Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Trinity Hotel ved Lillebælt

Vinterferietilbud! Nyd et ophold på Hotel Trinity, der byder på skøn udsigt over Lillebælt, dyb ro eller spændende friluftsaktiviteter. Prøv f.eks. en tur med Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro. Inkl. middag og morgenbuffet.

TRINITY HOTEL ved Lillebælt - 1, 2 el. 3 overnatninger med middag. Gælder uge 7 og 8.

Pris725

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
76 solgte

Værdi1.390

Rabat47

Spar665

Det er ren selvforkælelse, når I går et ophold på Trinity Hotel i møde. Hotellet ligger tæt ved Lillebælt og Fredericia i meget smukke omgivelser. I kan selvfølgelig glæde jer til at nyde hotellets lækre mad og faciliteter - men I har også rig mulighed for og tid til at begive jer ud i området omkring hotellet. Omgivelserne byder nemlig på masser af muligheder for spændende friluftsaktiviteter eller stille gåture. Både store og små vil vende hjem med ny energi og skønne oplevelser i bagagen.

Opholdet er for 2 personer med 1, 2 eller 3 overnatninger.

Ophold med 1 overnatning inkluderer:

 • 1 overnatning
 • 2-retters menu
 • Morgenbuffet

SPOTpris 725 kr. for 2 personer. Normalpris 1.390 kr. Spar 47 %

Ophold med 2 overnatninger inkluderer:

 • 2 overnatninger
 • 2-retters menu på ankomstdagen
 • Morgenmad begge dage

SPOTpris 1.125 kr. for 2 personer. Normalpris 2.190 kr. Spar 48 %

Ophold med 3 overnatninger inkluderer:

 • 3 overnatninger
 • 2-retters menu på ankomstdagen.
 • Morgenmad alle dage.

SPOTpris 1.525 kr. for 2 personer. Normalpris 3.095 kr. Spar 50 %

Opholdet kan benyttes hele vinterferien i uge 7 og 8 (til og med den 23/2 2018) - dog ikke om lørdagen.

Tilkøb (betales direkte til Trinity Hotel):

 • Børn 0-12 år - ekstra opredninger: 100 kr. pr. opredning pr. nat inkl. morgenmad. Op til to ekstra opredninger pr. værelse. 
 • Værelse med udsigt til Lillebælt: 200 kr. pr. person pr. nat. 

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00
 


Bridgewalking på Lillebæltsbroen 
I maj 2015 var der for første gang brovandring på konstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro og siden har det været muligt at booke ture med jævne mellemrum. Den spektukulære begivenhed giver folk uden højdeskræk chancen for at nyde den uhindrede udsigt over vandet med alle skibene, vinden, vejret og hvordan broen ryster svagt, når togene kører over.

Lyder det som noget for jer, er det oplagt at bo på Trinity Hotel, hvorfra I også kan se broen. Læs mere om bridgewalking her. Mere information om ledige datoer og billetkøb fås her

Om Trinity Hotel & Konference Center 
Trinity Hotel & Konference Center er beliggende tæt ved Lillebælt og Fredericia i meget smukke omgivelser - med masser af frisk luft lige uden for døren. Alle hotellets værelser er indrettet lyst og venligt med alle tænkelige, moderne faciliteter. Og I kommer til at overnatte I et af hotellets nyrenoverede værelser.

I Restaurant Lillebælt og Café Gerhard & Bar serveres lækre menuer - og her kan I se frem til at nyde såvel aftenmenuen samt morgenbuffet'en som er inkluderet i opholdet.

Under opholdet har I fri adgang til alle hotellets faciliteter som bl.a. tæller fitnesscenter og spillelokale med Nintendo Wii-konsol, billard, dart og bordtennis.

Begejstrede gæster skriver på Tripadvisor:
Fantastisk hotel og konferencecenter. Flot natur og gode omgivelser med udsigt over Lillebælt. Dejlige værelser og maden er helt i top. Godt udgangspunkt for udflugter i syddanmark, og med mulighed for en smuttur på den anden side af grænsen ;-)

Læs flere anmeldelser her:

I området
Lader I jer friste til at bevæge jer uden for Trinity Hotel, kan det anbefales at lægge vejen forbi Fredericia Vold, som er blandt de største og mest velbevarede fæstningsanlæg i Europa. Arbejdet med at opføre anlægget startede helt tilbage i 1650, og siden har anlægget været i brug i flere krigshandlinger. Først i 1657 hvor svenskerne stormede fæstningen og siden under det mest berømte slag i 1849. I dag er voldanlægget forvandlet til en bypark, der omkranser Fredericias indre by i en to km lang bemærkelsesværdig formation.

I kan også tage en tur til det fredede naturområde ved det yderste af Trelde Næs. I den tidlige middelalder huserede den fredløse grev Trolle, også kaldet Næssekongen, på næsset. I det 14.-15. århundrede hørte Trelde Næs under kronens skovgods, og siden stridedes de omkringboende godsejere om rettighederne til området, som især var kendt for sit gode sildefiskeri. I dag er der offentlig adgang til det smukke naturområde med både badestrand og afmærkede naturstier.

Vil I vide mere om, hvad Fredericia og omegn byder på, kan I læse mere på Visit Fredericia her og Visit Middelfart her

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold hos Trinity Hotel & Konference Center ved at sende en mail til: rec@trinity.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Ved spørgsmål kan Trinity Hotel & Konference Center kontaktes på tlf.: 82 27 17 17.

Opholdet kan benyttes hele vinterferien i uge 7 og 8 (til og med den 23/2 2018). Dog ikke om lørdagen.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Trinity Hotel & Konference Center.

Ophold med 1 overnatning inkluderer:
1 overnatning
2-retters menu
Morgenbuffet

Ophold med 2 overnatninger inkluderer:
2 overnatninger
2-retters menu på ankomstdagen
Morgenmad begge dage

Ophold med 3 overnatninger inkluderer:
3 overnatninger
2-retters menu på ankomstdagen.
Morgenmad alle dage.

Tilkøb (betales direkte til Trinity Hotel):
Børn 0-12 år - ekstra opredninger: 100 kr. pr. opredning pr. nat inkl. morgenmad. Op til to ekstra opredninger pr. værelse. 
Værelse med udsigt til Lillebælt: 200 kr. pr. person pr. nat. 

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00 
Tjek ud: Senest kl. 10.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Trinity Hotel & Konference Centers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Trinity Hotel & Konference Center. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.  

Trinity Hotel & Konference Center

Færgevej 30, 7000 Fredericia


Sidste chance: 13. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst