Eventyrlige Korsika og Italien

Udsolgt

Korsika med stopover i Italien; oplev utæmmet natur, fantastiske strande, rustikke bjergbyer og et uovertruffet køkken. Korsika er et af Europas absolut bedste rejsemål, som kun de færreste har haft mulighed for at opleve! Rejs i apr., maj, juni el. juli.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med på en vidunderlig rejse til Korsika kombineret med to overnatninger i Italien. Eventyret starter i Italien, som I kommer til med direkte fly fra enten Billund eller Kastrup. I lufthavnen venter jeres bil.

Første overnatning er på det lækre 4* Hotel Rex, som ligger i Livornos smukke strandkant med adgang til privat strand. Dagen efter er der sørget for færge fra Livorno til Bastia på Nordkorsika - ca. 100 km sydvest midt ude i det azurblå middelhav. Her venter 6 dages eventyr på 4* Best Western u Ricordu på det smukke og vilde Cap Corse, den nordligste spids af Korsika.

Ferien sluttes  af med en overnatning i Italien, inden turen går til Danmark igen.

Rejsen inkluderer

  • Fly fra København til Bologna eller Billund til Pisa t/r (med Ryanair)
  • 10 kg håndbagage.
  • 2 overnatninger på 4* Hotel Rex i Livorno med afgang fra Billund
  • 1 overnatning på 4* Hotel Rex i Livorno og 1 overnatning på det 4* Hotel airport Bologna med afgang fra Kastrup
  • 5 overnatninger på 4* Best Western U ricordu på Korsika
  • Morgenmad under hele opholdet på alle hoteller
  • Bil under hele opholdet afhentes og leveres i henholdsvis Bologna og Pisa lufthavn**.
  • Færge t/r Livorno-Korsika inkl. bil og to voksne passagerer (ud morgen/formiddag - retur formiddag/eftermiddag
  • Gratis parkering på alle hotellerne
  • Gratis Wifi på alle hoteller
  • Mini eller Economy class á la Opel Corsa, med fri kilometer, fuld tank til fuld tank og begrænset selvrisiko

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.


Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Tilkøb (bestilles og betales til GG Tours):

  • Børn 2-12 år - 3.990 kr. (april-juni) / 4.990 kr. (juli) - (på værelserne max 3 voksne eller 1 barn ledsaget af to fuldt betalende). Værelser til større familier kan bestilles ved upgrade – hør nærmere hos GG Tours
  • Ekstra bagage en kuffert t/r 20 kg. - 490 kr.
  • Afbestillingsforsikringer – 390 kr. (april-juni) / 490 kr. (juli)
  • Opgradering til værelse med privat terrasse Best Western, U Ricordu Korsika - 110 kr. pr. værelse pr. dag.
  • Halvpension på Best Western, U Ricordu Korsika - 235 kr. pr. person pr. dag.



Rejseprogram

Dag 1
Kastrup - direkte fly til Bologna (flyvetid 2 timer). Bil afhentes i lufthaven og er lejet for hele perioden. Første dag tilbringes på det 4* hotel Rex i Livorno. Der er ca. 180 km. fra Bologna til Livorno. Ca. 2,5 timers kørsel.

Billund  - direkte fly til Pisa (flyvetid 2 timer. Der venter bil i Pisa lufthavn og herfra går turen til Hotel Rex i Livorno, blot 30 km fra Pisa lufthavn.

Dag 2 -7
Færge inklusiv jeres lejede bil udgår fra Livorno havn få kilometer fra hotellet til Bastia morgen/formiddag. Herfra videre til Hotel Best Western u Ricordu ca. 50 km. nord for Bastia, hvor I har 5 overnatninger.

Dag 7 
Færge til Livorno, Italien – ankomst Livorno formiddag/eftermiddag. Gruppen fra Billund har endnu en overnatning på Hotel Rex I Livorno. Gruppen fra Kastrup kører videre til Bologna og har en overnatning på det 4* Hotel Bologna Airport Hotel.

Dag 8
Afgang mod Kastrup og Billund. 


 
Cap Corse
Cap Corse er kendt for sin smukke maritime natur med oprindelige
fiskerlejer som Maccinagio og Centuri. De stejle bjergsider i Nebbio gør denne del til den mest populære vinregion på Korsika. Området er kendt for stærk toscansk og genovesisk indflydelse, hvilket kan observeres såvel i arkitekturen som i kulturen.

Cap Corse byder både på naturstenstrande og kridhvide sandstrande i "Desert des Agriates" i Nebbio på vestdelen tæt på den panoramiske havneby St. Florent. Bastia er Korsikas næststørste by og byder på en smuk gammel bydel med smalle gader, piazzaer og storslået barokarkitektur

Korsika
Korsika er på størrelse med Sjælland, men hermed hører ligheden også op. Øens blot 320.000 indbyggere fylder meget lidt i landskabet mod Sjællands 2,5 millioner. Det gør, at man på Korsika har mulighed for at opleve noget af Europas smukkeste og mest uspolerede natur. At rejse på Korsika foregår helt automatisk i små etaper, du bliver nødt til at stoppe op, ikke pga. af trafikpropper, men på grund af vilde såvel som tamdyr der krydser vejen eller i resignation over Korsikas vilde natur.

Korsika er den fjerde største ø i Middelhavet, efter Sicilien, Sardinien og Cypern. Øen er 183 km på sit længste og 83 km på det bredeste. Korsika byder på mere end 1.000 kilometer kyststrækning og flere end 200 strande. Korsika er meget bjergrig med Monte Cinto, som det højeste punkt på 2.706 og 20 massiver på mere end 2.000 meters højde og 2/3 af øen udgøres af bjergmassiver. Veje er udbygget hele vejen rundt om kysten samt flere hovedveje på tværs af øen.

Næsten halvdelen af det samlede areal på 8.680 km2 er dedikeret til naturreservater (Parc Naturel Regional de Corse) og er et af Europas bedst bevarede naturområder.

Største byer er hovedstaden Ajaccio, Napoleon Bonapartes fødeby med en befolkning på ca 64.000 indbyggere og Bastia med en befolkning på ca. 44.000.

Korsika er fransk, men geografisk tættere på Italien med blot 90 km. fra den toskanske vestkyst og 170 km syd for den franske kyst. På Korsika finder du det bedste af Sydfrankrig og Toscana. Korsika var faktisk italiensk frem til 1768, hvor Genova solgte øen til Frankrig. Året efter blev Napoleon Bornaparte født og skæbnen ville så at han blev fransk til trods for sine italienske adelsrødder under navnet Napoleone di Buonaparte. Napoleon indtog som bekendt senere store dele af Italien.

Korsikanerne har deres egen dialekt, som er en charmerende sproglig cocktail af toskansk, sardisk og fransk.

Øen er som en stor klippe der skyder op af det azurblå middelhav med utæmmede bugter, magiske strande og voldsomme bjerge gennemrevet af slugter, floder, vandfald og krystalklare søer. Øens højeste bjerg er Mt. Cinto på næsten 3000 meter og er yndet sted for skisport og bjergbestigning.

Her er skræmmende smukt, knejsende tinder og azurblåt hav, makiens dufte og farver, rustikke charmeende landsbyer, hvor tiden står stille, og landskabernes konstante foranderlighed og frodighed skaber grundlaget for en ferieoplevelse af de helt store.

Korsika skal opleves og erindres med alle sanser. Synsindtrykkene blander sig med lyde fra skoven og middelhavets evige brussen og duftene sætter sig i smagsløgene; I det korsikanske køkken kan du både dufte og smage bjergene, havet, skoven i en uovertruffen blanding af fransk og italiensk cuisine.

Korsika har nogle af Middelhavets bedste strande, både de små skjulte naturstrande, og de brede børnevenlige strande, der lokker med kridhvidt sand og rolige bølger. Overalt er der gode bademuligheder, og det klare vand gør Korsika til et af de mest eftertragtede dykkerområder i hele Middelhavet.

Langs kysterne finder I små fæstningsbyer, som vidner om den kamp, der har stået om Korsika gennem tiderne. Her ses spor af bl.a. grækerne, fønikerne og romerne, der alle blev så fascinerede af Korsikas skønhed og naturrigdomme, at de måtte besidde den og har præget øens og dens befolkning.


