Bukarest - Rumæniens moderne hovedstad

Udsolgt

Bukarest er en skøn, levende by, rig på kontraster. Oplev smuk art noveau-arkitektur fra dengang Bukarest var kendt som Østen Paris, vidunderlige parker, masser af museer og gode restauranter. Rejs 4-6 dage til sommer og bo på 4* hotel i hjertet af byen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I tidernes morgen, før den kommunistiske periode, var Bukarest med sin smukke arkitektur og flot anlagte parker kendt som Østens Paris. Efter kommunismens fald har byen genvundet meget af sin skønhed og er i dag en spændende metropol med hyggelige caféer, smarte butikker og et væld af kulturelle oplevelser. 

Med store kontraster og fine detaljer er byen ideel til lange slentreture med spontane stop for en god kop kaffe eller en tiltrængt frokost. En absolut “must see”-attraktion er det store palads, Parlamentet, som den grusomme diktator Nicolae Ceausescu lod opføre i pomp og pragt. Paladset er verdens næststørste administrative bygning, kun overgået af Pentagon i USA. Her kan I opleve mere end 1000 overdådigt udsmykkede sale med fantastisk rumænsk håndværk, 18 meter høje silkegardiner, marmor, guld og krystallysekroner. Vil man reflektere lidt over landets grufulde historie under 2. verdenskrig, kan man passere forbi Holocaust Memorial, et smukt monument dedikeret til mindet om de rumænske ofre for holocaust. 

Det kan på det varmeste anbefales at deltage i mindst en af de gratis guidede gåture i Bucharest – her ser du de steder, man ikke selv finder kombineret med helt personlige og unikke historier. Free Walking Tours byder på 2 forskellige gåture i byen som begge er gratis. Synes man guiden har gjort det godt kan man vælge at give drikkepenge når turen er slut. Turene er på ca. 2 timer og foregår typisk på engelsk. Man skal ikke tilmelde sig men blot møde op til rette tid på mødestedet.  her.

Trænger krop og sjæl til ekstra forkælelse, er det oplagt at besøge det store vandmekka, Therme, i udkanten af byen. Et fantastisk vandland med både udendørs og indendørs pool, moderne spabade og wellness og ikke mindst dejlige restauranter til billige penge. Området er opdelt i 3 dele; wellness og spa, ferie med pool og strand samt familiesjov og rutchebaner. Helt eventyrligt - også for voksne. Alene dette badeland kan være hovedformålet med denne tur. Der går gratis busser fra centrum. Besøg Thermes hjemmeside her.

I Rumænien finder man selvfølgelig også det sagnomspundne Transylvanien - Draculas hjemstavn. Smukke,smukke landskaber der kun ligger et par timer fra centrum. Rundt omkring i det eventyrlige område i Karpaternes bjerge ligger idylliske middelalderbyer med borge og slotte. Og især legenden om grev Dracula har opnået verdensberømmelse. Her kan anbefales en 12 timers dagsudflugt, med en hel dag i naturen, I lægger vejen forbi Sinaia Bjergresort og Peles royale slot, Draculas slot Bran og den charmerende by Brasov. Udflugter kan eventuelt bookes her– en udbyder med små grupper på op til 16 personer. 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Bukarest t/r
  • 10 kg håndbagage
  • 4 eller 6 overnatninger på 4* Le Boutique Hotel Moxa
  • Morgenmad på hotellet
  • Fri wifi

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København
4 overnatninger - d. 22. - 26. juni - SPOTpris: 2.990 kr.
6 overnatninger - d. 20. - 26. juni - SPOTpris: 3.790 kr.

Bemærk at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

Der er 16 km fra lufthavnen til hotellet. Turen tager ca. 20 min. Vi anbefaler at bestiller transfer hjemmefra, da pirattaxier i Bukarest lufthavn arbejder på højtryk. Alternativt er der 2 buslinjer som går til centrum, men det vil indebære 15 min. gåtur til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

  • Eneværelsestillæg: 325 kr. pr. nat.
  • Ekstra bagage (20 kg) t/r: 200 kr.
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r: 220 kr.
  • Børn (2-11 år): 30% rabat i følge 2 fuldtbetalende voksne. Max 1 barn pr. værelse.

Flytider

  • 20.06: Afg 10.00 - Ank. 13.45
  • 22.06: Afg. 19.00  - Ank. 22.45
  • 26.06: Afg. 15.55 - Ank. 17.20

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Om hotellet
4* Le Boutique Hotel Moxa

Le Boutique Hotel Moxa ligger i hjertet af Bukarest. Et lille charmerende Boutique Style-hotel med blot 53 værelser som tilbyder ægte avantgarde stil. Hotellets filosofi er baseret på en række enkle begreber, der realiseres af et velkvalificeret personale. Deres professionalisme og den særlige atmosfære på hotellet skaber tilsammen stor gæstfrihed og skræddersyede serviceydelser. Hotellet byder på egen lille restaurant eller kaffebar/café på stedet, hvor du kan nyde et måltid mad. Morgenbuffeten er skøn og kan i godt vejr nydes udendørs på terrassen. Der er en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gå heller ikke glip af de rekreative tilbud, inklusive en sauna og døgnåbne fitnessfaciliteter og fri wifi. Nydelige værelser som alle er med air condition, fladskærmstv, hårføn, safebox og minibar. Max 3 pers. pr. vær. (skal forespørges)

Læs mere om hotellet her.  


Se en kort film om det skønne badeland, Therme, her:

PRISNIVEAU

Det er billigt at opholde sig i Rumænien – lommepengene rækker langt og prisniveauet er mindst halv pris af herhjemme. Feks.

  • 1 fl. Vand i en kiosk ca. 1-2 dkr.
  • Taxi rundt i byen 15-25 dkr.
  • Billet til offentlig transport 10 dkr.
  • Brunch med drikkevarer 50-75 dkr.
  • 3-retters middag inkl. Drikkevarer på en god restaurant 120-150 dkr.

GODE RÅD TIL REJSEN

  • Vær opmærksom på, at de har forskellige priser i taxaer og sørg for at køre med taxameter
  • Prøv at snuppe en snack gennem lugen fra de små bagerbutikker
  • Kig dig for når du går rundt – fortovene kan være meget ujævne
  • Benyt en af de mange vekselkontorer eller automater til at veksle penge.
  • Engelsk er fortsat ikke et sprog alle taler – hav lidt tålmodighed, smil og brug lidt fingersprog, så går det nok det hele. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77 eller mail info@europas.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, fødselsdato på alle rejsende samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Bukarest t/r
10 kg håndbagage
4 eller 6 overnatninger på 4* Le Boutique Hotel Moxa
Morgenmad på hotellet
Fri wifi

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Bemærk at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

Der er 16 km fra lufthavnen til hotellet. Turen tager ca. 20 min. Vi anbefaler at bestiller transfer hjemmefra, da pirattaxier i Bukarest lufthavn arbejder på højtryk. Alternativt er der 2 buslinjer som går til centrum, men det vil indebære 15 min. gåtur til hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):
Eneværelsestillæg: 325 kr. pr. nat.
Ekstra bagage (20 kg) t/r: 200 kr.
Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r: 220 kr.
Børn (2-11 år): 30% rabat i følge 2 fuldtbetalende voksne. Max 1 barn pr. værelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.
Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Europas for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet - Europas

Sønderallé 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 11 77 77 | CVR: 31877067 | info@europas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. februar 2018 kl. 23:59

Bukarest - Rumæniens moderne hovedstad