Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Fortryllende Marrakech og Sahara

Gå på opdagelse i sprudlende og farverige Marrakech og oplev Marokkos varierede landskaber på vejen til Sahara, hvor du rider på kamel og overnatter i ørkentelt. Her er eventyr for alle pengene! Rejs i februar eller marts fra 6.990 kr. inkl. fly.

MARRAKECH OG SAHARA - 7 dages eventyrlig rejse. Rejs fra København eller Hamborg i februar og marts.

Pris6.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Marokko kaldes Porten til Afrika, og selvom afstanden til Europa er kort, er det indgangen til en helt anden verden. Naturen her byder på alt fra fantastiske bjerge og frodige dale til gyldne sanddyner i den uendelige Sahara-ørken.

Byerne er på samme tid både gamle og moderne, og befolkningen er åben og imødekommende. Marokko er som et tæppe vævet på gamle traditioner, men efter nye mønstre, hvor det autentiske blandes med det moderne, så udkald til bøn fra moskeen går hånd i hånd med lyden af lokal hip hop i gaderne.

Så pak kufferten og lad eventyret begynde på denne fantastiske rejse! Se hele programmet og rejsebeskrivelsen længere nede.


Rejsen inkluderer

 • Fly fra København eller Hamborg til Marrakech t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – hotel t/r
 • 2 eller 3 nætter på Riad Challa eller tilsvarende i Marrakech*
 • Sightseeing til fods med engelsktalende guide i Marrakech
 • 1 nat på Riad Chez Pierre i Dades
 • 1 nat på Merzouga ørkencamp
 • Kameltur i Sahara
 • 1 nat på Riad Bouchedor i Ouarzazate
 • Transport i minibus på turen til Sahara med engelsktalende chauffør
 • 1 eller 2 nætter på Riad Mazal eller tilsvarende i Marrakech*
 • 7 x morgenmad
 • 4 x frokost
 • 3 x aftensmad.

*Fordelingen af antal nætter afhænger af afrejselufthavnen.
Flyver du fra København, har du først 2 nætter i Marrakech efterfulgt af turen til Sahara og til sidst yderligere 2 nætter i Marrakech.
Flyver du fra Hamborg, har du 3 nætter i Marrakech inden turen til Sahara efterfulgt af 1 nat i Marrakech.


Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

København
Afrejsedato: 22. februar: SPOTpris 7.590 kr.
Afrejsedato: 08. marts: SPOTpris 7.690 kr.
Afrejsedato: 15. marts: SPOTpris 7.690 kr.

Hamborg
Afrejsedato: 21. februar: SPOTpris 7.490 kr.
Afrejsedato: 07. marts: SPOTpris 7.490 kr.
Afrejsedato: 14. marts: SPOTpris 6.990 kr.


Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Offroad tur til Sahara i firehjulstrækker: 1.400 kr. (se beskrivelse nedenfor)
 • Enkeltværelsestillæg: 1.750 kr. (kun muligt, hvis man rejser minimum tre personer sammen)
 • 20 kg indtjekket bagage: 395 kr.

Rejsebeskrivelse - lad eventyret begynde!
Marrakech er en fortryllende by, der altid har en overraskelse gemt i ærmet. Som de fleste byer i Marokko består Marrakech af to dele: Den gamle bydel omkranset af en stor bymur samt en nyere mere moderne del, hvor du finder butikkerne med de kendte varemærker og et stort udvalg af restauranter og caféer.

Den gamle bydel syder af liv, og du kan hurtigt blive opslugt af stemningen i labyrinten af snørklede gader, hvor slagterens dyr hænger side om side med glimtende lamper og lædertasker, mens den liflige duft af nybagt brød og eksotiske krydderier fylder dine næsebor. Her er fuld knald på alle sanser! På den store, livlige plads, Djemaa el-Fna, hvor der er festivalstemning hver dag og aften, møder du alt fra slangetæmmere og sandsigersker til akrobater, gøglere og musikere, der alle kæmper om din opmærksomhed.

Du bor i to forskellige af de mange, stemningsfyldte riader, der er gamle familiehuse omdannet til mindre hoteller – typisk med 10-20 værelser. I indergården findes ofte en lille pool, og hele hotellet er spækket med fine, kunstneriske detaljer og små hyggekroge, der omdannes til eventyrlige oaser, når mørket falder på og lamperne tændes. Du har i alt 4 nætter i Marrakech, så der er god tid til at suge alle indtrykkene til sig.

Inkluderet i rejsen er en byrundtur i Marrakech, hvor du ser nærmere på imponerende bygninger såsom Koutoubia moskeen, Bahia paladset og den gamle Madrassa Ben Youssef koranskole, samt oplever stemningen i bazaren og på Djemaa el-Fna pladsen.

