Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Wellness og afslapning på Hotel Historischer Krug

Slap af med wellness og god mad på hyggelige Hotel Historischer Krug ved Flensborg. I får 2 nætter i suite, fri adgang til skønt spaområde med pool, sauna, boblebad m.m. samt lækker 3-retters middag og morgenmad begge dage.

HOTEL HISTORISCHER KRUG - 4* ophold med 2 overnatninger i suite med 3-retters middag begge dage m.m.

Pris1.695

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
119 solgte

Særpris!

Wellness, god mad og afslapning i smukke historiske rammer – på Hotel Historischer Krug går disse ting op i en højere enhed. 

Det 4-stjernede hotel ligger i Oeversee, tæt på Flensburg, blot 25 minutters kørsel syd for den danske grænse. Kroen, der har 6 separate huse med værelser, drives af familien Hansen-Mörck, som har været ejere siden 1815.

Det dejlige og hyggelige Hotel Historischer Krug kan dateres tilbage til 1519 og ligger i et smukt parkområde på 2 hektarer, og har to gode restauranter. Er du til wellness og spa, er dette det helt rigtige sted! Til kroen er nemlig tilknyttet et stort spa-område på hele 890 m² med indendørs pool, sauna, boblebad, dampbad og meget mere.

Med dette ophold får I desuden en lækker 3-retters middag begge dage, som serveres på Restaurant Krugwirtschaft, den ene af hotellets to restauranter. Her lægges vægt på det lokale køkken med lækre Slesvig-Holsteinske egnsretter. Har man mod på prøve noget anderledes kan man i stedet prøve gourmetrestauranten Privileg (ikke inkluderet i prisen), der er blevet tildelt 15 Gault Millau-point for sine retter. Der sættes særlig fokus på sæsonbestemte specialiteter hele året rundt og restauranten hører til en af de absolut bedste i Slesvig-Holstein. Menuen her er international og restauranten har også et udsøgt vinkort.

Alle værelserne på Historischer Krug er komfortable og indrettet i landlig stil med eget badeværelse og toilet, og er inkl. gratis Wi-Fi. Efter en god nats søvn i en hotellet suiter, kan du lade den lækre morgenbuffet lokke dig ud af sengen om morgenen. 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i suite
  • Morgenbuffet alle dage
  • 2 x 3-retters Slesvig-Holstein landkøkken middag
  • Fri adgang til wellness området
  • Gratis Wi-Fi.

Særpris 1.695 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 1. juni 2018.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.


En unik kongelig privilegeret kro
Historischer Krug er den eneste af de 113 tilbageværende kongelig privilegerede kroer, der ligger uden for Danmark. Kroen fra 1529 er desuden den ældste kro i Schleswig-Holstein.

I 1624 blev Historischer Krug både kongelig privilegeret og postkro. Det første indebar, at kroen skulle have mindst fire senge, tre retter pr. måltid, gratis øl til maden, og at kroejeren kunne sælge skattefrit brød, hjemmebrændt snaps og hjemmebrygget øl ud af huset. Det sidste indebar, at der altid skulle stå udhvilede heste i stalden

Flotte anmeldelser på tripadvisor

"Lækkert weekendophold
Vi har haft en rigtig hyggelig og god weekend på Historischer Krug. Vi har boet i et stort lyst værelse med stort badeværelse. Rengøring og kvalitet var til UG. Wellness faciliteterne er hyggelige, meget velholdte og rene. 
Opholdet inkluderede 2x3-retters menu, som var virkelig velsmagende og spændende samt stor og indbydende morgenbuffet.
Bedst af det hele - en meget venlig og imødekommende service i hele huset."

Peter J. Overnattede oktober 2017

"Lækker mad, gode faciliteter,god betjening
Min kone og jeg var på et weekend ophold fra fredag til søndag med 2 x overnatninger, 2 x morgenmad og 2 x 3 retters menu. Værelserne er fine. Sengen er i den bedre klasse, hvad hoteller normalt kan tilbyde og maden var fremragende. Generelt smilende og god betjening og noget af personalet taler dansk. Det ligger i et godt område tæt på Slesvig og Flensborg.
Så har de wellness og en pool, hvis vejret er til at bade. Vi benyttede dog ingen af delene, men hyggede os ved poolen. God oplevelse og det tror vi helt sikkert at vi vil prøve igen."
Tho P. Anmeldt 24. juli 2017

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført. Når opholdet er booket, er det hotellets
afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 1. juni 2018. 

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i suite
Morgenbuffet alle dage
2 x 3-retters Slesvig-Holstein landkøkken middag
Fri adgang til wellness området
Gratis Wi-Fi.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 13. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst