Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Vin, ost, iberisk skinke og meget mere

Nyd et udvalg af godter fra det den iberiske halvø med denne skønne sammenpakning fra spanske San Jamon. Pakken indholder 4 flasker rødvin, 3 forskellige slags kød i fantastisk kvalitet, udsøgt manchego-ost, olivenolie og kvædemarmelade. Velbekomme!

Nyd et udvalg af herligheder fra det spanske køkken. Vin, ost, skinke, olivenolie og marmelade.

Pris599

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
18 solgte

Værdi966

Rabat37

Spar367

Med San Jamon går du aldrig galt i byen, hvis der skal lækre spanske delikatesser eller gode vine på bordet. Denne gang byder de på et udvalg af spanske lækkerier med tilhørende skønne druer. 

1 x Vallobera Crianza, Rioja. Mørk kirsebærfarve med violet kant. Ligefrem næse domineret af aromaer af moden frugt ledsaget af noter af sort peber samt elegante, krydrede mineralnoter. Ganen er struktureret med stor krop og tanninsk finish. Eftersmagen er bred. 

1 x Tradición Crianza, Bierzo. Dyb kirsebærrød farve. Modne røde og sorte frugtaromaer med mineralske hints og jordnoter. Fyldig og livlig med en behagelig og silkeagtig mundfølelse.

1 x Monte Toro Ovn fra Toro DO er en hundredeårig vin, der betyder, at den gennemsnitlige vinalder er omkring 100 år. De producerer rige, komplekse, vægtige, fyldige tempranillos (kendt lokalt som tinta del pais eller tinto de toro) og Monte Toro er ingen undtagelse. Drueklynger vælges manuelt og sorteres på vingården. Skinnet og stænglerne er tykke og bidrager med høje tanniner til luksuriøse frugtnoter. Mælkesyren giver en blød cremethed til blåbær- og brombærsmage og aromaer. 

1 x Viña Valera Joven, Ribera del Duero. Vinen har en meget intens, men ækvilibreret smag, der smelter aromaerne af røde og sorte vilde frugter og egens tønder. Det passer perfekt sammen med grill, charcuteri, pasta og hvidt kød. 

1 x skiveskåret Ibérico skinke. Kødet er skåret og vakuumpakket for at bevare friskheden. Bedst brugt inden for seks uger efter modtagelse, men vil vare i op til seks måneder. Jamón ibérico kommer fra svin opvokset under gode vilkår på en gård i en lille landsby i Castilla y León. Her lagres skinken i mange år og skæres til perfektion.

1x skiveskåret Ibérico Salchichón. Et storslået produkt udarbejdet 100% iberisk kød fra frilandsgrise og krydret med naturlige krydderier så som sort peber og muskatnød. Vakuumpakket for at bevare dem gode aroma og unikke smag. Direkte fra Spanien. Nydes bedst ved stuetemperatur. 

1 x skiveskåret lomo (mørbrad). En af de mest værdsatte og velsmagende udskræringer fa det iberiske svin.

1x Viejo Manchego-ost Gran Gusto. Ren råmælk fra får, salt, naturlig mælkegæring giver denne ost en intens aroma, hård konsistens, dyb elfenbenfarve og små, uregelmæssige huller. Dette er en spansk añejo-ost, som er den ældste i modenhedskategorien. Et rigtigt fodt alternativ til andre hårde oste så som parmigiano-reggiano eller grana padano. Alderen er 12 måneder. Opbevares i køleskabet og spises ved stuetemperatur. Bedste før: 3 måneder fra modtagelse. 

1x kvædemarmelade. Denne righoldige kvædemarmelade kommer fra frugterne af samme navn. Den behandles i Murcia, Spanien og pakkes i en varmeforseglet plastform. Kan bruges til at forsøde morgenmaden eller til en sund dessert.

1 x La chinata Extra Virgin Olive Oil 100 ml til nemt brug i køkkenet samt sidste øjebliks-dressing på bordet.

Prisen er inklusive levering.

OBS: Du skal have bestilt på www.sanjamon.dk senest 30 dage efter, du har købt tilbuddet her på sitet

Du kan se kurven på San Jamons hjemmeside her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Efter dit køb af værdibeviset på spotdeal.dk, skal du selv bestille varen til levering på din adresse på www.sanjamon.dk (engelsksproget). Her bruger du din unikke kode, som står på dit værdibevis, til betaling.

San Jamón sender produktet med DPD.

Du skal have bestilt senest 30 dage efter, at du har købt din SPOTdeal.

Vejledning til bestilling - det er meget simpelt:

1. Klik ind på https://sanjamon.dk/puebla-hamper?bypass=1#couponpopup  

2. Indsæt den unikke kode fra dit værdibevis

3. Tryk på "Bestilling".

4. Indtast din adresse mv.

5. Under ”Leveringsform” vælger du ”Regular” – 0,00 kr.

6. I feltet "Indtast din rabatkode her" indtaster du din unikke kode fra værdibeviset, og trykker "Anvend kupon" - Der vil nu stå 0,- i betaling.

7. Klik på "Bestil nu".

Det er vigtigt, at du efterfølgende modtager en bekræftelsesmail fra San Jamon.

Du modtager din pakke i løbet af 7-9 arbejdsdage efter bestillingen.

Én unik kode gælder for 1 pakke med vin og spanske delikatesser.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til San Jamon.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

San Jamon S. C.

Propano 40, 47012 Valladolid, Spain


Sidste chance: 28. januar 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst