Snedronningen i Esbjerg eller Aarhus

Sidste chance!

Det russiske ”Circus on Ice” tager publikum med på en magisk rejse ind i en fantasi- og eventyrverden med et imponerende iscenesat is-show. Oplev 'Snedronningen' i Musikhuset Esbjerg d. 10. februar eller Musikhuset Aarhus d. 12. februar.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Snedronningen er en klassisk fortælling om venskab, kærlighed og tapperhed. Kai og Gerda er bedste barndomsvenner, men da Kai fortrylles af den onde snedronning, begiver Gerda sig ud på et magisk eventyr for at redde ham fra hendes onde fortryllelse.

Snedronningen er smukt genfortalt på en ny og spændende måde. Det russiske Circus on Ice er berømt for sine internationale is-stjerner, dansere, cirkusartister, smukke kostumer og kulisser, der skaber en flot forestilling.

Det er artisteri og teknisk perfektion på skøjter! Med ynde, skønhed, elegance og med en utrolig lethed bæres publikum ud i en fantastisk eventyrverden.

Se klip fra forestillingen her

Pressen skrev
"Sensational" (SZ), "Brillant" (Welt am Sonntag), "Top performances of circus arts" (Der Tagesspiegel), "Multi-faceted spectacle" (Main Post), "The most spectacular and most beautiful show in the world" (SZ), "Light effects, enchanting costumes and gentle movements on the ice transform the arena into a fairy-tale landscape" (WAZ)


Vælg mellem en billet til 'Snedronningen' i:

  • Musikhuset Esbjerg, d. 10. februar, kl. 17:00, Kat A: SPOTpris 275 kr. Normalpris 525 kr. Spar 47 %

  • Musikhuset Aarhus, d. 12. februar, kl. 19:30, Kat A: SPOTpris 275 kr. Normalpris 495 kr. Spar 44 %

Begrænset antal.

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a".

Har du købt billet til forestillingen i Musikhuset Esbjerg, skal du selv hente din billet via et link, og det er efter "først til mølle". Se mere under 'Sådan køber du'.

Har du købt billet til Musikhuset Aarhus fremsender SPOTdeal din billet senest den 30. januar. Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men du kommer selvfølgelig til at sidde i kategori A. 


Oversigt over salen i Esbjerg


Oversigt over salen i Aarhus

 

 

Har du købt til Esbjerg, skal du selv hente din billet via dette link: https://www.mhe.dk. Det er efter "først til mølle".

Du skal klikke nederst på siden under "Indløs kampagnekode" - derved kan du indløse din kode i højre side af skærmen. Har du købt flere billetter, skal du taste alle koderne, inden du klikker på 'køb billet'. Du kan nu vælge din plads, de røde felter er ledige. Klik på 'Læg i kurv'. Klik på 'Gå til betaling'. Login eller opret dig for at få bestillingen færdig. Det er vigtigt, at du får en bekræftelse på skærmen.

Har du købt billet til Musikhuset Aarhus, fremsender SPOTdeal din billet senest den 30. januar. Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men du kommer selvfølgelig til at sidde i kategori A. 

Modtager du ikke mailen med din billet, så se gerne i dit SPAMfilter/uønsket post. Har du stadig ikke modtaget din billet, skal du kontakte spotdeal@spot.dk

Husk at medbringe din billet, dit SPOTdealbevis er ikke din billet.

Én unik kode gælder til én billet til 'Snedronningen' til den valgte forestilling, sted og dato.

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a".

Billetten kan kun benyttes til den valgte forestilling, sted og dato.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Highlight Concerts GmbH.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Highlight Concerts GmbH

Holstenstrasse 96, 0 Kiel
Tlf.: | peter@sindberg.co | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. januar 2018 kl. 23:59

Snedronningen i Esbjerg eller Aarhus