr. udflugt: 600 kr.

Flyinformation
Fly er fra København til Ho Chi Minh City (Saigon) t/r. På turen vil der være et enkelt skift hver vej. Der flyves med gode internationale flyselskaber som Qatar Airways, Thai, SAS, Vietnam Airlines, Singapore Airlines etc. Undervejs har I fuld catering inkl. i rejsens pris. Eksakte flytider oplyses 48 timer efter reservation.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer samt passets udløbsdato. Endvidere skal oplyses, om der ønskes diverse tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København til Ho Chi Minh City t/r
 • 20 kg bagage + 8 kg håndbagage
 • Mad ombord på flyet
 • 3 nætter på 4* Hotel Golden Central Saigon i Ho Chi Minh City
 • 9 nætter på 4* Bamboo Village Beach Resort i Mui Ne
 • Morgenmad på hotellet alle dage.

Mulige tilkøb (Tilkøbes direkte hos Øster Lindet):

 • Transferpakke - 890 kr. (Lufthavn til hotel i Ho Chi Minh City + hotel i Ho Chi Minh City til hotel i Mui Ne + Hotel i Mui Ne til lufthavn)
 • Eneværelsestillæg - 4.890 kr.
 • Børn 2-11 år får 30% rabat ifølge med 2 fuldtbetalende voksne (værelse forespørges).
 • Opgradering til garden bungalow i Mui Ne – 1.800 kr. pr. bungalow
 • Opgradering til beach front bungalow i Mui Ne – 3.800 kr. pr. bungalow
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels med speedbåd – 600 kr.
 • Udflugt til Mekong Deltaet - 600 kr.


Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til lokal agent, luftfartsselskabet, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 28. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst