Rundrejse i Indien og Nepal med Dansk Rejseleder

Sidste chance!

Forbered dig på en mageløs oplevelse med en fortryllende 12-dages rundrejse til Indien og Nepal. Oplev smukke paladser, vild historie og livlige markeder. Inkl. fly, gode hoteller, spændende ture med dansk rejseleder og meget mere. BETAL KUN DEPOSITUM NU.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med Over alle Bjerge på en fortryllende rundrejse til Indien og Nepal. Eventyret starter i hovedstaden New Delhi, en by der emmer af spændende historie og storslået arkitektur fra mogulerne til det engelske kolonistyre. Et af turens højdepunker oplever I i Agra, den gamle hovedstad. Det var her stormogulerne byggede deres flotteste bygninger, hvor det røde fort og det underskønne Taj Mahal er bedst kendt. I Jaipur møder I ørkenens kameler, ridder på elefanter og ser Maharajaens lyserøde palads. Herefter skifter I det hektiske Indiske lavland ud med verdens tag. De næste 5 dage skal I udforske Nepal og opleve hellige templer, hyggelige gamle byer, risterrasser og måske en levende gudinde.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København - New Dehli t/r (direkte flyvning fra CPH med Air India)
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Fly fra New Dehli - Katmandu t/r (OBS: 20 kg bagage og 7 kg håndbagage på denne flyvning)
  • 2 måltider ombord på flyet
  • Tidligt tjek ind og morgenmad på ankomst dagen (råder over værelser allerede kl. 09.00)
  • 12-dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
  • Entré på alle nævnte udflugter.
  • Elefant tur i Jaipur.
  • Busture
  • Overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
  • Morgenmad alle dage.
  • 4 x frokost (se programmet nedenfor)
  • Dansk rejseleder Kasper Bøndergaard
  • Indisk og nepalesisk lokalguide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København - den 12. juni 2018.

Dobbeltværelse: SPOTpris 14.495 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Eneværelse: SPOTpris 16.495 kr. pr. person.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i rejsen:

  • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
  • Øvrige måltider. Mulighed for at spise på de hoteller vi bor på.
  • Drikkevarer til måltiderne.
  • Nepalesisk aften. Middag, dans og musik
  • Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr.
  • Visum til Indien - Kan gøres online til ca. 360 kr. Vejledning på dansk tilsendes.
  • Visum til Nepal - Gøres ved ankomst. Koster pt. 25 USD. Rejselederen hjælper med det praktiske.

Flytider (der flyves med Air India):

Afgang København d. 12. juni kl. 20.45 - Ankomst New Dehli d. 13. juni kl. 07.35 (7 timer og 20 min)

Afgang New Dehli d. 23. juni kl. 14.30 - Ankomst København d. 23. juni kl. 18.45 (7 timer og 45 min)


Program:

12. juni. Danmark til Indien
I flyver fra København om aftenen med den nye direkte flyvning til New Dehli. Der er god plads om bord på Air Indias Boeing 787 Dreamliner og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen hvor man kan vælge mellem Europæisk og Indisk. Der er også begrænset drikkevareudvalg både med og uden alkohol. ”Over Alle Bjerges” danske rejseleder, Kasper, er med på flyveturen både ud og hjem, så her kan man få hjælp til bl.a. indrejseformularerne samt ankomsten i lufthavnen.

Inkl. 2 måltider ombord 

13. juni. Ankomst til New Delhi
Om morgenen ankommer vi til den pulserende storby New Delhi. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Her vil der være mulighed for morgenmad og et bad inden vi skal ud og se på byen. Vi starter vores oplevelser med Hamayuns mausoleum som er et af de klassiske bygningsværker. Mausoleet blev bygget til den anden Stormogul og er et fantastisk eksempel på den Indo-Persiske byggestil og en smagsprøve på det senere Taj Mahal. Vi besøger herefter Qubt Minar der som Hamayuns Mausoleum er på UNESCOs fornemme liste over verdens kultur arv. Det 73 meter høje murstens tårn er bygget helt tilbage i 1192 af Delhis første sultan og er det højeste i verden af sin art. I løbet af turen vil vi spise frokost sammen.

Inkl. morgenmad og frokost.

14. juni. New Delhi
I dag skal I ud og se på ”Old Delhi” og begynder ved det røde fort. Det imponerende bygningsværk blev bygget i 1638-48 hvor Mogulerne havde deres storhedstid. De 33 meter høje mure af rød sandsten knejser over resten af det gamle Dehli. Ikke så langt fra fortet ser I også Indiens største Moske, Fredagsmoskeen Jama Mashid fra 1700-tallet. I samme område tager I en gåtur i de gamle gader ved Chandni Chowk bazaren. I oplever stemningen ved Raj Ghat, som er det sted, hvor man mindes landsfaderen Mahatma Gandhi. Her er en fredelig park og en evigt brændende flamme på stedet, hvor hans kremation fandt sted. Endelig ser I den nye del af byen. I kører forbi præsidentpaladset og den store India Gate, som leder tankerne til Triumfbuen i Paris. I spiser frokost sammen i Old Delhi.

Inkl. morgenmad og frokost.

15. juni. New Delhi til Jaipur. (235km – ca. 5,5 timer )
I kører fra hovedstaden og sætter kurs mod ørkenen i vest. Jaipur er hovedstad i delstaten Rajastan og kaldes ”den lyserøde by” fordi hele byen blev malet rosa til ære for Storbritanniens Prins Albert, da han kom på officielt besøg i 1853. Det er altid en oplevelse at se mylderet langs vejen og de små byer I kører igennem. Her er man både i fortiden og nutiden. Det ene øjeblik er det som at være tilbage i 1800-tallet når en kameltransport eller en oksetrukket vogn kører forbi, mens man bliver mindet om det rigtige årstal, når man oplever en hel familie i farverige sarier sidde i en ny SUV.

Inkl. morgenmad. 

16. juni. Jaipur og Rajastan
Hovedattraktionen i Jaipur er Amber Fort, som I besøger fra morgenstunden. Et imponerende bygningsværk, der ligger flot på en bakketop. Dem, der har lyst, tager turen op til fortet på elefantryg. I kører også forbi det smukke Hawa Mahal ”Vindens Palads”. I City Palace har Maharajaen regeret over delstaten Rajastan i flere århundreder. Her ser I desuden et museum med en stor samling af malerier, rustninger, kongelige rober og tæpper. I spiser frokost sammen på turen rundt i Jaipur.

Inkl. morgenmad og frokost.

17. juni. Jaipur til Agra. (250km ca. 6 timer)
Om formiddagen kører I til den gamle hovedstad Agra som med en historie på omkring 3500 år har masser af gammel kultur. Byen havde sin gyldne periode under stormogulerne, der gjorde byen til Indiens hovedstad i 1526. Stormogulen Babur indtog stedet, og hans efterfølgere regerede byen helt frem til englænderne overtog i 1803. Fra den tid finder man nogle af Indiens mest fantastiske bygningsværker herunder stormogulernes palads det Røde Fort og det verdenskendte Taj Mahal. I spiser frokost undervejs på køreturen til Agra. I bor på hotel med swimmingpool, så her kan man tage en forfriskende dukkert.

Inkl. morgenmad og frokost.

18. juni. Agra – Dehli (200 km – ca. 3 timer)
Man har sagt at Tajs Mahal er verdens smukkeste bygning, og når man står foran den i morgensolens bløde stråler, og hører den smukke historie, er man ikke i tvivl. Det er bygget af Stormogul Shah Jahan til hans livs kærlighed i midten af 1600-tallet og er det ypperste af indisk-islamisk arkitektur. Taj Mahal synes perfekt fra alle vinkler, og går man tæt på ser man de detaljerede udskæringer og indlæg med halvædelstene. Det er i sandhed et at verdens vidundere. Senere besøger I det Røde fort i Agra hvor stormogulerne boede mens Agra var hovedstad for deres mægtige rige. Efter de fantastiske oplevelser kører I fra Agra til New Dehli.

Inkl. morgenmad. 

19. juni. New Dehli til Katmandu.
I flyver fra New Delhi til Katmandu, der er hovedstad i Nepal. I lander ca. 1350 meter over havets overflade. Nepal er det land i verden med størst højdeforskel. Fra lavlandet med få hundrede meter over havoverfladen til verdens højeste bjerg på 8848m. I Katmandudalen har der regeret flere konger samtidig, og de har kappedes om at lave de flotteste pladser, templer og paladser. En kærkommen kappestrid i kultur og arkitektur fremfor krig. Det har givet mange fantastiske bygningsværker, som vi kan nyde godt af i dag.

Inkl. morgenmad.                  

20. juni. Katmandu og Patan.
I dag skal vi opleve nogle af Kathmandu-dalens største seværdigheder. Bodtnath hedder den store stupa, der er buddhisternes helligdom med Buddhas vagtsomme øjne, der kigger ud i alle fire verdenshjørner. Her er et fantastisk menneskeliv og et flot farveorgie, mens vi går rundt på pladsen. Ved Shiva-templet, Pasupathinath, kommer sadduerne på pilgrimsrejse. Her sker der altid noget religiøst, og da den hellige flod Bagmati løber ved templet, finder her også kremationer sted. I skal desuden ud af Katmandu og på en køretur til Patan. Under Malla kongedømmet blev landet delt mellem 3 brødre der hver kappedes om at byge deres by flottest og mest spektakulær med paladser og templer. Vi ser 2 af dem nemlig Katmandu og Patan. 

Om aftenen er der mulighed for en lokal oplevelse(valgfri tilkøb). Vi skal smage det bedste af det Nepalesiske køkken samt se en opvisning med folkedans. Meget medrivende aften.

Inkl. morgenmad. 

21. juni. Katmandu.
Dagen er til fri disposition. Man kan gå en tur i de små hyggelige gader i Thamel, der oser af stemning med sine mange cafeer og små finurlige butikker med alt fra syngeskåle til bedeflag. Man kan også tage til det berømte tempel Swayambhunath, der ligger nogle kilometer uden for Kathmandu. Det er en af de vigtigste buddhistiske templer i Nepal. Swayambhunath-stupaen i Kathmandu er ifølge den buddhistiske historie ganske særlig. Den siges at være selvopstået og symboliserer det buddhistiske univers. Buddhas øjne er malet på stupaen og symboliserer den altseende.

Inkl. morgenmad. 

22. juni. Katmandu.
I forlader Nepal og Katmandu og flyver mod Indiens Hovedstad New Dehli. Resten af dagen er til at slappe af eller gå en tur på en af Delhis mange hyggelige gader eller markeder. Et oplagt sted er Palika Bazaar som er et kæmpe marked inde i midtbyen. Her kan man uden tvivl gøre et godt indkøb og finde spændende sager, man ikke ser på vores breddegrader.

Inkl. morgenmad. 

23. juni. New Dehli til København.
12 dages eventyr er ved at være til ende og vi har fået oplevelser for livet. Vi kører til lufthavnen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen. 

Om rejselederen
Kasper startede med at komme i Nepal og Indien for 10 år siden og er kommet tilbage mange gange siden. Noget han glæder sig til hver gang. Han er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede 12 år i Asien. Herfra rejste han ud for at starte nye rejsemål og rundrejser op hvilket bragte ham til over 70 lande. Efter han flyttede tilbage til Danmark i 2014 har han startet rejsebureauet ”Over Alle Bjerge” og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til hans favorit destinationer samt holde foredrag om nogle af hans fantastiske oplevelser. Der er nok at tage af når man har arrangeret og været rejseleder på næsten 100 rundrejser.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
Fulde navne ifølge pas.
Pasnumre
Pas udstedelses dato
Pas gyldigt indtil
Fødselsdato og år
Fødselsregistreringssted
Nationalitet
Køn.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København - New Dehli t/r (direkte flyvning fra CPH med Air India)
23 kg bagage og 8 kg håndbagage
Fly fra New Dehli - Katmandu t/r (OBS: 20 kg bagage og 7 kg håndbagage på denne flyvning)
2 måltider ombord på flyet
Tidligt tjek ind og morgenmad på ankomst dagen (råder over værelser allerede kl. 09.00)
12-dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor).
Entré på alle nævnte udflugter.
Elefant tur i Jaipur.
Busture
Overnatninger på gode mellemklasse hoteller.
Morgenmad alle dage.
4 x frokost (se programmet nedenfor)
Dansk rejseleder Kasper Bøndergaard
Indisk og nepalesisk lokalguide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København - den 12. juni 2018. 

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
Øvrige måltider. Mulighed for at spise på de hoteller vi bor på.
Drikkevarer til måltiderne.
Nepalesisk aften. Middag, dans og musik
Drikkepenge. Beregn ca. 250 kr.
Visum til Indien - Kan gøres online til ca. 360 kr. Vejledning på dansk tilsendes.
Visum til Nepal - Gøres ved ankomst. Koster pt. 25 USD. Rejselederen hjælper med det praktiske.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Over Alle Bjerger er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2827.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Over Alle Bjerge*

Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 38147870 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. februar 2018 kl. 23:59

Rundrejse i Indien og Nepal med Dansk Rejseleder