Vinsmagning og snacktapas hos VinDanmark

Udsolgt

Nyd en hyggelig aften, når VinDanmark afholder vinsmagning med tilhørende snacktapas i deres lokaler ved Kystpromenaden i Aarhus. Køb med eller uden rabatkupon til en værdi af 100 kr. for kun 50 kr. ekstra.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Når VinDanmark holder vinsmagning, foregår det i de rustikke lokaler på Kystpromenaden 2 i den nye, hippe bydel, Aarhus Ø. Vinene bliver præsenteret af vinkendere med stor passion for vin og gourmetmad. Både vinene og atmosfæren er fremragende, så med dette tilbud er rammerne sat for en hyggelig aften med vennerne, kollegerne, kæresten eller ægtefællen.
Til vinsmagningerne er beliggenheden i Lystbådehavnen, den gode musik og den rustikke indretning med til at skabe rammerne for en hyggelig aften, hvor det handler det om at dufte, betragte og smage vinen.


Tag til vinsmagning hos VinDanmark alle tirsdage fra uge 11-21. Arrangementet varer fra kl. 18.30 - 21.00.

Vælg mellem følgende datoer:

6. februar
13. februar
20. februar
27. februar
6. marts
13. marts
20. marts
27. marts
3. april
10. april
17. april
24. april

Du vælger dato, når du køber værdibeviset her på spotdeal.dk.

Vinsmaging og tapas: SPOTpris 149 kr. Normalpris 299 kr. 

Vinsmagning og tapas inkl. 100 kr. rabatkupon: SPOTpris 199 kr. Normalpris 399 kr. Spar 50 % (Rabatkuponen (100 kr.) fratrækkes ved køb af minimum 6 flasker på selve aftenen)).

Du vælger dato og om det skal være med/uden rabatkupon, når du køber værdibeviset her på spotdeal.dk.


VinDanmark lægger vægt på, at alle skal kunne være med, så der er ingen dumme spørgsmål. Vi er også glade for interesserede kunder, der ligeså meget værdsætter kvaliteten som kvantiteten…

Som deltager får man gode råd om bl.a. serveringstemperatur, druetyper og parring af mad og vin, samt en fortælling om vinregionerne, deres ”terroir” og om producenterne, der ofte er ganske små. Alle VinDanmarks vine importeres med eneret, så du finder aldrig vores vine i detailhandlen, men hos de udvalgte caféer og restauranter, der serverer de fine vine.

Du bliver minimum præsenteret for seks gode vine til hver vinsmagning, og der er både hvid- og rødvine – og måske en overraskelse? Hos VinDanmark er ingen vinsmagninger ens, og du vil derfor blive præsenteret for et forskelligt udvalg af vine fra gang til gang.

Facebook: 4,8 / 5 stjerner
Tripadvisor: 5 stjerner
Nr. 16/379 restauranter i Aarhus
Google: 4,6 / 5 stjerner
Truspilot: 9,2 / 10 stjerner

Når du har købt værdibeviset, er du automatisk tilmeldt den valgte vinsmagning, så det eneste du skal gøre, er at møde op på den valgte dato. 

Aftenen varer fra kl. 18.30 - 21.

Husk at medbringe dit værdibeviset i en printet version til arrangementet.



En unik kode gælder for en vinsmagning og snacktapas for 1 person på den valgte dato i tidsrummet 18.30 - 21. med/uden rabatkupon, afhængig af den valgte variant.

Rabatkuponen (100 kr.) fratrækkes ved køb af minimum 6 flasker på selve aftenen. 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a".

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg pr. gang.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til VinDanmark. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

VinDanmark

Kystpromenaden 2, 8000 Aarhus C
Tlf.: 86 25 75 15 | CVR: 30823559 | mail@vindanmark.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. januar 2018 kl. 23:59

Vinsmagning og snacktapas hos VinDanmark