Sahara
Efter 2 eller 3 nætter (afhængig af afrejselufthavn) i Marrakech er det blevet tid til den spændende 3-nætters tur til Sahara. Bare det at køre igennem det fascinerende landskab er en kæmpe oplevelse, idet farver og former på de spektakulære Atlas-bjerge konstant ændrer sig for pludselig at give plads til en frodig dal. Der gøres selvfølgelig også holdt undervejs, og du besøger bl.a. den gamle kasbah, Aït Ben Haddou, der – ligesom den historiske del af Marrakech – er at finde på Unescos Verdensarvsliste, og er blevet brugt som kulisse i storfilm som ”Lawrence of Arabia” og ”Gladiator”. På vej til første overnatningssted i den grønne Dades-dal passeres endvidere Rosernes Dal og palmeskoven ved Skoura.

Næste morgen går turen videre gennem Todra-kløften med de stejle, røde bjergsider. Her er der plads til en lille vandretur, hvis du har lyst, inden der fortsættes til Sahara. Den sidste del ud til campen foregår på ryggen af ørkenens skibe, kamelen. Hævet over sandet fragtes du af dette godmodige dyr ud i ørkenen, der strækker sig længere end øjet rækker, mens solen langsomt forsvinder bag de høje sanddyner. I campen skal natten tilbringes i ørkentelte, men inden da indtages aftensmaden under den stjerneklare himmel, hvorefter der hygges og måske spilles på trommer omkring bålet. Du kan også bare lægge dig ned og kigge op på stjernerne, der blinker, og bare nyde roen – her ånder alt fred og idyl. Der overnattes i luksustelte med eget bad og toilet.

For de morgenfriske kan solopgangen nydes over ørkenen, inden morgenmaden indtages og køreturen hjemover påbegyndes. Dagen starter dog med endnu en tur på kamelryg og byder bl.a. på fossiler, verdens største oase og et besøg i et af de lokale filmstudier, hvor der også produceres Hollywood-film. Det er her i Marokkos filmby, Ouarzazate, du overnatter for næste dag atter at begive dig igennem det betagende bjerglandskab for at komme tilbage til Marrakech.

Det er muligt mod tillæg at erstatte turen i minibus med en offroad tur i firehjulstrækker. Se mere herom under tilkøb.

I ”Den Røde By” tilbringes den eller de sidste nætter (afhængig af afrejselufthavn) på en riad udenfor bymuren, hvor der er mere plads til pool og evt. have. Det giver dig mulighed for at se endnu mere af byen og prutte om prisen i bazaren, hvor du kan købe alt fra tæpper, tasker og lamper til trævarer, skulpturer og krydderier. Hvis du gider, kan du få timer til at gå med jagten på den ”rigtige” pris, eller blot på at suge alle sanseindtrykkene til dig. Du kan også besøge en af byens mange haver, som f.eks. den skønne Marjorelle-have, der i en lang årrække var ejet af designeren Yves Saint Laurent, hvis aske i dag er spredt her, eller tage en tur rundt i byen med hestevogn. Det kan også være, du bare trænger til at slappe af ved poolen – valget er dit.

Marokko har så meget at byde på: En fantastisk alsidig natur, en spændende historie og rig kultur samt en imødekommende befolkning, der er stolte af deres land og gerne viser det frem. Lad dig bare bombardere af et festfyrværkeri af farver, dufte og lyde, der vækker alle dine sanser, mens du bliver fortryllet af dette orientalske eventyr.


Program

Fra København:
Dag 1: Ankomst til Marrakech om formiddagen, transport til riaden. Sightseeing til fods i Marrakech efter frokost
Dag 2: Marrakech
Dag 3: Afgang fra riaden ca. kl. 8.00 for tur til Sahara
Dag 4: Tur til Sahara som beskrevet
Dag 5: Tur til Sahara som beskrevet
Dag 6: Tilbage i Marrakech først på eftermiddagen
Dag 7: Marrakech
Dag 8: Hjemrejse

Fra Hamborg:
Dag 1: Ankomst til Marrakech om formiddagen, transport til riaden
Dag 2: Sightseeing til fods i Marrakech efter frokost
Dag 3: Marrakech
Dag 4: Afgang fra riaden ca. kl. 8.00 for tur til Sahara
Dag 5: Tur til Sahara som beskrevet
Dag 6: Tur til Sahara som beskrevet
Dag 7: Tilbage i Marrakech først på eftermiddagen
Dag 8: Hjemrejse


Offroad-tur til Sahara i firehjulstrækker
I firehjulstrækker er det muligt at komme længere ud i Sahara. Derfor køres der på denne tur en lidt anden rute end den med minibussen, som er beskrevet tidligere.