 
Om hotellerne:

Korsika
4* Best Western u Ricordu

Best Western har gjort et scoop da de overtog den gamle ejendom tæt på nordspidsen af Korsika og renoverede det til et moderne 4* hotel, med sin gamle rustikke charme intakt. U Ricordu byder på stor opvarmet udendørs swimmingpool, indendørs swimmingpool og spa i Macinaggio på den korsikanske kyst, hotellet ligger i en kort gåafstand til lækre strande.

Alle værelserne har aircondition og satellit-tv og flere med egen balkon. Hotellet byder på en lækker restaurant, hvor der serveres lokale retter og vine. Den store morgenbuffet serveres på den solrige udendørs terrasse. Der er gratis trådløs internetadgang overalt. Best Western-hotellet er beliggende ca. 50 km. nord for Bastia havn, en halv time i bil.

Italien
4* Hotel Rex Livorno

4* Hotel Rex ligger på en privat strand med liggestole og parasoller og har en fredelig beliggenhed blot 6 km fra Livornos centrum. Værelserne omfatter aircondition og satellit-tv, og der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet. Værelserne er indrettede i klassisk stil og byder på køligt klinkegulv og eget marmorbadeværelse. Nogle af værelserne har gratis spabad, mens andre har bruser med hydromassage. Der venter dig hver morgen en stor, varieret morgenmad med pålæg, forskelligt bagværk og ost. De 3 à la carte-restauranter har specialiseret sig i regionale delikatesser, og terrassen byder på en storslået udsigt over Middelhavet. Der indgår adgang til privat strand under opholdet.

4* Hotel Bologna Airport
Hotel Bologna Airport ligger 5 minutters kørsel fra Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn.

Samtlige værelser på Hotel Bologna har 26" fladskærms-tv, minibar, individuelt styret aircondition samt termoruder og store moderne værleer. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet, og der findes desuden en gratis internetterminal i receptionen. Restauranten Alla Bell'Italia er åben til frokost og aftensmad. Der serveres et udvalg af typiske regionale og klassiske italienske retter i en uformel atmosfære.

Når du har modtaget værdibeviset indløser du din din rejse indenfor 48 timer ved at sende en mail til GG Tours på mailadressen go@ggtours.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra GG Tours.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på 26 24 49 35.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer
Fly fra København til Bologna eller Billund til Pisa t/r (med Ryanair)
10 kg håndbagage.
2 overnatninger på 4* Hotel Rex i Livorno med afgang fra Billund
1 overnatning på 4* Hotel Rex i Livorno og 1 overnatning på det 4* Hotel airport Bologna med afgang fra Kastrup
5 overnatninger på 4* Best Western U ricordu på Korsika
Morgenmad under hele opholdet på alle hoteller
Bil under hele opholdet afhentes og leveres i henholdsvis Bologna og Pisa lufthavn**.
Færge t/r Livorno-Korsika inkl. bil og to voksne passagerer (ud morgen/formiddag - retur formiddag/eftermiddag
Gratis parkering på alle hotellerne
Gratis Wifi på alle hoteller
Mini eller Economy class á la Opel Corsa, med fri kilometer, fuld tank til fuld tank og begrænset selvrisiko

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne
Tilkøb (bestilles og betales til GG Tours):
Børn 2-12 år - 3.990 kr. (april-juni) / 4.990 kr. (juli) - (på værelserne max 3 voksne eller 1 barn ledsaget af to fuldt betalende). Værelser til større familier kan bestilles ved upgrade – hør nærmere hos GG Tours
Ekstra bagage en kuffert t/r 20 kg. - 490 kr.
Afbestillingsforsikringer – 390 kr. (april-juni) / 490 kr. (juli)
Opgradering til værelse med privat terrasse Best Western, U Ricordu Korsika - 110 kr. pr. værelse pr. dag.
Halvpension på Best Western, U Ricordu Korsika - 235 kr. pr. person pr. dag.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.
Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GG Tours

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K
Tlf.: 26 24 49 35 | CVR: 35031340 | go@ggtours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. februar 2018 kl. 23:59

Eventyrlige Korsika og Italien