LISSABON FOR LIVSNYDERE

Udsolgt

Gastronomiske og kulturelle oplevelser i særklasse venter jer på denne skønne premium-rejse til Portugals hovedstad og den charmerende forstad, Estoril. Inkl. 7 nætter på skønt hotel nær stranden, fly, gode middage med vin, guidede ture og meget mere.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Er I entusiastiske omkring vine og værdsætter I god mad? Så vil denne rejse uden tvivl gå hen og blive en uforglemmelig oplevelse. Oplevelserne kombineres med et behageligt klima, smukke strande og interessante seværdigheder i et behageligt tempo krydret med pulsen fra hovedstaden Lissabon.

Lissabon er kendt som byen på de syv høje, og I vil med garanti elske byen fra første sekund. Vi besøger byen, hvor smukke, historiske bygninger ligger side om side med nybyggede, arkitektoniske perler. Her møder det gamle det nye, og havudsigten forenes med et pulserende byliv.

Vest for Lissabon ligger den historiske bade- og ferieby Estoril. Førhen kaldte man kysten for Lissabons riviera, og derfor kaldes byen også stadig ”Costa do Estoril”.

Den eksklusive og charmerende forstad er i dag tæt forbundet med sin nærmeste nabo, den hyggelige by Cascais. Langs den indbydende strand- og havnepromenade finder I mange skønne restauranter og cafeer med smuk havudsigt. Her nydes der godt af havets lækkerier med inspiration fra alle verdens hjørner. Estoril-kysten tilbyder en ferieoase med tæt forbindelse til den pulserende og atmosfærefyldte storby, Lissabon.

Det hele kombineres med portugisiske specialiteter og gode vine. Der er gastronomiske oplevelser i vente! Rigtig mange kender hverken vinene eller maden, fordi Spanien har sat sig tungt på det danske marked. Men det er synd – for Portugal kan sagtens være med. 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund - Lissabon t/r.
  • 7 overnatninger på Hotel Londres (kat 3+)
  • Morgenmadsbuffet på hotellet
  • Fem middage med kvalitetsvine fra forskellige regioner, herunder en lokal specialmenu samt en afsluttende festmiddag
  • Sprogskole med vin og ost
  • Byrundtur i Lissabon
  • Guidet tur i Estroil og Cascais inklusiv kaffe
  • Brasiliansk aften på Fogo do Chão, en anerkendt restaurant i Cascais, med et storslået festmåltid med lækker buffet og fantastisk kød serveret direkte fra spyd ved bordet
  • Udflugt til den historiske by Sintra og Europas mest vestlige punkt, Coba da Roca
  • Dansktalende guide under udflugterne

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Afrejse fra Billund
Afrejsedato: 12. juni - SPOTpris - 6.798 kr.
Afrejsedato: 04. september - SPOTpris - 6.998 kr.
Afrejsedato: 09. oktober - SPOTpris - 6.698 kr.

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
  • Årsrejseforsikring - 249 kr.
  • Mad på flyet - 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet - 180 kr.

Program:

Dag 1:
Ankomst til Lissabon og transport til Hotel Londres. Fælles middag i hotellets restaurant inklusiv vin.

Dag 2:
Kl. 9.30 – Informationsmøde og præsentation af den kommende uge direkte efterfulgt af en guidet tur i Estoril og Cascais samt en velsmagende kop kaffe på en café ved casino-parken.  Formiddagsprogrammet slutter ca. kl. 12.30. I har eftermiddagen til fri disposition.

Kl. 19.00 – Her får I en lille sprogskole med vin og ost på hotellet. Senere på aftenen er deres fælles middag på hotellet inklusiv vin.

Dag 3:
Kl. 9.30 – Byrundtur i Lissabon, som slutter ca. kl. 16.00. Fælles middag i hotellets restaurant inklusiv vin.

Dag 4:
Kl. 11.00 – Mulighed for ekstra frokostarrangement i Porto Brañdao, som præsenteres på stedet (er ikke inkluderet i premiumrejsen).

Dag 5:
Dagen er til fri disposition. Nyd alt det dejlige som Estoril og Cascais har at tilbyde eller tag på yderligere opdagelse i Lissabon. Dagen sluttes af med fælles middag i hotellets restaurant inklusiv vin.

Dag 6:
kl. 9.00 – I dag besøger vi den historiske by Sintra og tager til Coba da Roca, Europas mest vestlige punkt, som også kaldes for ”verdens ende”. Sintra er et af Europas undere og var tidligere landets konge-by. Byen er kendt for sin unikke og nærmest paradisiske natur med velholdte gamle slotte og en gennemført romantisk atmosfære. Udflugten slutter ca. kl. 13.00.

Kl. 19.30 – Brasiliansk aften med middag og drinks i Cascais på den anerkendte restaurant, Fogo do Chão, hvor vi blandt andet får serveret det berømte grillspyd, Rodizio. Aftenarrangementet slutter ca. kl. 23.00.

Dag 7:
Afslutningsmiddag med specialmenu inklusiv vin i hotellets restaurant.

Dag 8:
Transfer fra hotellet til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

*Dagsprogrammet er foreløbigt, så der kan forekomme ændringer. Det endelige program udleveres ved ankomst til destinationen. 

Hotel Londres – Bravo kategori 3+
5 minutter fra stranden

Hotel Londres har en skøn beliggenhed og gode omgivelser. Hotellet ligger under en kilometer fra Estoril-centrum og to kilometer fra Cascais-centrum. I har altså alt indenfor gå-afstand, og vil I spille golf på ferien, ligger der også flere gode golfbaner indenfor korte afstande. Samtidig bliver I mødt af en rolig og hyggelig atmosfære, og hotellets personale er kendt for at yde en ekstraordonær god service.

Hotellet har et skønt poolområde med poolbar og liggestole til jeres rådighed. Perfekt til en dukkert efter en dag ved stranden eller efter en oplevelsesrig dag i Lissabon, hvor toget kører til på blot 25 minutter. Stationen ligger kun fem minutter fra hotellet. 

*Programmet er foreløbigt og der kan forekomme ændringer i rækkefølgen. Endeligt dagsprogram fås ved ankomst til destinationen.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund - Lissabon t/r.
7 overnatninger på Hotel Londres (kat 3+)
Morgenmadsbuffet på hotellet
Fem middage med kvalitetsvine fra forskellige regioner, herunder en lokal specialmenu samt en afsluttende festmiddag
Sprogskole med vin og ost
Byrundtur i Lissabon
Guidet tur i Estroil og Cascais inklusiv kaffe
Brasiliansk aften på Fogo do Chão, en anerkendt restaurant i Cascais, med et storslået festmåltid med lækker buffet og fantastisk kød serveret direkte fra spyd ved bordet
Udflugt til den historiske by Sintra og Europas mest vestlige punkt, Coba da Roca
Dansktalende guide under udflugterne

Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Max 2 personer pr. dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring - 249 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Mad på flyet - 180 kr.
Transport til og fra hotellet - 180 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. februar 2018 kl. 23:59

LISSABON FOR LIVSNYDERE