Efter 1 eller 2 nætter (afhængig af afrejselufthavn) i Marrakech er det blevet tid til den spændende 3-nætters tur til Sahara i firehjulstrækker. Bare det at køre igennem det fascinerende landskab er en kæmpe oplevelse, idet farver og former på de spektakulære Atlas-bjerge konstant ændrer sig for pludselig at give plads til en frodig dal. Der gøres selvfølgelig også holdt undervejs, og du besøger bl.a. den gamle kasbah, Aït Ben Haddou, der – ligesom den historiske del af Marrakech – er at finde på Unescos Verdensarvsliste, og er blevet brugt som kulisse i storfilm som ”Lawrence of Arabia” og ”Gladiator”. På vej til første overnatningssted, besøges berberbyen Taznakht, der er hjemsted for mange små tæppeknytterier, hvor der gives en lille demonstration på dette håndarbejde. Vel fremme i Foum Zguid på kanten af ørkenen overnattes på det hyggelige og autentiske Hotel Bab Rimal.

Næste formiddag er der tid til at slappe lidt af ved hotellets fine pool, inden turen ud i den ”rigtige” ørken påbegyndes over middag. I starten er ørkenen meget stenet, og her findes rigtig mange fossiler. Langsomt bliver landskabet mere sandet, og der køres nu tværs over en stor indtørret sø, inden sanddynerne så småt kommer tættere og tættere på. I firehjulstrækkeren bestiges dynerne, og midt ude i ingenting dukker campen, hvor natten skal tilbringes, op. Inden mørket og roen sænker sig, skal de fantastiske sanddyner erobres, når du ridder ud på ørkenens skibe, kamelen. Hævet over sandet fragtes du af dette godmodige dyr ud i ørkenen, der strækker sig længere end øjet rækker, mens solen langsomt forsvinder bag de høje dyner. Tilbage i campen kan aftensmaden indtages under den stjerneklare himmel, hvorefter der hygges og måske spilles på trommer omkring bålet. Du kan også bare lægge dig ned og kigge op på stjernerne, der blinker, og bare nyde roen – her ånder alt fred og idyl. Der overnattes i luksustelte med eget bad og toilet.

For de morgenfriske kan solopgangen nydes over ørkenen, inden morgenmaden indtages og køreturen hjemover påbegyndes. Dagen byder bl.a. på tusind år gamle bøger af gazelleskind, besøg i et keramik-værksted, verdens største oase og et besøg i et af de lokale filmstudier, hvor der også produceres Hollywood-film. Det er her i Marokkos filmby, Ouarzazate, du overnatter for næste dag atter at begive dig igennem det betagende bjerglandskab for at komme tilbage til Marrakech.

Overnatningsstederne på denne tur er:
Hotel Bab Rimal i Foum Zguid
Chegaga Desert Camp
Irocha Guest House i Tisselday


Flytider

Fra København flyves med Norwegian.
Udrejse 06.30 – 10.00: København – Marrakech
Hjemrejse: 10.45 – 16.20: Marrakech – København

Fra Hamborg flyves med Ryanair.
Udrejse 06.50 – 10.00: Hamborg – Marrakech
Hjemrejse 10.25 – 15.40: Marrakech - Hamborg

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Hoteller
Du bor på denne rejse på flere forskellige hoteller/riader. Da riader ofte ikke har så mange værelser, kan en bestemt riad ikke garanteres, før bookingen er bekræftet. I Marrakech ligger riaden før Sahara-turen i den gamle bydel, mens den, du bor på efter turen i ørkenen, ligger udenfor bymuren men stadig i kort afstand til den gamle bydel.
I Sahara overnattes der i luksustelte med eget bad/toilet.


Praktisk info

 • Temperaturen i Marrakech i februar-marts ligger typisk på 20-25 grader. Det kan være køligt om aftenen i ørkenen, så en langærmet trøje anbefales
 • Der køres i små grupper på max. 16 personer i bussen. I firehjulstrækkerne er der max. 4 personer
 • Turen til Sahara er med en engelsktalende chauffør
 • Der kræves ikke visum før afrejse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 • Fulde navne på alle rejsende, som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer og passets udløbsdato
 • Om der ønskes nogle tilkøb.


Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København eller Hamborg til Marrakech t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – hotel t/r
 • 2 eller 3 nætter på Riad Challa eller tilsvarende i Marrakech*
 • Sightseeing til fods med engelsktalende guide i Marrakech
 • 1 nat på Riad Chez Pierre i Dades
 • 1 nat på Merzouga ørkencamp
 • Kameltur i Sahara
 • 1 nat på Riad Bouchedor i Ouarzazate
 • Transport i minibus på turen til Sahara med engelsktalende chauffør
 • 1 eller 2 nætter på Riad Mazal eller tilsvarende i Marrakech*
 • 7 x morgenmad
 • 4 x frokost
 • 3 x aftensmad.


Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Offroad tur til Sahara i firehjulstrækker: 1.400 kr. (se beskrivelse nedenfor)
 • Enkeltværelsestillæg: 1.750 kr. (kun muligt, hvis man rejser minimum tre personer sammen)
 • 20 kg indtjekket bagage: 395 kr.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 01. februar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst